Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...
nezu - Czw Lip 31, 2008 11:23
aga, tia, czuj się ciocią.
Viss, nie, zostaje kapturka albo husky. Rei ma swoje imie, bo ma być może także domek, który baaaaardzo się ucieszy jeśli będzie zdrowa (pozdrawiam domek).
A co do chłopców. Po prostu, do tego ciaputa Rashad pasuje najbardziej, a ja obiecałam adze, że jeden maluch będzie miał tak na imię już do końca. No i będzie. Mam nadzieję że przyszły właściciel się nie obrazi. Istnieje ewentualnie opcja dodania do Rashada drugiego członu imienia, które przyszłemu właścicielowi się spodoba.
Nie przewidziałam zostawienia sobie chłopa, przewidziałam współwłasność.
Cieszę się, że dzieciaki się podobają.
L. - Czw Lip 31, 2008 12:32
jeeejku..
Rada , Rejent
ale dla mnie Rejent zawsze będzie panem kRówkiem. o!
A z dziewczyn każda ma coś w sobie
Nezu, dobrze prawisz ; ]
Poza tym ja już mówiłam, że wszystkie są zdrowe
vedzion - Czw Lip 31, 2008 12:36
CUUUDNE maluchy!!! Mój faworyt to Radar, z piękną minką, ale wszystkie są przecudowne. Gratuluję!!!
wuwuna - Czw Lip 31, 2008 16:10
Jakie one śmiechowe
Cudaczne i co najważniejsze wszystkie zdrowiutkie
Matrix - Czw Lip 31, 2008 22:42
Rei jest cudowna..przepiękna i w ogóle cud miód!
(wiadomo czemu..)
Jeszcze Radar i rebus mnie urzekli Ale oczywiscie caa gromada super i pstrokata
Miziaki.
nezu - Pią Sie 01, 2008 21:13
Mało brakowało a straciłabym Rei...
One wygryzły dziurę w hamaku a ona... zawisła na szyi w tej dziurze... Na górę zwabiły mnie głośne piski ale nie wiem jak długo tak wisiała... Bardzo się o nią martwię... Mogła uszkodzić sobie tchawicę czy płuca, nawet mózg, jeśli była dłużej niedotleniona... od dłuższego czasu ją z niepokojem obserwuję....
Oczy dookoła głowy a i tak nieszczęścia...
Kciukajcie żeby malutkiej nic nie było...
Bulletproof - Pią Sie 01, 2008 21:20
O nie, ta dziewczyneczka od początku mi się podobała najbardziej - nic jej nie może być i już.
kciukam mocno
L. - Pią Sie 01, 2008 21:41
jeeeeej.. nie, wszystko musi być w porządku
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 21:47
nic jej nie będzie. nezu mam nadzieję, że już wyczerpał się twój limit nieszczęść
Anonymous - Pią Sie 01, 2008 22:26
Kciukam za Rei. Ale mam nadzieję, że nic jej nie będzie.
Natalia - Sob Sie 02, 2008 22:00
Moja prześliczna Rei? Oj, nie.... ale na pewno nic jej nie będzie - nie może!!! Kciukam mocniutko .
persefona4 - Nie Sie 03, 2008 18:36
Anonymous - Nie Sie 03, 2008 22:06
neeeezuuu-u, daj głos, co tam u malców? Co u Reici?
nezu - Nie Sie 03, 2008 22:09
No już już.
Rei dobrze, żadnych różnic w zachowaniu nie widzę, wyszła z szoku i zachowuje się jak dawniej.
A co do mega, to na razie boję się cieszyć i chyba poproszę przyszłe domki o czas z rezerwacjami tak do czwartku. Chcę być pewna, że wszystkie zdrowe na bank.
Anonymous - Nie Sie 03, 2008 22:14
nezu napisał/a: | A co do mega, to na razie boję się cieszyć i chyba poproszę przyszłe domki o czas z rezerwacjami tak do czwartku. Chcę być pewna, że wszystkie zdrowe na bank. | Dobra, wiem, że masz rację, ale... do czwartku?
A na serio. Będą najpierw opisy charakterów, żeby można było wybrać?
|
|
|