To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Pajączki ^_^

Anonymous - Pon Lut 05, 2007 19:59

No wiesz Mazoku, jedni przystrajają firanki plastikowymi motylkami, kwiatkami i wstążeczkami, inni byczymi ptasznikami;]
Się powtórzę: co kto lubi...

Tygrys - Pon Lut 05, 2007 21:17

To ja zostanę przy motylkach plastikowych... :oops:

hehe jednak ozdoba niczego sobie, może odstraszyć wszystkich nieproszonych gości :wink:

Asiulka - Pon Lut 05, 2007 21:25

Off-Topic:
Proszonych też :P

Kagero - Wto Lut 06, 2007 03:25

Mazoku napisał/a:
człowiek trzyma pająki by podwyższać swoją samoocenę: jak widzi jakie to głupie to łatwiej mu się cieszyć ze swojego IQ :lol:
taa, przydałby mi się pająk :mrgreen:

dalej mam przed oczami te robactwa - fuuuj ;D

satanka666 - Wto Lut 06, 2007 08:21

Fucelek jest śliczznaaaa :serducho:
Layla - Wto Lut 06, 2007 10:05

Ładne to one są, fobii nie mam absolutnie, ale nie chciałoby mi się chrzanić z tym ;) Niemniej jednak gratuluję okazów :D
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 12:22

satanka666 napisał/a:
Fucelek jest śliczznaaaa
o ironio, jest chyba najbrzydszym pająkiem jakiego widziałam :P nie jest nawet czarna z rudymi włoskami, a ciemnoszara... ale nadrabia charakterem :P jeśli oczywiście coś takiego posiada :lol1:
sachma - Wto Lut 06, 2007 18:35

postanowilam ze kupie jeszcze jedno faunarium i przedeleguje Mefik do czegos wiekszego i czystrzego :P ale nie szklanego.. bo wole wydac 21zl i miec 30x20x20 niz wydac 35zl i miec 20x20x20 :P

ale musze poczekac, gdyz chce to zamowic razem z 10L megana, bo za przesylke tak czy inaczje zaplace tyle samo :P wiec po co placic dwa razy jak mozna raz? :P

Mangusta - Wto Lut 06, 2007 22:40

Degiesówna zjadła wczoraj 4 świerszcze. dzisiaj 2 i jeszcze jej mało :| sie zastanawiam czy dać jej jeszcze jednego...

chyba moja kieszeń na niej ucierpi... muszę jakąś hodowlę karaczanów zmontować...

sachma - Wto Lut 06, 2007 22:46

Mazoku, wiesz moze czy gdzies mozna kupic minimaczniki? nie moge ich znalezc.. a chce sobie sprawic bialokolanowego L1/L2... i potrzebuje minimacznikow bo nie chce pinkami karmic :? :|
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 22:49

oj to faktycznie jakieś wyjątkowo małe muszą być :/ a czemu nie chcesz karmić pinką?
ja widziałam tylko takie zwykłe, 2-3cm (hyh, ostatnio w zoologiku widziałam 6-7cm :shock: ) zawsze można kroić na małe kawałki i podawać...

sachma - Wto Lut 06, 2007 22:56

nie znosze kroic tego paskudztwa... a minimaczniki sa takie w sam raz dla takiego malca ;) kiedys sprzedawali na allegro.. teraz nie ma nic :(

znalazlam! MINIMACZNIKI
nie wiem czemu kiedy wpisywalam w wyszukiwarce nie wyskakiwalo mi... a wrocilam do komentarzy i znalazam kobite od ktorej kupowalam i juz mam :)

Mangusta - Wto Lut 06, 2007 23:00

no w sumie troche trudno bo to takie małe rurki z białą papką w środku :P a jakieś inne larwy? np. takie małe glizdy co się podaje rybom, wyglądające jak wątróbka przeciśnięta przez masakrycznie gęste sitko :P
satanka666 - Wto Lut 06, 2007 23:03

Mazoku napisał/a:
takie małe glizdy co się podaje rybom, wyglądające jak wątróbka przeciśnięta przez masakrycznie gęste sitko

jak dla ryb mrożonki kupowałam :D

a pinki to są te malutkie białe?
mączniaki jak dla mnie ogrrromne są :oops:

Mangusta - Wto Lut 06, 2007 23:14

haaa, sachma, dobrze że dałaś linka... na wszelki wypadek :P

ja muszę kupić karaczanów, nie mam ochoty co tydzień latać do sklepu po świerszcze...
chyba kupię karaczany szare i będę hodować... podobno nie ma wśród nich kanibalizmu (świerszcze zżerają siebie nawzajem że szok :roll: )