| 

| Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 1

Mangalarga - Nie Kwi 20, 2008 22:29

Klatka moich szczurci:

Zdjęcie trochę nieaktualnie, teraz mają jeszcze rurę PCV między najwyższą półką a daszkiem domku.
 Na dniach przybędzie jeszcze jeden hamak i być może dłuższy i większy tunel.

Zastanawiam się czy dodać coś jeszcze. Jakieś sugestie co do wyposażenia?
 nutaka - Pon Kwi 21, 2008 12:30

Mangalarga, jest ok
  ja mysle tylko ze nie mają co robic na tej gornej połeczce mozesz połozyc tak jakis kawał polaru lub jakis "materacyk" moje bardzo lubią własnie tam spac   Mangalarga - Pon Kwi 21, 2008 12:39

No właśnie z tą półka mam problem
  Do niedawna stała tam miska, ale dużo rozrzucały poza klatkę, więc przeniosłam na dół i teraz jest ok. Może jakiś namiocik ze szmatek? Spróbujemy, może wypali   Natalia - Pon Kwi 21, 2008 15:01

Dodałabym jeszcze małą rurę PCV
  . Mangalarga - Pon Kwi 21, 2008 15:14

Małą? Tzn. jaką?
 Jedną już mają, wymiary mniej więcej - dł. 30 cm i śr. 10 cm
   Mam jeszcze druga taką, ale nie wiem, gdzie ją dać...
 Ninek - Pon Kwi 21, 2008 16:34

Ja powiesiłabym właśnie rure pcv na tylnej ścianie klatki
  jakoś tam pusto. PALATINA - Pon Kwi 21, 2008 17:53

Dokładnie.
 Rur pcv nigdy za dużo (moje mają 6
  ). idaa - Wto Kwi 22, 2008 13:56

Klatka moich chłopaków (pierwsze zdjęcia kilka postów wcześniej
  )po kilku dniach użytkowania i przeróbkach wygląda tak 
   Marcik - Pią Maj 16, 2008 19:34

Bardzo mi się ten temat podoba
  Zabrakło mi pomysłów na urządzenie dwóch pięter a tu proszę ile pomysłów. Marcik - Sob Maj 17, 2008 17:32

Pewnie jeszcze z milion razy zmienie umeblowanie ale... przedstawiam moja klatke
  Wiem, ze przy Waszych prezentuje się średnio, ale jestem z niej zadowolona   zasadzkas - Sob Maj 17, 2008 19:25

Urocze lokum. W tej górnej jeszcze bym szmaciane wrzuciła, hamak, norkę, czy co tam masz.
 Marcik - Sob Maj 17, 2008 20:04

zasadzkas, Dodam pare polarkowych pierdułek. Na razie czekam cierpliwie
  To taka wstępna wersja, ale zbytnio niecierpliwa jestem i już musiałam umieścić   devilline - Nie Maj 18, 2008 10:46

Nasza klatka (urządzanie w toku):

PALATINA - Nie Maj 18, 2008 18:41

devilline,
 Fajny ten koszyk na górze.
 Tylko hamaków brak i polarowych szmatek do zakopywania się.
   Kuweta narożna - śliczna! Ja mam czerwoną, a szukałam żółtej, bo by mi bardziej pasowała, ech...
 idaa - Pią Maj 23, 2008 11:46

Marcik, fajnie wygląda ta twoja klatka po dostawieniu. Moje dwa chłopaki klatkę mają wystarczającą. Ale i tak po głowie pałęta mi się myśl, że by druga taką samą dostawić na górę. No, a idąc dalej za tym tokiem myślenia: 1 klatka to na 2 szczury, dwie klatki to na ....hmmmmmmm? 4 wychodzi jak nic.

|  | 
 |  |