To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

Sysa - Sob Lip 23, 2011 23:23

Zdjęcia porobię dopiero w poniedzialek najprędzej, bo niestety teraz mam dużo na glowie ;(

Ale maluchy są wieeelkie, leniwe i czują się świetnie :mrgreen:

fen - Nie Lip 24, 2011 19:53

Transport do Trójmiasta na 14 sierpnia dalej aktualny? :D
Bo nie wiem czy szukać jakiegoś awaryjnego :D Albo odkładać na bilet ; D

Sysa - Nie Lip 24, 2011 23:01

fen, jak najbardziej aktualny :)
Yarpen zgłoszony na wystawę, więc mój TŻ weźmie ze sobą szczurka. ;)

fen - Nie Lip 24, 2011 23:09

Genialnie :) Bardzo się cieszę :D
valhalla - Pon Lip 25, 2011 10:47

Gluś urósł od mojej wizyty? :mrgreen: Musi umieć dużo zjeść, jeśli chce dołączyć do mojego stadka rozpieszczonego :D
Sysa - Pon Lip 25, 2011 18:47

Troszkę zdjęć. Niestety Pieta nie mam, bo oddałam go zanim dorwałam aparat. Ale liczę na fotki z nowego domu! ;)

Bielutka dziewczynka. Ganiała dziś starsznie, stąd jedno udane zdjęcie...:

Blutka:

Mamusia:

Dzieczynka zygzak:

Gluś. Smutny, bo został w klatce sam :( :

Dzieciarnia u mnie czuje się dobrze, łobuzuje i rośnie. Tylko mamusia nie rośnie, ale ona juz raczej taką kruszynką pozostanie przez wczesną ciążę. :(

Ogoniasta - Pon Lip 25, 2011 20:37

Izzie jest piękna, kochana i słodziutka :serducho: maleńkie słoniątko moje :mrgreen:
Trońkę bojaźliwa, ale pracujemy nad tym :) ...i tak są już spore postępy bo bryka wesoło na wybiegach :mrgreen:
Obecnie mieszka z Lexi...czekamy aż nabierze odrobinę ciałka, żeby zacząć bezpiecznie łączenie z resztą ekipy :)

Kilka fotek :)

Sysa - Pon Lip 25, 2011 20:45

Dobrze wiedzieć, ze Izzie ma się świetnie! :mrgreen:

Właśnie cały miocik, mimo oswajania wciąż ma jakieś tendencje do strachliwości. :(
Myślę, ze może to być kwestia późno rozpoczętej socjalizacji. Ale myślę też, ze jak im poświęcić czas to będą super. Szybko robią postępy, mądre bestyjki! :mrgreen:

Onia - Pon Lip 25, 2011 21:17

Keksik też na razie przestraszony, ani myśli wyjść z klatki.
Za to chłopakami dogaduje sie świetnie. Dzis jeździł Bogusiowi na grzebiecie :lol:

fen - Pon Lip 25, 2011 23:18

Dziewczynka taka ruchliwa? :D O boże to muszę jej zbudować jakiś wielki wybieg na pół domu :D
valhalla - Wto Lip 26, 2011 10:15

Oj, biedny samotny Gluś. Będziesz go zaprzyjaźniać z Bąblem? :)

Nowe stadko czeka, więc niedługo już będzie samotny. Daję teraz moim vibovit, żeby mi się w ostatniej chwili przed łączeniem nie przeziębili. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i wrócimy w jednym kawałku do Warszawy, więc za jakiś tydzień Gluś dołączy do nas :)

Vaco - Wto Lip 26, 2011 13:25

Pietruszek będzie w Świnoujściu dzisiaj o 19.00 :DD
Sysa - Wto Lip 26, 2011 13:58

valhalla, chyba jednak daruję sobie łączenie skoro czas samotności mu się skrócił. Myślę, że dwa łączenia w tak krótkim czasie to byłby dla niego dodatkowy, a niepotrzebny stres.

Vaco, cieszę się. :)

valhalla - Wto Lip 26, 2011 14:49

W sumie racja :) Mój Frodo też pierwszy tydzień był sam zanim przybył Czmyś, był wtedy w wieku Glusia, a z łączeniem nie było problemów, więc chyba ten tydzień mu nie zaszkodzi. Tylko miziaj go regularnie, żeby mu nie było za smutno i przekaż najszczersze wyrazy miłości od nowego stadka :serducho: :)
Vaco - Wto Lip 26, 2011 14:53

ejejej jednak będzie za pół godziny :mg: