To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

tgategav - Czw Cze 07, 2007 20:13

Czy kura była smaczna?

satanka666 - Czw Cze 07, 2007 20:30

a oto kuzynkowa Tara :)
5 letnia policyjna sucz ;]
http://www.mFoto.pl/uploa...n0105_7f033.jpg

devilline - Czw Cze 07, 2007 22:25

Piękne psiaki :serducho:
kasia_123 - Czw Cze 07, 2007 22:26

satanka666, śliczna psina...uwielbiam owczarki niemieckie chociażby z ten ich niesamowicie mądry wzrok :)

Ninek, owszem jeden z rodziców był Amstaffem a drugi chyba miał coś z Bulldoga z tego co słyszałam

Salsa coraz bardziej się zadomowiła...zaczyna powoli łapać o co chodzi na spacerze i załatwia swoje potrzeby na podwórku, chociaż w domu też jeszcze jej się zdarza...ale jestem dobrej myśli.
Zrobiła się niesamowicie szczekliwa, potrafi obudzić się na dźwięk zamykanych drzwi od podwórka i zaczyna szczekać. Szczeka jak ktoś wchodzi do mnie do pokoju albo jak usłyszy psa na podwórku to wybiega na balkon i ujada.
Nie lubi mężczyzn po spożyciu alkoholu, możliwe że bił ją ktoś taki...bo bita była na 100%. Boi się np. miotły, smyczy oraz podniesionej ręki.
Nie przepada też za małymi psami bo zazwyczaj na nie szczeka, szczerzy kły i je odgania. Za to z psami większymi od siebie się bawi...skacze i się wygłupia.
Mnie nie odstępuje na krok...ja idę do kibla ona leży pod drzwiami albo skacze na klamkę itp. No i uwielbia wchodzić na kolana, nawet jak siedzę przy komputerze to się pcha. Jak siadam to opiera się o mnie i momentalnie zasypia.
Może się mylę ale wydaje mi się że już troszkę przytyła...chyba ciut mniej żebra jej wystają.

Kilka nowych jej zdjęć :)

ulubiona pozycja do spania :P
tak też jest ok :)

devilline - Czw Cze 07, 2007 22:34

zakochałam się :serducho:
booooziiuuuu :serducho: :serducho:

satanka666 - Czw Cze 07, 2007 23:47

kasia_123, CUDO! :serducho: :serducho: :serducho:
hefi - Pią Cze 08, 2007 09:16

Ja chce mieć PSINE :)
Super foty :)

kasia_123 - Pią Cze 08, 2007 09:35

hefi, nie ma problemu...mogę załatwić Ci siostrzyczkę mojej Salsy.
Znajomy chce ją oddać bo nie dogaduje się z innymi jego psami. Z porównaniem do Salsy to jest tłuściutka i zadbana. Kolor ma całkiem inny bo jest pręgowana z dużą ilością białego na pysku.

Ninek - Pią Cze 08, 2007 12:38

Jaka ona cudowna!! :serducho: Będziesz miała z niej straszliwą pocieche :lol1: Psy po takich przejściach są wyjątkowo kochane :) Moja Vega najchętniej by nie odstępowała mojej mamy na krok a jak mum wychodzi to kradnie jej papcie i z nimi śpi :serducho:
Gato - Pią Cze 08, 2007 12:59

kasia_123, dobra bida nie jest zła :) . a tak naprawdę to życzę Ci dużo pociechy z Salsy, bo wzięcie takiego psa to naprawdę gest, a takie coś się ceni i chwali!

a teraz trochę mojej Vegi (Ninek, ukłon w stronę Twojego psa ;> ) :
na drodze
i dalej
prawiek jak zając
popoludniowa delikatność
pies aportujący...
...i dowodny
mokra
portretowo
UFO

falka - Pią Cze 08, 2007 14:53

Gato, Twój pies to po prostu wulkan energii :lol1: ostatnie zdjęcie jest mega :lol:
zasadzkas - Pią Cze 08, 2007 15:02

Milwa - moja ukochana suka, wyciągnięta ze schronu w ciężkim stanie (ważyła 18 kg).
Na Gwiazdkę znalazła w krzakach 3-tygodniowe kocięta, które razem wychowałyśmy i wydałyśmy w naprawdę dobre ręce:

Mój poranek zwykle wygląda tak:

falka - Pią Cze 08, 2007 15:08

zasadzkas, :serducho: ślicza sunia, śliczny nosio!
Anonymous - Pią Cze 08, 2007 15:10

Jeju jaka piekna :serducho:
Uwielbiam dobki :mrgreen:
Maja takie piekne i madre oczy a przy tym taka grozna posture.
Zazdroszcze poranku, bo ja zwykle sie budze z jamnicza pupa przy nosie :lol1:

zasadzkas - Pią Cze 08, 2007 15:41

Pupa też mi się zdarzyła, a i owszem :mrgreen:
Najcudniejsze w niej jest to, że akceptuje zwierzaki w stadzie, choć potrzebuje na to trochę czasu. Z Luckiem to się może nos w nos wąchać i nic. Początkowo burczała na każdy ich pisk i szamotanie w klatce. I pierwszą dobę siedziała pod klatką czujna i gotowa.
Dlatego z tymczasu mogę mieć dom stały dla szczurów.
Cudna jest bardzo też w innych kwestiach.

taka była jak do nas trafiła
znalazła swoje miejsce na ziemi
wypiękniała
pokochała
umie gryźć
i latać
jest z nami szczęśliwa