Archiwum - Psiaki vol. II
kasia_123 - Sob Mar 29, 2008 19:55
Justka1 napisał/a: |
A dostaje cos na nie?Co z jej stawami? |
tak dostaje wspomagacze na stawy, jest pod stałą obserwacją weterynarza....miała robione prześwietlenie i okazało się że jak była młoda coś jej się stało w tylną łapę...nikt nie wyleczył tego urazu i teraz musi się oszczędzać.........ale od czasu kiedy do mnie trafiła i tak już o 1000 razy lepiej chodzi
gratis - Sob Mar 29, 2008 21:14
Justka1, umarłam! masz bull teriera w najpiękniejszym dla mnie umaszczeniu! Wytul ją ode mnie... prooosze
AngelsDream - Sob Mar 29, 2008 21:16
Doceniam małą kuchnię, kiedy nie mam się jak obrócić:
Bajgel
I specjalnie dla cioci babyduck sesja z prezentami od niej:
Umiem już czytać
Wstydam się od maleńkości
Prawie jak reklama!
To tak wspaniale pachnie
Mała Mi - Sob Mar 29, 2008 21:19
http://i238.photobucket.c.../080329_25b.jpg - rozpłynęłam się!!!! on jest przecudny!!!
Justka1 - Sob Mar 29, 2008 21:42
gratis napisał/a: | Justka1, umarłam! masz bull teriera w najpiękniejszym dla mnie umaszczeniu! Wytul ją ode mnie... prooosze |
Wytulona
JA tez kocham rude,choc ona taka nie w 100% ruda
Oli - Sob Mar 29, 2008 23:12
Angels, zdjęcia z kuchni obłędne! Pomyśleć tylko jak to będzie jak urośnie... U nas jak się psy uwalą w kuchni to nie da się poruszać inaczej niż skoczkowie w dal lub ktoś pokroju batmana/spidermana. A za dropsami tej firmy moje psiaki przepadają - szynkowych nie kupowałam, ale za truskawkowe obydwoje dadzą się pokroić.
AngelsDream - Sob Mar 29, 2008 23:17
Olimpia napisał/a: | Angels, zdjęcia z kuchni obłędne! Pomyśleć tylko jak to będzie jak urośnie... |
Będzie trudniej Już się z tym pogodziłam.
Serce pękło mi ze wzruszenia. Wiewiórka stworzenie strachliwe wzięła się za oglądanie The Eye. Nawet towarzystwo Misia nie bardzo działało i w pewnym momencie schowałam się za poduszką. Przyszedł Baaj, ułożył mi się na nogach. Odczekał aż mi się wszystko unormuje i wrócił spać do klatki. Misiek się śmiał, że spać chłopakowi nie daję, bo na każde moje przestraszenie się [niedźwiękowo się boję] mały poruszał się niespokojnie. To jest takie inne, pierwsze i piękne.
Oli - Sob Mar 29, 2008 23:22
AngelsDream napisał/a: | To jest takie inne, pierwsze i piękne. | Radzę się przyzwyczaić do tego. To jest jedna z najcudowniejszych psich cech.
Natalia - Nie Mar 30, 2008 10:31
Baajuś jest naprawdę uroczy , cudny psiak .
babyduck - Nie Mar 30, 2008 13:42
Te oczęta http://i238.photobucket.c.../080329_29b.jpg
AngelsDream napisał/a: | To tak wspaniale pachnie |
Świeżą szyneczką. Tylko zostawcie trochę Baajuchowi!
kasia_123 - Nie Mar 30, 2008 14:55
AngelsDream, masz świetną pomoc kuchenną
Moja wygląda tak....
Salsa pomaga mi robić obiad
a że jest wszechstronna to jeszcze kontroluje czy dzieci się grzecznie bawią na podwórku
AngelsDream - Nie Mar 30, 2008 15:02
kasia_123, Zaradna ta twoja pomocnica. Mój to tylko stopy grzeje
H. - Nie Mar 30, 2008 15:44
Off-Topic: | AngelsDream, no dzieki, nie strasz, mialam isc na to do kina, naprawde taka tragedia? XD |
kasia_123, kapitalne zdjęcia!
Naciol - Nie Mar 30, 2008 16:03
Off-Topic: | Hally, ja na tym byłam, przestraszyłam się tylko raz, nie żałuję, że poszłam |
Moja psica pomaga nam w kuchni jedynie sprzątać z podłogi
AngelsDream - Nie Mar 30, 2008 16:19
Off-Topic: | Hally, możesz spokojnie iść - nie jest strasznie. |
|
|
|