To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki XV

Pacyfka - Pon Gru 10, 2012 22:10

katasza, dawaj zdjęcie szczęściarza ;)
Nakasha - Pon Gru 10, 2012 22:43

Właśnie, dawaj zdjęcia. :DD I zamiast łapówy, danie jedzenia dla psa i np. zapłacenie za odrobaczenie czy szczepienie byłoby może lepsze?
katasza - Pon Gru 10, 2012 23:04

No wlasnie on na zdjeciach jest brzydki ;p Na zywo wyglada tak slodko ze bym go zjadla, ale jest strasznie chudy, brudny i ma posklejana siersc. Juz widze oczami wyobrazni jak bym go wykapala, wyczesala i porzadnie nakarmila :mrgreen:
Mialam mu dzisiaj zrobic zdjecia, wzielam nawet aparat ale zapomnialam :P
Tu sa zdjecia z ogloszenia, ale oni robia psom zdjecia w pierwszy dzien jak do nich trafiaja wiec nie wygladaja najlepiej
http://schronisko.avx.pl/...em/1421-patriot

Znajoma pisala ze moze go wziac tylko musi pogadac z rodzicami i facetem czy nie bedzie im przeszkadzal przez te 3 tygodnie, tylko miala dac znac dzisiaj wieczorem a nic sie nie oddzywa :(

Lavi - Pon Gru 10, 2012 23:12

katasza, śliczny jest :serducho:
Helcia - Pon Gru 10, 2012 23:26

katasza, on jest słodki :serducho:
Ma w sobie to coś.

Pacyfka - Pon Gru 10, 2012 23:31

katasza, śliczniutki chłopak :serducho:
Widzę, że Ty tak jak ja.. ;D Od 3 lat myślałam nad rasą psa, od 1,5 roku rozglądałam się za hodowlą, planowałam, aż tu nagle zobaczyłam Browniaka :serducho: , który nawet nie przypomina mojej wymarzonej rasy, ale za to jest wymarzonym psem :serducho: i wszystkie plany się pozmieniały ;D

PALATINA - Wto Gru 11, 2012 00:56

katasza,
Zboczenie zawodowe, ale jak go widzę, to aż mnie skręca, żeby go wytrymować choć troszkę. :]

Szura - Wto Gru 11, 2012 10:04

Prawie border terrierek. :serducho:
Nakasha - Wto Gru 11, 2012 11:29

Nie jest brzydki, jest malutki i uroczy. :serducho:
katasza - Wto Gru 11, 2012 11:36

Dzieki, tak sie boje ze mi go ktos zabierze ;( Bo dzisiaj nie mam jak isc do schroniska...

Palatina, mi sie podoba taki rozczochrany. Kolezanka powiedziala ze pasujemy pod tym wzgledem do siebie :lol:

Nakasha - Wto Gru 11, 2012 11:44

katasza, a może chociaż zadzwoń i go zarezerwuj?
katasza - Wto Gru 11, 2012 11:49

Jednak tam jade, legna wszystkie inne plany ale czego nie robi sie z milosci :P
Nakasha - Wto Gru 11, 2012 11:52

katasza, o matko. :lol: No to powodzenia! :) :kciuki:
PALATINA - Wto Gru 11, 2012 11:55

katasza,
Trzymam kciuki! :D

katasza - Wto Gru 11, 2012 15:40

No i dupa.
Nie moga mi go 'zarezerwowac' Na koniec jeszcze powiedzialam, ze w takim razie mam nadzieje ze poczeka na mnie te 3 tygodnie. Na co mila Pani powiedziala, ze miejmy jednak nadzieje ze szybciej znajdzie dom. :|