To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Wo de Shu - rezerwacje str.3

Loryel - Sob Sty 16, 2010 00:20

No doczekałam się... za kilkanaście godzin wyruszam na wystawę po mojego małego Banjo :serducho:
futrzasta - Sob Sty 16, 2010 08:02

ha :D widze będzie atakowanie biednej Roth :twisted: ja idę po małą z miotu A :mrgreen:
PALATINA - Sob Sty 16, 2010 11:09

A ja czekam aż mi Vissienka chłopaków przywiezie.
Dopiero jutro... albo już jutro. ;)

Loryel - Sob Sty 16, 2010 15:35

Banjo już u mnie... przekochany spokojniutki szczurek :serduszka: nic tylko całować w brzusio :twisted:
Nakota - Nie Sty 17, 2010 23:10

Beverly dojechała cała i zdrowa. I powiem, że uwielbiam maluchy od Roth, kolejna panienka świetnie zsocjalizowana :serducho:

A Bevka w porównaniu do panienek A&A to taka malutka jest :P

Roth - Wto Sty 19, 2010 09:22

Większość maluszków jest już w nowych domach. Na odbiór czekają jeszcze Bralt, Baldur i Bella :)

Cieszę się że dzieciaczki podobają się :) Mam nadzieję że wszystkie wyrosną na duże ogony :mrgreen:

Cytat:
A Bevka w porównaniu do panienek A&A to taka malutka jest

No bo w końcu w miocie A same wielkoszczury są :lol: a Beverly jakby nie było jest jednak najmniejsza z miotu B, więc będzie między nimi trochę różnicy ;)

I czekam na foty maluszków w ich nowych domkach :P

Nakota - Wto Sty 19, 2010 17:05

Oj tak, wielkoszczury! Przecież one są niewiele mniejsze od Infinity, która jest od nich starsza o niecałe dwa miesiące :shock: Beverly to ich jedna trzecia, ale jestem pewna, że pannica się wyrobi :P Wczoraj bawiła się z Anais i powaliła ją na plecy, więc się już o nią w ogóle nie boję :lol:

No i się pochwalę, że po dosłownie godzince stado przyjęło malucha do stada. Umiejętnie wkupiła się w ich łaski i teraz grzeje razem z nimi tyłek w rurze :DD

Loryel - Wto Sty 19, 2010 17:26

Moje się zaakceptowały co prawda po 4 dniach ale już się kochają z czego jestem rada :]
PALATINA - Wto Sty 19, 2010 17:31

Ja dziś pierwszy raz zostawiłam stado razem - w neutralnej klatce.
Spędziły ze sobą dwa wieczory i dwie noce - żadnych sprzeczek, dlatego odważyłam się ich dziś razem zostawić.

Barnaba jest raczej spokojnym chłopcem, a Miszka (Banderas) to odważny facet! Wszędzie sie pcha, wszędzie go pełno, wszystko musi sprawdzić itd. Jest też większy (i grubszy) od brata. :wink:

Anonymous - Wto Sty 19, 2010 17:50

a ja już w sobotę będę miała Bountiego...nie mogę się doczekać ! :serducho:
handzia1 - Wto Sty 19, 2010 18:17

Ja jutro jadę po Bellę!
Anonymous - Wto Sty 19, 2010 18:28

a ja mam u siebie atowych chłopaków i niecnie ja wkurzam tekstami, że być może jej chłopaków nie oddam :D
handzia1 - Wto Sty 19, 2010 19:02

A propos wielkoszczurów, są niesamowite! Chciałabym mieć takiego.Oglądałam program o wykrywaniu min przez wielkoszczury.Fantastyczne

[ Dodano: Sro Sty 20, 2010 13:33 ]
Witam! No i doczekałam się, przed chwilą przywiozłam moją słodką Bellę.Jest fantastyczna i najsłodsza na świecie.Dostałam nawet od niej buziaka! Ale radocha!

Anonymous - Czw Sty 21, 2010 12:18

Już za 2 dni D W A ! Będzie u mnie Bounty :serducho: , dzięki Heniokowi :*
handzia1 - Czw Sty 21, 2010 13:25

Właśnie dokonałam połączenia dziewczyn, akcja przebiegła bez zakłóceń. Trochę się ganiają ale myślę że się dogadają.