Archiwum - Pajączki ^_^
Anonymous - Pon Lut 05, 2007 19:59
No wiesz Mazoku, jedni przystrajają firanki plastikowymi motylkami, kwiatkami i wstążeczkami, inni byczymi ptasznikami;]
Się powtórzę: co kto lubi...
Tygrys - Pon Lut 05, 2007 21:17
To ja zostanę przy motylkach plastikowych...
hehe jednak ozdoba niczego sobie, może odstraszyć wszystkich nieproszonych gości
Asiulka - Pon Lut 05, 2007 21:25
Off-Topic: | Proszonych też |
Kagero - Wto Lut 06, 2007 03:25
Mazoku napisał/a: | człowiek trzyma pająki by podwyższać swoją samoocenę: jak widzi jakie to głupie to łatwiej mu się cieszyć ze swojego IQ | taa, przydałby mi się pająk
dalej mam przed oczami te robactwa - fuuuj ;D
satanka666 - Wto Lut 06, 2007 08:21
Fucelek jest śliczznaaaa
Layla - Wto Lut 06, 2007 10:05
Ładne to one są, fobii nie mam absolutnie, ale nie chciałoby mi się chrzanić z tym Niemniej jednak gratuluję okazów
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 12:22
satanka666 napisał/a: | Fucelek jest śliczznaaaa | o ironio, jest chyba najbrzydszym pająkiem jakiego widziałam nie jest nawet czarna z rudymi włoskami, a ciemnoszara... ale nadrabia charakterem jeśli oczywiście coś takiego posiada
sachma - Wto Lut 06, 2007 18:35
postanowilam ze kupie jeszcze jedno faunarium i przedeleguje Mefik do czegos wiekszego i czystrzego ale nie szklanego.. bo wole wydac 21zl i miec 30x20x20 niz wydac 35zl i miec 20x20x20
ale musze poczekac, gdyz chce to zamowic razem z 10L megana, bo za przesylke tak czy inaczje zaplace tyle samo wiec po co placic dwa razy jak mozna raz?
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 22:40
Degiesówna zjadła wczoraj 4 świerszcze. dzisiaj 2 i jeszcze jej mało sie zastanawiam czy dać jej jeszcze jednego...
chyba moja kieszeń na niej ucierpi... muszę jakąś hodowlę karaczanów zmontować...
sachma - Wto Lut 06, 2007 22:46
Mazoku, wiesz moze czy gdzies mozna kupic minimaczniki? nie moge ich znalezc.. a chce sobie sprawic bialokolanowego L1/L2... i potrzebuje minimacznikow bo nie chce pinkami karmic
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 22:49
oj to faktycznie jakieś wyjątkowo małe muszą być a czemu nie chcesz karmić pinką?
ja widziałam tylko takie zwykłe, 2-3cm (hyh, ostatnio w zoologiku widziałam 6-7cm ) zawsze można kroić na małe kawałki i podawać...
sachma - Wto Lut 06, 2007 22:56
nie znosze kroic tego paskudztwa... a minimaczniki sa takie w sam raz dla takiego malca kiedys sprzedawali na allegro.. teraz nie ma nic
znalazlam! MINIMACZNIKI
nie wiem czemu kiedy wpisywalam w wyszukiwarce nie wyskakiwalo mi... a wrocilam do komentarzy i znalazam kobite od ktorej kupowalam i juz mam
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 23:00
no w sumie troche trudno bo to takie małe rurki z białą papką w środku a jakieś inne larwy? np. takie małe glizdy co się podaje rybom, wyglądające jak wątróbka przeciśnięta przez masakrycznie gęste sitko
satanka666 - Wto Lut 06, 2007 23:03
Mazoku napisał/a: | takie małe glizdy co się podaje rybom, wyglądające jak wątróbka przeciśnięta przez masakrycznie gęste sitko |
jak dla ryb mrożonki kupowałam
a pinki to są te malutkie białe?
mączniaki jak dla mnie ogrrromne są
Mangusta - Wto Lut 06, 2007 23:14
haaa, sachma, dobrze że dałaś linka... na wszelki wypadek
ja muszę kupić karaczanów, nie mam ochoty co tydzień latać do sklepu po świerszcze...
chyba kupię karaczany szare i będę hodować... podobno nie ma wśród nich kanibalizmu (świerszcze zżerają siebie nawzajem że szok )
|
|
|