Planowane mioty - "Miot Cnót" of Anahata-szukamy partnerki dla Ever
Oli - Wto Paź 26, 2010 12:20
Ren, tu są bardziej aktualne foty Everka http://s1016.photobucket....r%20After%20AR/
Pyl - Wto Paź 26, 2010 12:23
Ja zostaję!!!
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 12:31
Oli, dzięki .
To zamieszczam listę raz jeszcze
Samce:
*Oli (wstępnie)
*Viss
*Pyl
*Cyklotymia/Firewarrior
Gabi30
*Hubert Sz. / Laetia
Mateusz S.
Samiczki:
*susu (x2 ?)
*Niamey
*ausaya x2
*agata-air
*IHime x2
*Dimishka
* = zostaje
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 12:37
Ren, o mnie pamiętaj.
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 12:47
Viss, już dopisałam . Viss obecnie opiekuje się moim chorym Cyrankiem, dlatego ma prawo wyboru samczyka po Oli (jako właścicielki tatusia) lub jako pierwsza, jeśli Oli będzie wolała kasę
agata-air - Wto Paź 26, 2010 12:47
Ja zostaje
ps. Susu ty rezygnuj z tego x2 bo jeszce dla mnie zabraknie w końcu dziewczynki
Oli - Wto Paź 26, 2010 12:52
Ren napisał/a: | jeśli Oli będzie wolała kasę | tak, na pewno kasa lepsza od miziastej kopii Evera... wstępnie zostanę
Pyl - Wto Paź 26, 2010 12:54
Ren napisał/a: | Viss obecnie opiekuje się moim chorym Cyrankiem, dlatego ma prawo wyboru samczyka po Oli (jako właścicielki tatusia) lub jako pierwsza, jeśli Oli będzie wolała kasę |
Zaraz wyjdzie, że zabraknie dla mnie maleństwa...
Oli - Wto Paź 26, 2010 12:55
Pyl napisał/a: | Zaraz wyjdzie, że zabraknie dla mnie maleństwa... | No bez przesady, jesteś na 3 miejscu, to wcale nie tak daleko
Dimishka - Wto Paź 26, 2010 13:01
Pyl spokojnie, mi się nie raz zdarzało być na szarym końcu i jeszcze nigdy nie zabrakło dla mnie maluszka
A 3 miejsce to w ogóle:P
quagmire - Wto Paź 26, 2010 13:02
Tylko, że Pyl do tej pory była pierwsza, a wcześniej nikt nie chciał chłopców
Anonymous - Wto Paź 26, 2010 13:07
Przecież trzecie miejsce to bardzo blisko . Lista niestety się zmieniła, ponieważ zmienił się partner. Właściciele rodziców zawsze mają pierwszeństwo, a Vissnia ratuje mojego Cyranka, więc ma specjalne względy.
Oli - Wto Paź 26, 2010 13:08
quagmire napisał/a: | a wcześniej nikt nie chciał chłopców | chciał tylko mógł sobie wmówić sztuczne ograniczenia, że będą niebieskie, że to "tylko" po dziadku (wyolbrzymianie nieistotnych powodów do nie-brania szczura) itd.
quagmire - Wto Paź 26, 2010 13:11
Ren, ja rozumiem - znam zasady przecież - ale przykro mi swoją drogą
Oli, to wymyślaj imię
Pyl - Wto Paź 26, 2010 13:15
Ale jak się popatrzy na miot K Abraxas...
Ale dobra, już nie marudzę, genetyki nie zmienimy, a prawo wielkich liczb istnieje - może drugi taki miot jak K się nie trafi.
Karmić proszę dobrze przyszłych rodziców, niech będzie wystarczająca ilość chłopaków (i dziewczynek też).
No i cieszę się, że się ruszyło - dzięki Oli za przyszłego tatusia (mizianko od ciotki!).
A Cyranka też proszę wymiziać ode mnie i niech zdrowieje.
P.S. Ren, ja nie neguję zasad, ja się tylko zmartwiłam, że mi się szanse zmniejszyły. Żadnych pretensji do nikogo nie mam
|
|
|