Grupowe zamówienia z e-sklepów - Wspólne zamówienie z www.littlepetwarehouse.co.uk
Bel - Wto Paź 11, 2011 09:21
Agusia, jak Cię wywiało do Gdańska to jakim cudem mam Cię babo głupia na kawę zabrać
Agusia - Wto Paź 11, 2011 09:37
Nie do Gdańska, a do Gdyni
A w ogóle to bywam w Wawie raz na miesiąc, o!
Bel - Wto Paź 11, 2011 09:42
Agusia, to jakoś o tym nie mówisz
Hanami - Wto Paź 11, 2011 11:14
Dziś przez przypadek zauważyłam, że coś się ruszyło w temacie.
Z mojego zamówienia jest wszystko, co było mi potrzebne.
Jak najbardziej popieram Agusię, że niech za transport w Polsce zapłaci ona.
Ja ze swej strony odbierając paczkę zostawię u Bel rzeczone 1,50 dla niej na tę kawę z Agusią. To też będzie jakieś rozwiązanie. Jeszcze mogę dorzucić grosz na ciastko za cały ten Agusiowy trud i kłopoty.
Oli - Wto Paź 11, 2011 12:25
a co z wpłatą za przesyłkę na terenie Anglii i do Polski?
Bel - Wto Paź 11, 2011 13:16
Hanami napisał/a: | Ja ze swej strony odbierając paczkę zostawię u Bel rzeczone 1,50 dla niej na tę kawę z Agusią. To też będzie jakieś rozwiązanie. Jeszcze mogę dorzucić grosz na ciastko za cały ten Agusiowy trud i kłopoty. | ej proszę u mnie niczego nie zostawiać na kawę i ciastka jeszcze mnie stać
Oli - Wto Paź 11, 2011 13:21
Bel, będziesz musiała wypić po kawie i zjeść po ciastku za każdego z listy zamówień
Bel - Wto Paź 11, 2011 13:34
Oli, a kto mnie później poturla
Oli - Wto Paź 11, 2011 13:35
jak osiągniesz figurę doskonałą to sama się pokulasz
Hanami - Wto Paź 11, 2011 14:00
Bel, nie chodzi o to, że Cię stać, tylko o to, że robisz to dla Agusi jako rekompensatę kosztów przesyłki po kraju. To w końcu kto ma za to płacić? Ty? A tak w ramach rekompensaty za koszt przesyłki będziesz naszą delegacją dbającą o podniebienie (i biodra) Agusi.
Swoje przy okazji też.
Bel - Wto Paź 11, 2011 14:01
Hanami, ok dziewczyny bez wygłupów już ja żadnej kasy nie przyjmę jeśli ktoś chce zrekompensować agusi wysyłkę-jej nr. konta zna co łaska
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:05
Mam paczke.
Groomery sa w kolorze czarny, zolty, niebieski.
Oli dla Ciebie sa 2x chuba chew , ale duży rozmiar.
Karena odbior jutro, ale inny adres niz ostatnio.
A.
Agusia - Wto Paź 11, 2011 16:06
pszczółka pochylnia jaką zamówiłaś, różni się od tych co są standardowo do tarasów, jest mega mała.
tu widać różnice wielkości
http://www.equinecaninefe...23_106_135.html
Oli - Wto Paź 11, 2011 16:07
Agusia napisał/a: | Oli dla Ciebie sa 2x chuba chew , ale duży rozmiar. | to dobrze, że jeszcze nie zrobiłam przelewu
no i co z moim pytaniem odnośnie kosztów przesyłek? to nie było chyba doliczane do pierwotnej ceny?
Bel - Wto Paź 11, 2011 16:08
Agusia, a moja różowa nie różni się wielkością od standardowych szarych?
edit: ok sprawdziłam na stronie wymiary w takim wypadku w przyszłym zamówieniu dam sobie siana z czerwonymi pochylniami bo nawet 1/4 szczura mi się nie zmieści
|
|
|