To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Wo de Shu - rezerwacje str.3

PALATINA - Czw Sty 21, 2010 14:36

Moje glutki siedzą ze stadem, ale dla bezpieczeństwa cały czas w neutralnej klatce.

Miszka (Banderas) jest genialny! Strasznie się cieszę, że go mam!
Wystarczy na niego "mocniej" spojrzeć, a juz leci do człowieka! Bawi się z moją ręką i odczepić się go nie da! :mrgreen:
Barnaba też szaleje, ale jest zdecydowanie bardziej wycofany i goni się bawić dopiero po chwili. :wink:

handzia1 - Czw Sty 21, 2010 16:41

Bella jest strasznie miziasta.Trochę odkrywa świat ale z dystansem ,woli siedzieć na rękach.Można ją szochrać godzinami.Molly za to jest małym odkrywcą, wszędzie jej pełno.Przychodzi do nas ale na sekundę, zaglądnie do każdej dziurki, każdego ucha, przebiegnie się na ramię i znika.
Roth - Czw Sty 21, 2010 17:04

Jak się cicho zrobiło bez maluszków...

Chocuś chyba się cieszy że maluszki poszły już sobie :lol: W ogóle się zmieniła. Nie jest już taka niedotykalska :)

A Bikmina zapowiada się na spokojną szczurcię ;)

handzia1, cieszę się że maluszki dogadały się ze sobą :)

Nakota - Czw Sty 21, 2010 18:57

Jedna fotka Bevki, bo przecież ten szczur nie może sekundy ustać w miejscu, musi lecieć wszystko badać i sprawdzać :P

Anonymous - Sob Sty 23, 2010 10:23

Roth, akurat jestem w poznaniu, maluchy podbiły maje seducho :serducho:

dziękuję :*

PALATINA - Sob Sty 23, 2010 16:53

Miszka i Barnaba :mrgreen:

rumcia - Sob Sty 23, 2010 17:06

PALATINA, Są urocze,w ogóle widzę,że w miocie B to same cudaczki piękne :mrgreen:
Ja tylko jeszcze troszkę muszę poczekać na swojego Bafinka :serducho:

Loryel - Sob Sty 23, 2010 20:43

To i ja dodam kilka zdjęć :P
Banjo i wujek Romcio... mówiąc dosłownie dumbuś bez przerwy mu wujkuje co w sumie wygląda bardzo miło :]

A taki widok zastałam czwartego dnia łączenia z rana :serducho: Byłam, szczerze mówiąc, mile zaskoczona :] :

Roth - Sob Sty 23, 2010 20:48

Dziękuję za fotki wnucząt :mrgreen:

Loryel zapożyczyłam trochę twoich fotek Banjo, aby zrobić mu galerię na stronie, nawet twoje inne chłopaki się załapały :D

Loryel - Sob Sty 23, 2010 20:50

Spoko nie ma sprawy :] mam jeszcze indywidualne tylko muszę przysiąść i je obrobić <leniuch>
handzia1 - Wto Sty 26, 2010 14:48

Zdjęcia Banjo i chłopaków są boskie! Moje laski żyją w absolutnej symbiozie, śpią przytulone, iskają się nawzajem i razem jedzą.Bella nadal ostrożnie odkrywa świat i nadal straszna z niej przylepa.Ale widok ich razem w hamaczku jest rozczulający!
Roth - Wto Sty 26, 2010 23:51

Chocuś i Bikuś:

wuwuna - Śro Sty 27, 2010 00:31

łał, łał, łał, słów brak, taka pjenknota z niej
DxxMs - Czw Sty 28, 2010 12:26

Śliczna Chocusia. Oby Brira poszła w jej ślady. :mrgreen:
Nakota - Pią Sty 29, 2010 14:12

Ależ ślicznotka z Biki :serducho:
Bevka całkiem nieźle rośnie, jest ciekawska, a jak śpi ze mną :serducho: Nie wiem tylko co się dzieje z jej futrem, ale wygląda to komicznie :lol: Pyszczek ma jaśniutki z lekkim polotem brązowego, a od czółka za uszy ma kolorek taki typowo brązowy. Na grzbiecie ma ticking brązowo-biały, który ewidentnie odcina się od jaśniejszego brzuchola. Zmiana futra raczej odpada, ale w takim razie co? Pozazdrościła pańci i też postanowiła się pofarbować? :drap: :D