Mioty urodzone - rok 2013 - Miot H2 SunRat's - rezerwacje str. 8
heniok - Czw Lut 28, 2013 12:53
Maluchy skończyły 4 tygodnie, z tej okazji ostatnie fotki u nas
Haber 105 g i Hafel 95 g – dwa odkurzacze, jak ktoś siedzi w misce z żarciem to wiadomo że oni
Hey 96 g i Hop 90 g – fuzz jak to fuzz, największy rozrabiaka, pierwszy nauczył się schodzić z wersalki, brat to 100% przeciwieństwo, oaza spokoju
Halina 85 g – wielka i tak samo szalona jak jej łysy brat
Harpia 87 g – szczur broszka, uwielbia wycieczki przyczepiona do człowieka
Helena 81 g – najbardziej lubi zabawę z ręką, pięknie daje się sprowokować do podgryzania w czasie zabawy
Hatti 60 g – najmniejsza ale przeurocza, ulubionym jej zajęciem jest odgryzanie hamaku w klatce
Hrupałke 93 g – kawoszka, wskakuje na stolik i pcha się do szklanki z kawą …
AngelsDream - Czw Lut 28, 2013 13:04
heniok napisał/a: | Hatti 60 g – najmniejsza ale przeurocza, ulubionym jej zajęciem jest odgryzanie hamaku w klatce |
Serdecznie wnioskuję o ucałowanie.
Karena - Czw Lut 28, 2013 13:04
heniok napisał/a: | Hrupałke 93 g – kawoszka, wskakuje na stolik i pcha się do szklanki z kawą … |
no pięknie
Kocham sesje indywidualne
Edycja/
ale że ileee ona waży ? a to obżartusek
hah! Będzie co miętosić
Starsza Pani - Czw Lut 28, 2013 13:22
heniok napisał/a: |
Haber 105 g i Hafel 95 g – dwa odkurzacze, jak ktoś siedzi w misce z żarciem to wiadomo że oni |
Pyl będzie miała co odchudzać .
smeg - Czw Lut 28, 2013 13:27
Ale brzydale z tych fuzzów
heniok - Czw Lut 28, 2013 13:27
AngelsDream, wycałowana
Karena napisał/a: | hah! Będzie co miętosić | Do tego nadaje się idealnie, nie wyrywa się nawet przy buziakach w pyszczek
Starsza Pani napisał/a: | Pyl będzie miała co odchudzać . | jeszcze małe a już na diecie
AngelsDream - Czw Lut 28, 2013 13:32
heniok, to moja ulubienica!
Pyl - Czw Lut 28, 2013 13:59
Słodziaki
Przestań je już tuczyć
No i dwie pierwsze fotki to nie Hafel i nie (c)Haber
AngelsDream - Czw Lut 28, 2013 14:03
Kocham!
heniok - Czw Lut 28, 2013 14:04
Pyl, masz rację, źle podkleiłem linki
Dukat - Czw Lut 28, 2013 17:59
Heniok czy to może znaczyć że to będzie pierwszy grzeczny Ogon jaki do mnie trafi ?
Ale one cudnie urosły !
Szczur - Broszka Boziuboziuboziu !
wojsza - Pią Mar 01, 2013 00:52
Hrupałke kawoszką O.o trzeba będzie kawuche pochować
Pyl - Nie Mar 03, 2013 22:37
No a ja się pochwalę Byłam, widziałam, miziałam i... zabrałam
Ponieważ moje kluchy były największe to Heniok zgodził się dłużej ich nie tuczyć i maluchy już są u mnie w domku Są kochane do kwadratu. Hafel jest typem wszędzie wlezę, (c)Haber za to najpierw sprawdzi a dopiero potem idzie. No chyba, że za bratem, bo to wiadomo, brat (nie)sprawdza to ja idę w ciemno Ale co ciekawe na pierwszym wybiegu ze stadem sytuacja się odwróciła - Hafel po pierwszym kontakcie z OGROMNYMI ogonami lekko spanikował, a (c)Haber szedł jak burza przed siebie. No i piszczałki z nich. Nie takie jak z Hrupki, ale słyszalne
Za to kocham ich pierwszy kontakt z tatusiem Qbusiem - "Cześć Tato, miło Cię poznać, muszę już lecieć pa!".
A jeszcze bardziej kocham pierwszy kontakt Qbusia z dziećmi - "Cześć chłopaki, to na pewno wy? Co tam macie zapisane pod ogonkami? A dobra, metryka się zgadza, no to powodzenia, bawcie się dobrze!"
No Hafel ma najpiękniejsze uszka świata A (c)Haber kolor
Karena - Pon Mar 04, 2013 15:21
Pyl, Nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę
Pyl - Pon Mar 04, 2013 15:49
Karena, ja też sobie zazdroszczę
Szczególnie, że Hafel... miał wczoraj rujkę Ganiał z prędkością światła po łóżku, skakał na ręce, nogi i inne części ciała ludzia dostępne w zasięgu wzroku, dotknięty wyskakiwał jak z procy i za chwilę wracał do ręki
Heniok, często macie w miotach rujkujące samce?!?
|
|
|