Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:09
usuń
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:10
Oli napisał/a: | Agusia napisał/a: | Oli dla Ciebie sa 2x chuba chew , ale duży rozmiar. | to dobrze, że jeszcze nie zrobiłam przelewu
no i co z moim pytaniem odnośnie kosztów przesyłek? to nie było chyba doliczane do pierwotnej ceny? |
Oli, dostalismy rabat.
Kwota rabatu rownala sie dokladnie tyle ile przesylka z UK do PL
Nie zrobilas przelewu , oj ty !!!
Bel paczka wyjdzie dopiero jutro. Już kurier nie przyjedzie.
Będzie u Ciebie w czwartek. Wyśle Ci detale i nr listu przewozowego na pw.
Aaaa do czerwonych tarasów mocowania są w ładnym żółtym kolorze, do różowych niestety są w szarym
Bel - Wto Paź 11, 2011 16:14
co za różnica jakie jaką firmą jedzie?
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:15
Bel napisał/a: | co za różnica jakie jaką firmą jedzie? |
DPD
Oli - Wto Paź 11, 2011 16:17
Agusia napisał/a: | Kwota rabatu rownala sie dokladnie tyle ile przesylka z UK do PL | a tego nie wiedziałam
Agusia napisał/a: | Nie zrobilas przelewu , oj ty !!! | od kilku stron piszę, że nie zrobiłam, bo czekam na kwotę przesyłki i wciąż pytanie owo powtarzałam nie uzyskując odpowiedzi teraz wiem co i jak, więc przeleję zaraz kasę
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:17
Bel napisał/a: | Hanami, ok dziewczyny bez wygłupów już ja żadnej kasy nie przyjmę jeśli ktoś chce zrekompensować agusi wysyłkę-jej nr. konta zna co łaska |
Bel nie wkur&*^& mnie!
Bo ci tarasów nie wyśle
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:18
Oli napisał/a: | od kilku stron piszę, że nie zrobiłam, bo czekam na kwotę przesyłki i wciąż pytanie owo powtarzałam nie uzyskując odpowiedzi teraz wiem co i jak, więc przeleję zaraz kasę |
Od razu widać, kto nie czyta tematu ze zrozumieniem
Oli - Wto Paź 11, 2011 16:20
no i kto nie czyta pytań powtarzanych setki razy
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:20
Oli napisał/a: | no i kto nie czyta pytań powtarzanych setki razy | To wszystko stres, tylko stres, oj moja głowa.
Okej spadam montować różowe tarasy
Bel - Wto Paź 11, 2011 16:27
Agusia napisał/a: | Bel nie wkur&*^& mnie!
Bo ci tarasów nie wyśle | wyślesz
Agusia napisał/a: | Okej spadam montować różowe tarasy | a żeby Ci nie pasowały do hamaków!
pszczoła - Wto Paź 11, 2011 17:52
Agusia napisał/a: | pszczółka pochylnia jaką zamówiłaś, różni się od tych co są standardowo do tarasów, jest mega mała. |
o kutwa głupia ja, nie zauważyłam wymiarów
no trudno... i tak mam jeszcze młode szczury więc im pochylnie nie są tak potrzebne, potem jakieś dokupię a te się komuś opchnie...
grrrrrr
Oli - Wto Paź 11, 2011 18:02
jeśli to są takie jak się dostaje z quadrą ferplasta to dla chomików się nadają
Karena - Wto Paź 11, 2011 18:06
Agusia napisał/a: | Mam paczke. (...)
Karena odbior jutro, ale inny adres niz ostatnio.
A. |
Ufff nareszcie
Spoko. Jak możesz napisz mi (może być pw) gdzie dokładnie wojsze pokierować (jakaś stacja/przystanek czy coś bo to człowiek bez orientacji w terenie. dwa razy się obróci i nie wie gdzie jest ).
Albo jutro będzie do Ciebie dzwonił
w każdym razie.... : juhuu jest paczka!
Oli - Wto Paź 11, 2011 18:11
kasa poszła
wushu - Wto Paź 11, 2011 18:22
Bel, jak będziesz już mieć u siebie graty, daj znać kiedy można wpaść po odbiór
|
|
|