To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] 3 dziewuszki dumbo rex i 6 maleństw dumbo [Warszawa]

Oli - Czw Sty 12, 2012 19:20

ach ach, to już nadszedł ten dzień, już się nie mogę doczekać ankiety :kciuki:
Kami - Czw Sty 12, 2012 20:42

Zrezygnowałam z adopcji czarnulki i nie robię Wam konkurencji, ale strasznie jestem ciekawa do kogo trafi. :mrgreen: Trzymam kciuki za domki. :kciuki:
Manta - Czw Sty 12, 2012 21:30

a ja czekam na ankietke :)
wchodze na forum po kilka razy dziennie tylko po to, zeby sprawdzic jak tam temat i po raz kolejny ogladac fotki maluchow :)

mma - Czw Sty 12, 2012 21:47

postaramy się wszystko napisać dziś lub jutro
Oli - Czw Sty 12, 2012 22:23

a ja nie dostałam ankiety żadnej do teraz :(
Manta - Czw Sty 12, 2012 22:27

bo chyba dopiero pozniej lub jutro je dostaniemy ;)
bez obaw, ja tez jeszcze nie dostalam ankiety ;-)

Karena - Czw Sty 12, 2012 23:02

a mi strasznie strasznie smutno :(
Anonymous - Pią Sty 13, 2012 00:42

Wszyscy dostaną ankiety tego samego dnia. Prawdopodobnie w piątek w ciągu dnia, a na 100% najpóźniej do niedzieli.
mma - Pią Sty 13, 2012 13:53

jestem chwilowo troszkę załamana. szczurasy mają klatkę praktycznie w miejscu mojej pracy i nie wiem czy nie zaczęłam :evil: się na nie uczulać. musimy wymienić półki w klatce na plastikowe i koniecznie zredukować liczbę ogonków ><
Manta - Pią Sty 13, 2012 18:12

Moze jak ogonkow bedzie mniej to bedzie ok i przy zachowaniu totalnej czystosci w klatce.
Moj tata (jak jeszcze z rodzicami mieszkalam) zaczal miec alergie na myszy, i faktycznie potrafil sie doslownie dusic :/ a miedzy moim pokojem a jego biorem byly 2 pary drzwi i przedpokoj... ale jak myszy mialy idealny porzadek to byl w miare spokoj. Wiec trzymam kciuki, zeby bylo ok.

Oli - Pią Sty 13, 2012 18:23

mma napisał/a:
musimy wymienić półki w klatce na plastikowe
koniecznie - drewno to największy wróg alergików i wrażliwych nosów :? cod o alergii to da się z nią i szczurami żyć, tylko trzeba faktycznie dużą czystość zachować. sama jestem alergikiem, do tego mam astmę, a posiadam 21 ogonów i żyję ;) oczywiście nie bez leków, ale moja alergia nie jest tylko na samczy mocz, ale także na inne rzeczy, stąd leki mając szczury lub nie, muszę brać.
Oli - Sob Sty 14, 2012 00:02

czy tylko ja siedzę jak na szpilkach? :nerwy:
Manta - Sob Sty 14, 2012 00:11

Oli, nie tylko Ty ;) ja zagladam na forum co 5 minut jak jestem na kompie ;-)
Anonymous - Sob Sty 14, 2012 01:11

Drogie Panie, proszę o cierpliwość, musimy dać szansę wszystkim zainteresowanym. Najpóźniej w poniedziałek wieczorem podejmiemy decyzję. ^_^
Oli - Sob Sty 14, 2012 01:15

my tam cierpliwe jesteśmy ;) ja się tylko zastanawiałam, czy nie wariuję, ale jak widać nie... tylko ja :D