Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2
limomanka - Sob Mar 22, 2014 08:44
Fajne klatki, dziewczyny Ale grochy
Szczurówka - Sob Mar 22, 2014 10:02
A to obecne umeblowanie klatki moich szczurów
Gamabunta - Nie Mar 23, 2014 18:29
Ninek, ma racje, z kamieniem jakoś da się poradzić. megson91, powodzenia!
Dzisiaj robiłam po raz kolejny generalkę. Mycie klatki, w kabinie prysznicowej, która się tam nawet w całości nie mieści to jest jakaś tragedia. Marzę o tym, żeby mieć dom z ogrodem.
No ale jakoś dałam sobie radę. Przez tą siatkę praktycznie nic nie widać na zdjęciach...
Zaczęłam chwilę po 15, skończyłam pół godziny temu. Licząc to, że przez 20 minut nie mogłam zdecydować się co gdzie powiesić .
Od tyłu lepiej widać niektóre części klatki.
Nie czuć w ogóle, że w domu są szczury.
myszonka - Śro Mar 26, 2014 18:58
https://imagizer.imageshack.us/v2/1944x2592q50/594/688d.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/246x328q90/845/qzjv.jpg
i nowa klateczka, mogę się pochwalić
tak wygląda na początek, hamaczki szyłam ręcznie, więc nie są absolutnie piękne, ale mam nadzieję, że będą użyteczne.
megson91 - Śro Mar 26, 2014 19:53
myszonka, fajowa Ja jestem właśnie na etapie składania klatki ciekawe czy mi sie uda
Katja - Śro Mar 26, 2014 20:12
myszonka, fajna klatka tylko szkoda że drzwiczki są małe bo nie wygodne, ja już się tak przyzwyczaiłam to swoich dużych drzwiczek że nie wyobrażam sobie małych i wyciąganie przez takie malusie drzwi chłopców czy też sprzątanie . I zmieniła bym te drewniane półeczki na plastikowe
myszonka - Śro Mar 26, 2014 20:18
Katja, drzwiczki będą powiększone, bo faktycznie używanie ich to tragedia
a półeczki dostaliśmy z klatką, są polakierowane, wyszorowaliśmy je i na razie się trzymają, ale zmienimy je, ew zrezygnujemy w ogóle na rzecz koszyczków i hamaków (tylko się wybiorę do Ikei )
megson91 - Śro Mar 26, 2014 21:16
myszonka, jupi złożyłam!
klatka gigant, całe 2 dni szorowałam ją żeby nadawała się do użytku właśnie włożyłam moje dziewuchy do niej i obserwuje, ale w tej jak drzwi otwieram i 6 lepków podbiega, to nie ma szans ich zatrzymać tak się pchają do wyjścia
Off-Topic: | może uda się łączenie , jak nie to lecą do swoich klatek na noc |
myszonka - Śro Mar 26, 2014 21:27
megson91, urządzaj ją szybko ! czekam na zdjęcia
megson91 - Śro Mar 26, 2014 21:35
myszonka, na razie nie za szybko Jak łączenie wypali to będę stopniowo dodawać wyposażenie, zacznę od tarasów z ferplastu
smeg - Czw Mar 27, 2014 10:59
myszonka, fajna klatka, ale jeszcze trochę za dużo pustej przestrzeni Pod najwyższą półką jeszcze przydałoby się coś zawiesić I na dole na środku przydałby się jakiś większy hamak, który uniemożliwiałby szczurom upadek z samej góry klatki do kuwety i zapewniłby im miękkie lądowanie.
myszonka - Czw Mar 27, 2014 11:15
smeg, dzięki za wskazówki cieszę się, że się Wam podoba szczurkowi też, mam wrażenie, bo zwiedził już całą
megson91 - Czw Mar 27, 2014 13:13
myszonka, u mnie łączenie przebiegło pomyślnie, więc rano wstawiłam cokolwiek do klatki bo nie było w niej nic Na razie tylko kilka tarasów, koszyków, gałęzi i kuweta, bo boję się, że za szybko. Jak wieczorem wrócę z uczelni i będzie ok, to powiesze im chociaż hamak - łapacz na dole i więcej półek zamontuje z tacek ale to TŻ musi mi pomóc wytopić w nich dziurki na druciki a do 16 jest w pracy, a ja od 16 na uczelni
ney - Nie Mar 30, 2014 22:55
Prezentuję mieszkanko Harry'ego i Pottera
rumcia - Pon Mar 31, 2014 17:11
w najbliższy weekend robię moim chłopakom kolejne piętro w klatce,będą miały wille. A teraz czerpię inspirację z waszych wystrojów
|
|
|