Odżywianie - Dropsy - temat ogólny
Cerro - Czw Paź 20, 2011 21:24
Ja z Vitakraftu nigdy dropsów jakoś nie miałam, ale furorę robiły jogurtowe z... pepe bodajże? Jakoś tak.
Karena - Czw Paź 20, 2011 21:25
ja mam jogurtowe z Pitti
wojsza - Sob Paź 22, 2011 19:17
Ale zdają się dobre przynajmniej dziewczyny nie narzekają ;D
unicorn - Czw Lis 17, 2011 15:57
Moje jogurtowych z Vitakraftu nie chciały jeść, a jogurtowe z Pitti wcinały.
Ja ich po prostu nie rozumiem. ;o
Milka - Czw Lis 17, 2011 20:47
ja mam wszystkie smaki xD i te "miękkie" i te "suche" najbardziej lubią wcinać jagodowe, jajeczne, marchewkowe i jogurtowe czekoladowych w ogóle nie chcą tknąć xD dzięki tym dropsom nauczyłam moje maluchy sztuczek
LaLuna - Sob Lis 19, 2011 15:22
Moja maruda odda wszystkie łapki za miodowe biszkopciki z Dako-Art.
Marchewkowe tak sooobieee...
Musimy spróbować tych jogurtowych!
unicorn - Sob Lis 19, 2011 15:48
Też mam te miodowe biszkopty!
marchewusia - Sob Lis 19, 2011 15:57
LaLuna napisał/a: | Moja maruda odda wszystkie łapki za miodowe biszkopciki z Dako-Art.
|
Uwielbiają też dropsy mleczne, warzywne tej firmy
LaLuna - Pon Lis 28, 2011 16:08
Dzisiaj nabyłam dla mojej małej Dropsiki jogurtowe Dako-Art i smakują jej ale bez ogromnego szału,
no i się zawodłam bo kupiłam Dropsy o smaku owoców leśnych z TRIXIE i zjadła pół i straciła zaiteresowanie. Jak się nie przekona do nich to komuś oddam.
Najedzona była to fakt, ale nie rzuciła się na nie jak na te biszkopciki miodowe
marchewusia - Pon Lis 28, 2011 19:08
U mnie na 1 miejscu są miodowe, potem dropsiki czekoladowe i mleczne
Majszczur - Pon Lis 28, 2011 19:29
snacki serowe Versele Laga! przebój sezonu
Gadom - Nie Gru 04, 2011 14:35
Ja odkopie temat trochę w innej kwest ale na temat dropsów, miałem paczkę jak na złość nie pamiętam nazwy, ale lepsza firma niż Dako-art i mogłem dostać to w Tesco, teraz mi zostały dropsy jogurtowe Dako-art. I tak wiem ze to co piszą na paczkach 2-3 dropsy dziennie to przesada, ale czy ja tez nie przesadziłem od dłuższego czasu codziennie dając jednego dropsa na głowę? I jakie mogą być z czasem tego skutki? W sumie kiedyś z kimś rozmawiałem ze 1 drops na dzień nie zaszkodzi, przecież oprócz tego dostana nieraz jakaś marchewkę,banana itp.
unicorn - Nie Gru 04, 2011 16:22
Ja się w tej chwili załamałam, bo moje zjadają po 10 dziennie.
Kasik - Nie Gru 04, 2011 16:34
unicorn napisał/a: | Ja się w tej chwili załamałam, bo moje zjadają po 10 dziennie. |
To stanowczo za dużo. Jeden dziennie wg. mnie też, bo to ma być smakołyk, nagroda, a nie składnik codziennej diety - za dużo wartości odżywczych oprócz cukru dropsy nie mają...
Gadom - Nie Gru 04, 2011 16:39
Wiec teraz na bardzo długo im odstawie dropsy, jedynie mam nadzieje ze z czasem nie wyjdą z tego skutki uboczne ze ponad miesiąc jak nie więcej dzień w dzień po jednym dropsie dawałem.
|
|
|