To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Psiaki vol. V

AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 14:55

Oli, nie twierdzę, że zabrałabym mu to mięso ot tak, ale podejść można, dotknąć można, przejść też można, dotknąć miskę można, no i Celar jeść obok niego może - choć tu ubezpieczamy, bo to byłaby chwila, jeden gest za daleko - po co kusić los?

Wrzucam filmik z ich biegania ze sobą. :D I Ponczek też będzie. :mrgreen:

Tess - Wto Kwi 21, 2009 14:58

Oczywiście, że dogoliłam. :D Ma tylko włosy na pyszczku, ale i tak trochę skrócone, szczególnie uszy. Ogon jest jak reszta ciała, wydaje się troszkę bardziej puchaty, ale był strzyżony tak samo, jak reszta. ;) Na razie jest super, tylko wieczorami chłodno, ubieramy się, zamówiłam jej bluzę i T-shirt na upały. :D
Oli - Wto Kwi 21, 2009 14:58

Angels, ale jak pamiętam te pierwsze filmiki z jedzenia, to nawet spojrzeć niebardzo można było w stronę Baaja, a teraz taka zmiana. Z porównania widać, że wszyscy włożyliście w to dużo pracy. :)

AngelsDream napisał/a:
I Ponczek też będzie. :mrgreen:
:DD
AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 15:27

Oli, nie było wyjścia - z tym przede wszystkim trzeba było coś zrobić.

Z zostawaniem też jest lepiej, bo kiedyś, jak M. wychodził, to miałam świra, a teraz leży sobie, podsypia, nie piszczy, chociaż sprawdza co jakiś czas okno i drzwi. Jedną śmieszną cechę ma przez ten lęk [chyba], jeśli z kimś dłużej przebywa i polubi osobę, to wpasowuje ją w stado. Często na zaskakującej, nawet dla nas, pozycji. I tak samo, jak kiedyś nas, tak wypróbowuje te osoby, z pełną premedytacją, sprawdzając na ile mu pozwolą. Niektórzy musieli się uciec do wystawienia kolana na powitanie, inni pięć razy tłumaczyli Baajowi, że nie wolno mu wchodzić na łóżko... Jeszcze inni poszli na skróty i wlali psu do miski odrobinę czerwonego wina, czego efektem jest uwielbienie ślepe, przenoszące się nawet na Celara, który to postanowił na kolanach tegoż pana zasnąć. Celar! Szok, nie? :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q5OAMC150Fg

nutaka - Wto Kwi 21, 2009 16:02

http://www.youtube.com/wa...re=channel_page - kłi :lol:
AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 16:06

nutaka, no wiesz... :lol:
sachma - Wto Kwi 21, 2009 16:58

dobra.. moje psy też lubią jabłka :shock: ale żeby tak w całości? :shock: moje całego nie ruszą! im trzeba pokroić i nasionka wyciąć :D
AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 16:59

sachma, baaj kocha jabłka, banany, marchewki, kiszone ogórki, a także pomidory, buraki, zwykłe ogórki i czereśnie. A także wiele innych. ;)
sachma - Wto Kwi 21, 2009 17:08

AngelsDream, moje tylko jabłka i banany ew pomidory ale w kanapce :P i chipsy ale tylko bekonowe albo chitosy ketchupowe :P
Tess - Wto Kwi 21, 2009 19:25

Moj pies uwielbia jabłka, ale nie wie, jak się do nich zabrać, gdy są w całości. XD Zazwyczaj, jak daję jej jabłko, kroję na pół, zjada wszystko, włącznie z ogonkiem.^^
I uwielbia pomidory, to chyba jej fetysz. XD

AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 19:33

Tess, i kanapki. :DD
agacia - Wto Kwi 21, 2009 21:01

Ostatnio Atos mnie zaksoczyl,bo zebral o jedzenie przy stole,wiec chcialam go odstraszyc i dalam mu ogorka kiszonego. Zjadl ze smakiem i chcial jeszcze;)
Oli - Wto Kwi 21, 2009 22:19

"Zobacz mały, na twoim poziomie ten ogon jest" - to było do Ponczka prawda? :serduszka:
AngelsDream - Wto Kwi 21, 2009 22:31

Oli, oczywiście. Ponczka fascynował ogon Baaja, ale jednocześnie bał się samego Berecika, więc... ;)
Tess - Śro Kwi 22, 2009 12:25

Kanapki też, wiele innych rzeczy również. XD