Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)
Sysa - Sob Lip 23, 2011 23:23
Zdjęcia porobię dopiero w poniedzialek najprędzej, bo niestety teraz mam dużo na glowie
Ale maluchy są wieeelkie, leniwe i czują się świetnie
fen - Nie Lip 24, 2011 19:53
Transport do Trójmiasta na 14 sierpnia dalej aktualny?
Bo nie wiem czy szukać jakiegoś awaryjnego Albo odkładać na bilet ; D
Sysa - Nie Lip 24, 2011 23:01
fen, jak najbardziej aktualny
Yarpen zgłoszony na wystawę, więc mój TŻ weźmie ze sobą szczurka.
fen - Nie Lip 24, 2011 23:09
Genialnie Bardzo się cieszę
valhalla - Pon Lip 25, 2011 10:47
Gluś urósł od mojej wizyty? Musi umieć dużo zjeść, jeśli chce dołączyć do mojego stadka rozpieszczonego
Sysa - Pon Lip 25, 2011 18:47
Troszkę zdjęć. Niestety Pieta nie mam, bo oddałam go zanim dorwałam aparat. Ale liczę na fotki z nowego domu!
Bielutka dziewczynka. Ganiała dziś starsznie, stąd jedno udane zdjęcie...:
Blutka:
Mamusia:
Dzieczynka zygzak:
Gluś. Smutny, bo został w klatce sam :
Dzieciarnia u mnie czuje się dobrze, łobuzuje i rośnie. Tylko mamusia nie rośnie, ale ona juz raczej taką kruszynką pozostanie przez wczesną ciążę.
Ogoniasta - Pon Lip 25, 2011 20:37
Izzie jest piękna, kochana i słodziutka maleńkie słoniątko moje
Trońkę bojaźliwa, ale pracujemy nad tym ...i tak są już spore postępy bo bryka wesoło na wybiegach
Obecnie mieszka z Lexi...czekamy aż nabierze odrobinę ciałka, żeby zacząć bezpiecznie łączenie z resztą ekipy
Kilka fotek

Sysa - Pon Lip 25, 2011 20:45
Dobrze wiedzieć, ze Izzie ma się świetnie!
Właśnie cały miocik, mimo oswajania wciąż ma jakieś tendencje do strachliwości.
Myślę, ze może to być kwestia późno rozpoczętej socjalizacji. Ale myślę też, ze jak im poświęcić czas to będą super. Szybko robią postępy, mądre bestyjki!
Onia - Pon Lip 25, 2011 21:17
Keksik też na razie przestraszony, ani myśli wyjść z klatki.
Za to chłopakami dogaduje sie świetnie. Dzis jeździł Bogusiowi na grzebiecie
fen - Pon Lip 25, 2011 23:18
Dziewczynka taka ruchliwa? O boże to muszę jej zbudować jakiś wielki wybieg na pół domu
valhalla - Wto Lip 26, 2011 10:15
Oj, biedny samotny Gluś. Będziesz go zaprzyjaźniać z Bąblem?
Nowe stadko czeka, więc niedługo już będzie samotny. Daję teraz moim vibovit, żeby mi się w ostatniej chwili przed łączeniem nie przeziębili. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i wrócimy w jednym kawałku do Warszawy, więc za jakiś tydzień Gluś dołączy do nas
Vaco - Wto Lip 26, 2011 13:25
Pietruszek będzie w Świnoujściu dzisiaj o 19.00
Sysa - Wto Lip 26, 2011 13:58
valhalla, chyba jednak daruję sobie łączenie skoro czas samotności mu się skrócił. Myślę, że dwa łączenia w tak krótkim czasie to byłby dla niego dodatkowy, a niepotrzebny stres.
Vaco, cieszę się.
valhalla - Wto Lip 26, 2011 14:49
W sumie racja Mój Frodo też pierwszy tydzień był sam zanim przybył Czmyś, był wtedy w wieku Glusia, a z łączeniem nie było problemów, więc chyba ten tydzień mu nie zaszkodzi. Tylko miziaj go regularnie, żeby mu nie było za smutno i przekaż najszczersze wyrazy miłości od nowego stadka
Vaco - Wto Lip 26, 2011 14:53
ejejej jednak będzie za pół godziny
|
|
|