To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...

nezu - Czw Lip 31, 2008 11:23

aga, tia, czuj się ciocią. :]

Viss, nie, zostaje kapturka albo husky. Rei ma swoje imie, bo ma być może także domek, który baaaaardzo się ucieszy jeśli będzie zdrowa (pozdrawiam domek).

A co do chłopców. Po prostu, do tego ciaputa Rashad pasuje najbardziej, a ja obiecałam adze, że jeden maluch będzie miał tak na imię już do końca. No i będzie. Mam nadzieję że przyszły właściciel się nie obrazi. Istnieje ewentualnie opcja dodania do Rashada drugiego członu imienia, które przyszłemu właścicielowi się spodoba. ;)

Nie przewidziałam zostawienia sobie chłopa, przewidziałam współwłasność. :]

Cieszę się, że dzieciaki się podobają. :mrgreen:

L. - Czw Lip 31, 2008 12:32

jeeejku..
Rada , Rejent :serducho:
ale dla mnie Rejent zawsze będzie panem kRówkiem. o!

A z dziewczyn każda ma coś w sobie :mrgreen: :mrgreen:

Nezu, dobrze prawisz ; ]
Poza tym ja już mówiłam, że wszystkie są zdrowe :wink:

vedzion - Czw Lip 31, 2008 12:36

CUUUDNE maluchy!!! Mój faworyt to Radar, z piękną minką, ale wszystkie są przecudowne. Gratuluję!!! :mrgreen: :mrgreen:
wuwuna - Czw Lip 31, 2008 16:10

Jakie one śmiechowe :P

Cudaczne i co najważniejsze wszystkie zdrowiutkie :wink:

Matrix - Czw Lip 31, 2008 22:42

Rei jest cudowna..przepiękna i w ogóle cud miód! :serducho: :serducho: :serducho:
;( (wiadomo czemu..)

Jeszcze Radar i rebus mnie urzekli :mrgreen: Ale oczywiscie caa gromada super i pstrokata :)
Miziaki.

nezu - Pią Sie 01, 2008 21:13

Mało brakowało a straciłabym Rei...

One wygryzły dziurę w hamaku a ona... zawisła na szyi w tej dziurze... Na górę zwabiły mnie głośne piski ale nie wiem jak długo tak wisiała... Bardzo się o nią martwię... Mogła uszkodzić sobie tchawicę czy płuca, nawet mózg, jeśli była dłużej niedotleniona... od dłuższego czasu ją z niepokojem obserwuję....

Oczy dookoła głowy a i tak nieszczęścia... :cry:
Kciukajcie żeby malutkiej nic nie było...

Bulletproof - Pią Sie 01, 2008 21:20

O nie, ta dziewczyneczka od początku mi się podobała najbardziej - nic jej nie może być i już.
kciukam mocno :kciuki: :kciuki:

L. - Pią Sie 01, 2008 21:41

:kciuki: :kciuki: :kciuki: jeeeeej.. nie, wszystko musi być w porządku :serducho: ;(
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 21:47

nic jej nie będzie. nezu mam nadzieję, że już wyczerpał się twój limit nieszczęść
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 22:26

Kciukam za Rei. :kciuki: Ale mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
Natalia - Sob Sie 02, 2008 22:00

Moja prześliczna Rei? Oj, nie.... ale na pewno nic jej nie będzie - nie może!!! Kciukam mocniutko :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: .
persefona4 - Nie Sie 03, 2008 18:36

:kciuki: :kciuki: :kciuki:
Anonymous - Nie Sie 03, 2008 22:06

neeeezuuu-u, daj głos, co tam u malców? Co u Reici?
nezu - Nie Sie 03, 2008 22:09

No już już.
Rei dobrze, żadnych różnic w zachowaniu nie widzę, wyszła z szoku i zachowuje się jak dawniej.

A co do mega, to na razie boję się cieszyć i chyba poproszę przyszłe domki o czas z rezerwacjami tak do czwartku. Chcę być pewna, że wszystkie zdrowe na bank.

Anonymous - Nie Sie 03, 2008 22:14

nezu napisał/a:
A co do mega, to na razie boję się cieszyć i chyba poproszę przyszłe domki o czas z rezerwacjami tak do czwartku. Chcę być pewna, że wszystkie zdrowe na bank.
;( ;( Dobra, wiem, że masz rację, ale... do czwartku? ;(

A na serio. Będą najpierw opisy charakterów, żeby można było wybrać? :DD