To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki

PALATINA - Pon Gru 31, 2007 18:16

Ja już napoiłam sukę hydroxyziną i czekam na efekty. Od rana nie sikała, bo się boi wyjść na dwór (przecież ją zatrzelą :roll: ). Mam nadzieję, że jak lek zacznie działać, to uda mi się ją dziś jeszcze wysikać :?
zasadzkas - Wto Sty 01, 2008 03:03

Moja suka w tym roku zadziwiła nas wszystkich. Zawsze uciekała w panice pod biurko i próbowała się schować, tym razem chciała nas bronić i obszczekiwała każdą większą raće z całej siły. Po 2 godzinach padła zmęczona. Aż żal psa. Skąd ta odmiana? Nie umiem znaleźć zmiennej.
PALATINA - Wto Sty 01, 2008 11:28

zasadzkas,
Dziwne trochę.
Mnie nikt nie bronił. Czata spojona lekami spała albo bawiła się piłeczką, a Jagna spała pod krzesłem i miała wszystko w głębokim poważaniu :P

Lama - Wto Sty 01, 2008 11:36

Moja suka jest jak zawsze durnowata i biega za petardami. Jak tylko usłyszała na balkonie wystrzały, to zaczęła piszczeć, że chce siku. Wylazłam z nią na dwór, a ta cholera miast się normalnie wylać - poleciała sprawdzić gdzie strzelają... Wolałabym mieć psa panikatora, przynajmniej bym się nie martwiła, czy tego sylwestra urwie jej którąś łapę czy może tylko ucho... :roll:
PALATINA - Wto Sty 01, 2008 11:56

Lama napisał/a:
Wolałabym mieć psa panikatora, przynajmniej bym się nie martwiła, czy tego sylwestra urwie jej którąś łapę czy może tylko ucho...

A ja bym się z chęcią z Tobą zamieniła!
Twojego psa wystarczy wyprowadzić na smyczy, albo zamknąć w pokoju.
Mój nie sikał wczoraj przez 14 godzin, bo mimo leków uspokajających bał sie wyjść z domu, a jak wychodził, to ciagnął do domu.
Latałam jak głupia po aptekach, bo za późno dostałam receptę na leki, a zwykłego sedalinu nie chciałam jej dawać (dziwnie po nim reagował mój poprzednie pies).
Cały wczorajszy dzień przeżywałam w napięciu razem z psem. O wyjściu na sylwestra z domu w ogóle nie ma mowy. :|

Lama - Wto Sty 01, 2008 12:08

PALATINA napisał/a:
Twojego psa wystarczy wyprowadzić na smyczy, albo zamknąć w pokoju.

Tak, wyprowadź sobie 40-kilowe, zaciekawione czymś bydlę na smyczy.;] W pokoju nie zamkniesz, bo u nas matoły strzelają od rana, a siku wyjść kiedyś trzeba.
PALATINA napisał/a:
Latałam jak głupia po aptekach, bo za późno dostałam receptę na leki,

A próbowałaś Serene Um? Moja babcia ma psa, który dostaje drgawek na sam dźwięk wystrzału i te kropelki mu pomagają, tzn. praktycznie cały wieczór śpi. I można je kupić bez recepty.

polna - Wto Sty 01, 2008 13:18

Ja dziś w nocy o mało nie pojechałam uspic Franiutka. ;(
Anonymous - Wto Sty 01, 2008 13:24

polna, co się stało?! :shock:
Anonymous - Wto Sty 01, 2008 13:28

polna, co jest grane?!

a jam dumna z Musz. pierońsko.
się trochę martwiłam, jak to z małą będzie w sylwestra. a tymczasem Musz generalnie olała sprawę, w ramach rozrywki wywlekła mi z łazienki całe opakowanie tamponów i cichaczem rozszarpała je pod łózkiem, po czym z anielską miną olała moje wrzaski i spała sobie pod fotelem w najgorszym huku fajerwerków ;)

polna - Wto Sty 01, 2008 13:33

Od 3 rano Frania ma stan padaczkowy, co pare minut/godzin większe ataki, chodzi piszczy, boi się. NIe moge patrzec jak się tak męczy.

Czy ja nie zasługuje na zdrowe psy? ;(

Anonymous - Wto Sty 01, 2008 14:02

polna... tule tak mocno...

bądźcie dzielne, obie...

Anonymous - Wto Sty 01, 2008 14:06

polna, ja też przytulam, kto ma wygrać jeśli nie Wy? Wysyłam mase ciepłych myśli!
polna - Wto Sty 01, 2008 14:26

Już na szczeście lepiej...
PALATINA - Wto Sty 01, 2008 15:50

Lama napisał/a:
Tak, wyprowadź sobie 40-kilowe, zaciekawione czymś bydlę na smyczy.;] W pokoju nie zamkniesz, bo u nas matoły strzelają od rana, a siku wyjść kiedyś trzeba.

Sorry, ale jeśli nie potrafisz zapanować nad własnym psem, to... [słów mi brak] :?
Lama napisał/a:
A próbowałaś Serene Um? Moja babcia ma psa, który dostaje drgawek na sam dźwięk wystrzału i te kropelki mu pomagają, tzn. praktycznie cały wieczór śpi. I można je kupić bez recepty

Nie próbowałam, bo nie wierzę w ziółka (a tylko takie są bez Rp.).
Zresztę niedługo sama będę sobie wypisywać Rp. :mrgreen:

polna,
Trzymam kciuki, baaaardzo mocno! :przytul:

skinny - Wto Sty 01, 2008 16:19
Temat postu: [suczki] Sherry i Niunia

W wigilie Sherry skonczyla 6 miesiecy.
Cala galeria poswiecona jest - Zabawie Sherry z Lonim (Wigilia).
http://sherry-niunia.home.pl