Zooplus.pl - [Trójmiasto/Olsztyn] Zamówienie z zooplusa
Lavi - Wto Paź 02, 2012 18:31
poproszę:D
smeg - Wto Paź 02, 2012 18:50
http://www.zooplus.pl/sho...z_kuwety/189885 - o, właśnie zauważyłam, że jest promocja na Savic Refresh'R - 17,80 zamiast 27,80 zł Ostatnio zamawiałam w normalnej cenie i jest fajny, moim zdaniem lepszy od Vitoparu, tylko akurat moja butelka miała zepsutą pompkę i musiałam przelać do innej
Lavi - Wto Paź 02, 2012 18:54
smeg, to dopisz mi to do zamówienia, skoro mówisz, że fajny;)
Lux - Wto Paź 02, 2012 19:08
Lavi napisał/a: | w Madisonie:D |
Damn, ja tam pracuję, zaglądam często do zoologa i nic nie wiem? Cholera
natkapatka - Wto Paź 02, 2012 19:08
potwierdzam Savic Refresh'R jest fajny też ostatnio kupiłam
Lavi - Wto Paź 02, 2012 19:17
Lux, jak pytalam kiedyś kiedyś to własnie były w cenie koło 10 zł:D Nie pamiętam dokładnie ale wydawały mi się tanie;)
Kasik - Wto Paź 02, 2012 19:57
Laviku, byłam tam właśnie i kuweta duża kosztuje 16zł, a xl 18 Drożej niż w zooplusue, ale i tak faktycznie bardzo tanio jak na sklep stacjonarny
Lavi - Wto Paź 02, 2012 19:58
Kasik, niemożliwe, byłam jakiś miesiąc może dwa miesiące temu i kosztowała max 12 zł... Może jakieś większe patrzyłaś?
Lux - Wto Paź 02, 2012 20:01
Ja też chcę ten savic! Tym się czyści? Jak się czyści?A jeszcze przejrzę, czy coś byśmy wzięli
I ile w ogóle za wysyłkę wyjdzie?
smeg - Wto Paź 02, 2012 20:08
Wysyłka jest za free, bo ja sama biorę tonę karmy i zrębków Ten Savic jest podobny do Vitoparu - ja psikam nim na półki i przecieram chusteczkami dla dzieci albo zwykłą szmatką, dobrze likwiduje zapach moczu. Przy tym sam nie pachnie zbyt intensywnie i szczury mogą od razu wchodzić do klatki albo nawet być w niej podczas czyszczenia (tylko żeby im w ryjki nie psiknąć ), nie jest drażniący. Używam też go do przecierania mebli po szczurzych wybiegach albo psikam na szmatkę i wycieram pręty klatki - przy malowanych czyści super, nie wiem jak z ocynkiem.
Lavi - Wto Paź 02, 2012 20:10
smeg, zapisalaś i mi savic?:D
wiewi - Wto Paź 02, 2012 20:22
Tak się wtrącę, jeśli można z pytaniem Dziewczyny która karma jest lepsza? Uczta czy Tima? Dodam, że dla młodych (2 msc) szczurków.
Bierze któraś z Was w tym zamówieniu dużą Timę?
smeg - Wto Paź 02, 2012 20:44
Moim zdaniem nowa Uczta jest lepsza, bo dużo mniej tłusta, jeśli będziesz ją maluchom uzupełniać jakąś bardziej białkową karmą typu Beaphar Care+ albo VL Rat Complete albo domowymi białkowymi obiadkami od czasu do czasu. Tima sama w sobie ma więcej białka niż Uczta (ale nadal za mało dla młodych szczurków), za to jest niestety bardziej tłusta (i smaczna ) i wiele szczurów na niej tyje.
Lux - Wto Paź 02, 2012 20:44
Super, idealne! Bo one sikają na potęgę na wszystko w klatce, a i mamy klatkę z malowanymi
wiewi - Wto Paź 02, 2012 20:47
Oo dzięki, no białkowe obiadki i tak im daję cały czas ( tzn nie codziennie).
Ok, Smeg tu pisać czy tam co zamawiam?
|
|
|