Archiwum - Psiaki
tgategav - Czw Cze 07, 2007 20:13
Czy kura była smaczna?
satanka666 - Czw Cze 07, 2007 20:30
a oto kuzynkowa Tara
5 letnia policyjna sucz
http://www.mFoto.pl/uploa...n0105_7f033.jpg
devilline - Czw Cze 07, 2007 22:25
Piękne psiaki
kasia_123 - Czw Cze 07, 2007 22:26
satanka666, śliczna psina...uwielbiam owczarki niemieckie chociażby z ten ich niesamowicie mądry wzrok
Ninek, owszem jeden z rodziców był Amstaffem a drugi chyba miał coś z Bulldoga z tego co słyszałam
Salsa coraz bardziej się zadomowiła...zaczyna powoli łapać o co chodzi na spacerze i załatwia swoje potrzeby na podwórku, chociaż w domu też jeszcze jej się zdarza...ale jestem dobrej myśli.
Zrobiła się niesamowicie szczekliwa, potrafi obudzić się na dźwięk zamykanych drzwi od podwórka i zaczyna szczekać. Szczeka jak ktoś wchodzi do mnie do pokoju albo jak usłyszy psa na podwórku to wybiega na balkon i ujada.
Nie lubi mężczyzn po spożyciu alkoholu, możliwe że bił ją ktoś taki...bo bita była na 100%. Boi się np. miotły, smyczy oraz podniesionej ręki.
Nie przepada też za małymi psami bo zazwyczaj na nie szczeka, szczerzy kły i je odgania. Za to z psami większymi od siebie się bawi...skacze i się wygłupia.
Mnie nie odstępuje na krok...ja idę do kibla ona leży pod drzwiami albo skacze na klamkę itp. No i uwielbia wchodzić na kolana, nawet jak siedzę przy komputerze to się pcha. Jak siadam to opiera się o mnie i momentalnie zasypia.
Może się mylę ale wydaje mi się że już troszkę przytyła...chyba ciut mniej żebra jej wystają.
Kilka nowych jej zdjęć
ulubiona pozycja do spania
tak też jest ok
devilline - Czw Cze 07, 2007 22:34
zakochałam się
booooziiuuuu
satanka666 - Czw Cze 07, 2007 23:47
kasia_123, CUDO!
hefi - Pią Cze 08, 2007 09:16
Ja chce mieć PSINE
Super foty
kasia_123 - Pią Cze 08, 2007 09:35
hefi, nie ma problemu...mogę załatwić Ci siostrzyczkę mojej Salsy.
Znajomy chce ją oddać bo nie dogaduje się z innymi jego psami. Z porównaniem do Salsy to jest tłuściutka i zadbana. Kolor ma całkiem inny bo jest pręgowana z dużą ilością białego na pysku.
Ninek - Pią Cze 08, 2007 12:38
Jaka ona cudowna!! Będziesz miała z niej straszliwą pocieche Psy po takich przejściach są wyjątkowo kochane Moja Vega najchętniej by nie odstępowała mojej mamy na krok a jak mum wychodzi to kradnie jej papcie i z nimi śpi
Gato - Pią Cze 08, 2007 12:59
kasia_123, dobra bida nie jest zła . a tak naprawdę to życzę Ci dużo pociechy z Salsy, bo wzięcie takiego psa to naprawdę gest, a takie coś się ceni i chwali!
a teraz trochę mojej Vegi (Ninek, ukłon w stronę Twojego psa ;> ) :
na drodze
i dalej
prawiek jak zając
popoludniowa delikatność
pies aportujący...
...i dowodny
mokra
portretowo
UFO
falka - Pią Cze 08, 2007 14:53
Gato, Twój pies to po prostu wulkan energii ostatnie zdjęcie jest mega
zasadzkas - Pią Cze 08, 2007 15:02
Milwa - moja ukochana suka, wyciągnięta ze schronu w ciężkim stanie (ważyła 18 kg).
Na Gwiazdkę znalazła w krzakach 3-tygodniowe kocięta, które razem wychowałyśmy i wydałyśmy w naprawdę dobre ręce:
Mój poranek zwykle wygląda tak:
falka - Pią Cze 08, 2007 15:08
zasadzkas, ślicza sunia, śliczny nosio!
Anonymous - Pią Cze 08, 2007 15:10
Jeju jaka piekna
Uwielbiam dobki
Maja takie piekne i madre oczy a przy tym taka grozna posture.
Zazdroszcze poranku, bo ja zwykle sie budze z jamnicza pupa przy nosie
zasadzkas - Pią Cze 08, 2007 15:41
Pupa też mi się zdarzyła, a i owszem
Najcudniejsze w niej jest to, że akceptuje zwierzaki w stadzie, choć potrzebuje na to trochę czasu. Z Luckiem to się może nos w nos wąchać i nic. Początkowo burczała na każdy ich pisk i szamotanie w klatce. I pierwszą dobę siedziała pod klatką czujna i gotowa.
Dlatego z tymczasu mogę mieć dom stały dla szczurów.
Cudna jest bardzo też w innych kwestiach.
taka była jak do nas trafiła
znalazła swoje miejsce na ziemi
wypiękniała
pokochała
umie gryźć
i latać
jest z nami szczęśliwa
|
|
|