To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Koty vol. V

Ninek - Pon Paź 22, 2012 19:32

Off-Topic:
klauduska, mi sie to we łbie nie mieści, bo mój pokój ma 16m2 i nie wiem gdzie bym tu wetknęła takie podstawowe rzeczy jak wc, prysznic, kuchenke, lodówke i łóżko :shock:

jokada - Pon Paź 22, 2012 19:37

ja wczoraj wygłaskałam i obfotografiwałam znajome norwegi :serducho:

przyjazne do psów - ale zdecydowanie nie pozwalające na poufałości ;)

dwa 'maleństwa' na wydaniu ;)

i rezydenci

bardzo fajne towarzystwo :serducho:

klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:37

Off-Topic:
Ninek, Pierwszy raz jak usłyszałam, że on mieszka z dziewczyną (jak się poznaliśmy miał dziewczynę) na 12m2, to myślałam, że żartuje i że przecież tak żyć się nie da.
Jak tutaj przyszłam 1. raz, to zaczęłam się śmiać, że to mieszkanie się zaczyna tam, gdzie się kończy :lol: Ale tu jest naprawdę wszystko. Mamy również zmywarkę, pralkę i piekarnik, całe kino domowe z wielkim TV i PS3 :mrgreen:
Powiem tak: niesamowicie to uczy organizacji i trzymania porządku, ale będę MEGA szczęśliwa, jak się wreszcie przeprowadzimy do większego :)

klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:38

jokada, wiem, co to za hodowla :mrgreen:
NinaWi - Pon Paź 22, 2012 19:38

klauduska, Z Krainy Asgardu ;)

Nasze mieszkanie ma 25m2. I póki co, nie odczuwamy tłoku (poza tym, że nie mam, gdzie ustawić kwiatków, by te małe kocie gangreny ich nie przewracały :evil: )

Cytat:
Mamy również zmywarkę, pralkę i piekarnik, całe kino domowe z wielkim TV i PS3

:shock: :shock: :shock:

jokada - Pon Paź 22, 2012 19:41

klauduska napisał/a:
jokada, wiem, co to za hodowla :mrgreen:

jak by ktos jeszcze chciał wiedzieć - to Agpamis*PL ;)

klauduska - Pon Paź 22, 2012 19:44

Loonie, ja nie lubię gładkich kotów :D
Wolę tego http://www.norwegi.pl/PL/page.php?id=foto_z1 :D

Loonie napisał/a:
:shock: :shock: :shock:

ano :P

PALATINA - Pon Paź 22, 2012 21:51

jokada,
Pierwsze "maleństwo" na wydaniu jest niesamowite! :serducho: :serducho: :serducho:
Drugie też! :mrgreen:

NinaWi - Pon Paź 22, 2012 22:02

A ja zawsze chciałam czarnucha :P

Jest sukces. Ustaliliśmy limit - możemy mieć max 3 koty. Więcej nie zmieści się do samochodu :hahaha:

PALATINA - Pon Paź 22, 2012 22:10

Loonie,
Nam się mieszczą 2 psy i 2 koty, i świnki też by się zmieściły, ale już świnkowa klatka nie wejdzie. :P

serendipity - Wto Paź 23, 2012 08:39

U mnie wlasnie wielkosc samochodu trzyma moje GMC na wodzy.
W Yarsie pol tylnego siedzenia zajmuje fotelik dzieciecy, drugie pol mata dla psa z zywa zawartoscia, kot na kolanach pasazera z przodu, a w bagazniku glownie wozek i jakies drobiazgi. Zeby zamontowac drugiego kota, musielibysmy sie pozbyc dziecka ;P

cytryn007 - Wto Paź 23, 2012 14:51

Off-Topic:
klauduska, mieszkanie 12m2?! pic or it didnt happen ;p a tak na poważnie, macie tam i ubikacje i prysznic..? i łóżko i kuchnie ze zmywarką? to mieszkanie jest chyba na ulic .rar :P

klauduska - Wto Paź 23, 2012 14:57

Off-Topic:
cytryn007, po wyprowadzce mieszkanie będzie do wynajęcia, więc dam linka do ogłoszeń, żeby wszystkie niedowiarki uwierzyły, że to mieszkanie naprawdę ma wszystko :lol:

NinaWi - Wto Paź 23, 2012 17:04

klauduska, czekamy :mrgreen:

Nam wejdą trzy kocie transportery na tylne siedzenie - bagażnik musi być wolny, żeby moje graty się zmieściły :D Za to gdybyśmy mieli kombiaka...weszłoby z 7 :cojest:

PALATINA - Wto Paź 23, 2012 18:43

Off-Topic:
serendipity,
Dzięki Tobie znów doceniam fakt, że nie możemy mieć dzieci! :mrgreen: