To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

Anonymous - Sob Sty 05, 2008 14:19

devilline, "Mamoo, Fuzja! Śliczne, Furia, Awantura! Histeria! MANIANA!" :mrgreen:
AngelsDream - Sob Sty 05, 2008 14:20

Wyszłam z Bzu na spacer. Słońce, w miarę ciepło... Fajnie. Wzięłam smakołyki, dysk, piłki, zapięłam jej na wszelki wypadek szelki. Wszystko super. Sptkałyśmy dziewczynkę, która szła z tatą. Dziewczynka zapytała czy może pogłaskać Bezę. No to ja psa spokojnie usadziłam, wytłumaczyłam, że pies się boi i trzeba spokojnie. I dziewczynka i jej tata kucnęli, dałam małej smakołyka, żeby z Bezą przełamały lody. Pies wnieobwzięty. Punkt dla nas.

A potem tuż przed parkiem walnęły petardy i już było po spacerze. Beza obrała jedyny kierunek: dom. Wkurzyłam się. Niosłam akurat jej kupę w woreczku... No to rzuciłam na środek, bo skoro kogoś bawią petardy, to mnie mogą psie kupy... :evil:

Porzucałam Bzu piłeczkę na korytarzu ^^ I jest nieźle. A już prawie zaczęłam wierzyć w ludzi. A co ciekawe pod blokiem stała radiolka i stadko dresików się ganiało...

jokada - Nie Sty 06, 2008 13:56

Wiecie co, ja sie zastanawiam, jak ja tak mogłam sama mieszkac bez psa :wink:

Własnie po raz kolejny MM wyjechał i siedze sama :(
i jak wróciłam z lotniska to mogłam wyściskać Tobiastego, i on sam do mnie przyszedł na kanapę i sie przytulił
a potem przez pare minut usilnie próbował mnie polizac po twarzy i kręci sie miedzy nogami gdy robie coś w kuchni ;)

i tak jakos od razu człowiekowi lepiej :)

satis_verobrum - Nie Sty 06, 2008 15:00

pora zdjąć choć fragment tajemnicy ze mnie...

więc poznajcie Zefira:

satanka666 - Nie Sty 06, 2008 15:03

ogonek i ryjek są moim orędziem! :P :serducho: :serducho:
cudoo :serducho:

Asaurus - Nie Sty 06, 2008 15:13

jokada, dokładnie to samo czuję teraz jak jest u nas Beza i tymbardziej utwierdzam się w przekonaniu, że podjęliśmy dobrą decyzję o wzięciu szczeniaka. Chociaż pewnie po pierwszych zniszczeniach zmienię zdanie ;)
Anonymous - Nie Sty 06, 2008 15:33

satis, a wiesz, że Zefir ma ogon jak moja Kika? :mrgreen:

musze go wreszcie poznać, no! :P

kasia_123 - Nie Sty 06, 2008 17:33

ostatnio postanowiłam że jak zrobi się cieplej to zabieram się z Salsą za treningi...żeby nabrała mięśni i ładnej sylwetki...strasznie podobają mi się dobrze zbudowane, umięśnione psy :)
chciałabym żeby Salsa doszła z wagą do 25kg...żeby nabrała troszkę ciałka...może do czasu aż się ociepli to trochę przybierze z wagą bo teraz waży 21kg.
Jak dla mnie to jest ideał psa w typie bull http://img442.imageshack.us/img442/6258/26ql9.jpg :serducho: jest to suka Carismy z forum o TTB.
Salsa pewnie nigdy nie będzie tak wyglądać...ale zawsze można spróbować i poćwiczyć z nią :)

a to Salsiczka w zabawie :)

AngelsDream - Nie Sty 06, 2008 17:37

jokada, a mi umknęło, a jestem ciekawa: Tobi już opanował co się robi na doworzu, a co w domu? :wink:
Mraach - Nie Sty 06, 2008 18:35

A tu mój Maxio :P
Śliczny,wiem wiem :mrgreen:

jokada - Nie Sty 06, 2008 19:42

AngelsDream napisał/a:
jokada, a mi umknęło, a jestem ciekawa: Tobi już opanował co się robi na doworzu, a co w domu? :wink:
mozna powiedziec ze opanował ;)
tzn czesto wytrzymuje całą noc, a w dzien jest ok jesli wychodze z nim co 3 godziny :roll:
co niezmienia faktu ze zdarza mu sie jeszcze w domu, no i troche potrwa zanim bedzie wytrzymywal w dzien jak zostaje sam

AngelsDream - Nie Sty 06, 2008 22:54

Dona :serducho: Zdjęcie zrobione przez Magdalenę, jej właścicielkę.

Asaurus - Nie Sty 06, 2008 23:16

j.w.

AngelsDream - Nie Sty 06, 2008 23:28

Asaurus, w żołądku? :wink:
polna - Nie Sty 06, 2008 23:41

Na 99% jedziemy w czerwcu na zawody na Węgry, jejku ale się ciesze. Jeszcze tylko transport! :P

A&A, ale to małe będzie wyczekane. :Mnie też zaraziliście i się doczekać nie mogę. Przyjade specjanie do W-wy je wymiziać jak już się u Was pojawi. :serducho: :P