Archiwum - Koty vol. V
Ninek - Pon Paź 22, 2012 19:32
Off-Topic: | klauduska, mi sie to we łbie nie mieści, bo mój pokój ma 16m2 i nie wiem gdzie bym tu wetknęła takie podstawowe rzeczy jak wc, prysznic, kuchenke, lodówke i łóżko |
jokada - Pon Paź 22, 2012 19:37
ja wczoraj wygłaskałam i obfotografiwałam znajome norwegi
przyjazne do psów - ale zdecydowanie nie pozwalające na poufałości
dwa 'maleństwa' na wydaniu
i rezydenci
bardzo fajne towarzystwo
klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:37
Off-Topic: | Ninek, Pierwszy raz jak usłyszałam, że on mieszka z dziewczyną (jak się poznaliśmy miał dziewczynę) na 12m2, to myślałam, że żartuje i że przecież tak żyć się nie da.
Jak tutaj przyszłam 1. raz, to zaczęłam się śmiać, że to mieszkanie się zaczyna tam, gdzie się kończy Ale tu jest naprawdę wszystko. Mamy również zmywarkę, pralkę i piekarnik, całe kino domowe z wielkim TV i PS3
Powiem tak: niesamowicie to uczy organizacji i trzymania porządku, ale będę MEGA szczęśliwa, jak się wreszcie przeprowadzimy do większego |
klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:38
jokada, wiem, co to za hodowla
NinaWi - Pon Paź 22, 2012 19:38
klauduska, Z Krainy Asgardu
Nasze mieszkanie ma 25m2. I póki co, nie odczuwamy tłoku (poza tym, że nie mam, gdzie ustawić kwiatków, by te małe kocie gangreny ich nie przewracały )
Cytat: | Mamy również zmywarkę, pralkę i piekarnik, całe kino domowe z wielkim TV i PS3 |
jokada - Pon Paź 22, 2012 19:41
klauduska napisał/a: | jokada, wiem, co to za hodowla |
jak by ktos jeszcze chciał wiedzieć - to Agpamis*PL
klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:44
Loonie, ja nie lubię gładkich kotów
Wolę tego http://www.norwegi.pl/PL/page.php?id=foto_z1
ano
PALATINA - Pon Paź 22, 2012 21:51
jokada,
Pierwsze "maleństwo" na wydaniu jest niesamowite!
Drugie też!
NinaWi - Pon Paź 22, 2012 22:02
A ja zawsze chciałam czarnucha
Jest sukces. Ustaliliśmy limit - możemy mieć max 3 koty. Więcej nie zmieści się do samochodu
PALATINA - Pon Paź 22, 2012 22:10
Loonie,
Nam się mieszczą 2 psy i 2 koty, i świnki też by się zmieściły, ale już świnkowa klatka nie wejdzie.
serendipity - Wto Paź 23, 2012 08:39
U mnie wlasnie wielkosc samochodu trzyma moje GMC na wodzy.
W Yarsie pol tylnego siedzenia zajmuje fotelik dzieciecy, drugie pol mata dla psa z zywa zawartoscia, kot na kolanach pasazera z przodu, a w bagazniku glownie wozek i jakies drobiazgi. Zeby zamontowac drugiego kota, musielibysmy sie pozbyc dziecka
cytryn007 - Wto Paź 23, 2012 14:51
Off-Topic: | klauduska, mieszkanie 12m2?! pic or it didnt happen ;p a tak na poważnie, macie tam i ubikacje i prysznic..? i łóżko i kuchnie ze zmywarką? to mieszkanie jest chyba na ulic .rar |
klauduska - Wto Paź 23, 2012 14:57
Off-Topic: | cytryn007, po wyprowadzce mieszkanie będzie do wynajęcia, więc dam linka do ogłoszeń, żeby wszystkie niedowiarki uwierzyły, że to mieszkanie naprawdę ma wszystko |
NinaWi - Wto Paź 23, 2012 17:04
klauduska, czekamy
Nam wejdą trzy kocie transportery na tylne siedzenie - bagażnik musi być wolny, żeby moje graty się zmieściły Za to gdybyśmy mieli kombiaka...weszłoby z 7
PALATINA - Wto Paź 23, 2012 18:43
Off-Topic: | serendipity,
Dzięki Tobie znów doceniam fakt, że nie możemy mieć dzieci! |
|
|
|