To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

klauduska - Czw Paź 27, 2011 22:17

Martini, ja mieszkam blisko GM :)

MadziaK, ok :D

Martini - Czw Paź 27, 2011 22:31

O qrde, no to nie wiem, czy będzie mi się chciało tyłek ruszyć. Chyba że blisko metra. W GM nie byłam od trzech lat:P
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 22:35

Martini ja przy samym metrze Służew
babyduck - Czw Paź 27, 2011 22:37

A jest jeszcze ktoś z północy, kto będzie robił zamówienie w zooplusie (Bielany, Żoliborz)? Bo potrzebuję Timy 5 kg... Martini, a Ty nie będziesz robiła większego zamówienia? Chyba, że zamówimy we dwie i rozłożymy sobie koszt transportu.
Martini - Czw Paź 27, 2011 22:49

babyduck, większego nie. Ja to jeden maleńki sputniczek albo dwa, tunelik i tyle. Kurierów mam póki co dość, bo z tymi kolesiami nie idzie się dogadać, jak się nie siedzi w domu od rana do nocy, a zgubiłam kluczyk od skrzynki na listy, więc awizo się w skrzynce rozłoży zanim je wyjmę*. To już wolę kogoś wykorzystać. Myślę, że około stówki może mnie to kosztować.
Madzia, metro Służew jest ok. W ogole metro jest ok.

Off-Topic:
*może z powyższych powodów ktoś chciałby zrobić zakupy w internetowym sklepie ze wszystkim do pieczenia ciast, ciasteczek, zdobienia itd? Ja płacę za wysyłkę, o ile będzie trzeba, paczka przyjeżdża do Was, ja odbieram swoje:P ale to na pw

Oli - Czw Paź 27, 2011 22:53

Martini, z tymi ciastami to Bel zapytaj ;)
Martini - Czw Paź 27, 2011 22:55

Off-Topic:
Ale Bel chyba daleko mieszka, to już mi na jedno wyjdzie pojechać do nich i odebrać paczkę osobiście:)

klauduska - Czw Paź 27, 2011 23:15

MadziaK, przecież ode mnie do metra Służew jest bliżej niż do metra Wilanowska :P
z metra Służew byle który autobus w str Puławskiej, 2 przystanki i już ;)

także Martini, jak chcesz zamówić, to daj znać na PW, poślę dane do przelewu.

na razie mamy 340zł

Anonymous - Pią Paź 28, 2011 09:05

A czy ktoś może będzie kupował w niedalekiej przyszłości chipsi bukowe?
Pyl - Pią Paź 28, 2011 09:21

Dla zamawiających masowo chipsi bukowe - ostatnio na niebieckim zooplusie była obniżka (nadal jest). Jak się zamawia zbiorowo to i transport do Polski będzie za friko (nie pamiętam od jakiej kwoty, ale przy grupowym zamówieniu jest to osiągalne - na pewno quag pamięta...). Można tam też zamawiać pojedyncze worki a nie tylko dwupaki (jak ktoś np. chce spróbować średniej).
Bel - Pią Paź 28, 2011 09:30

Oli napisał/a:
Martini, z tymi ciastami to Bel zapytaj
to ja aż tyle piekę? :rotfl:
A pytanie mam : zamówiłam rat pro woreczek 20kg-wychodzi jakieś 6,60zł/kg ktoś może trochę potrzebuje? ewentualnie może komuś woreczek taki zamówić ;) ?

klauduska - Pią Paź 28, 2011 09:42

Bel, mówisz o rat&mouse pro?
Bel - Pią Paź 28, 2011 09:59

klauduska, tak ;)
klauduska - Pią Paź 28, 2011 10:12

Bel, a gdzie ty to zamawiasz?

robię OT, ale może ktoś wie gdzie się granulat laboratoryjny kupuje?

Devona - Pią Paź 28, 2011 10:12

Pyl napisał/a:
nie pamiętam od jakiej kwoty, ale przy grupowym zamówieniu jest to osiągalne - na pewno quag pamięta...
Ja co prawda nie jestem quag, ale wiem, że to 49 euro ;) .