To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)

valhalla - Czw Lip 21, 2011 09:32

Ja jednak jadę w góry (choć raczej sobie po nich nie pochodzę :roll: ), więc zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami Glusia odbiorę zaraz po powrocie (okolice 1 sierpnia) :) Miziaj kogo tam jeszcze masz, mam nadzieję, że maluchy rosną zdrowo ;)
Sysa - Czw Lip 21, 2011 11:47

Ok, to świetnie! :)

Maluchy miziane i głaskane. :)

Mamusia ciągle chce się bawić z dłonią, blutka wisi na prętach diuny.. A bielutka i zygzaczek śpią w drewnianej rolce. :mrgreen:

Piet i Gluś przyssali się do poidełka jakiś czas temu (oczywiście wszyscy naraz musza pić) i teraz się iskają. :)
Ostatnio jak chłopcy biegali po stole, to wszyscy weszli do torebki po chipsach w ramach kamuflażu. 8)

valhalla - Czw Lip 21, 2011 12:17

Sysa napisał/a:

Ostatnio jak chłopcy biegali po stole, to wszyscy weszli do torebki po chipsach w ramach kamuflażu. 8)

:lol: Będzie sporo radości z Glusiem, coś mi się wydaje :) Stęskniłam się za pomysłowością młodych szczurków :D

Sysa - Czw Lip 21, 2011 12:18

valhalla, Gluś to pierwszy się do niej wpakował, strasząc resztę braci szelestem! :mrgreen:
Vaco - Czw Lip 21, 2011 12:26

Sysa napisał/a:
Piet i Gluś przyssali się do poidełka jakiś czas temu (oczywiście wszyscy naraz musza pić) i teraz się iskają.
kochani :serducho:
miss kludiik - Czw Lip 21, 2011 19:29

chłopcy są u mnie od wczoraj i muszę powiedzieć, że są naprawdę Super szkraby :D od razu wszyscy się polubili - nie było nawet jednej walki :P
Onia - Twój Keksik jest najodważniejszy :) moje dopiero biegają za nim - chociaż już się rozkręcają :D
Sysa - beżyk będzie nazywał się Bubel :] bo to mysz a nie szczur :P taki jest maluśki przy reszcie :P natomiast niebieski kapturek dalej czeka na swoje imię :mrgreen:
Bardzo dziękujemy że to nam powierzyłaś 2 chłopców :D

Sysa - Czw Lip 21, 2011 19:33

miss kludiik, cieszę się, że maluchy się super spisują, choć jak Was poznałam to się strasznie cieszyłam, ze trafią do takiego ciepłego domu! :mrgreen:
Bubel to świetne imię! Faktycznie jest takim chucherkiem cudnym! :serducho: Ale ciiii, bo się wyda, że go podrzuciłam do szczurzej mamy! On nic nie wie o tej adopcji! :P
Ciesze się, ze niebieski chłopczyk do Was trafił! Myślę, ze jeszcze pokaże jaki z niego mały, ciekawski łobuziak! :)

valhalla - Czw Lip 21, 2011 19:48

Aaaa... a ja jeszcze 10 dni ;( Zazdroszczę wszystkim, którzy już dostali swoje maluszki... Ja chcę Glusia...
Onia - Czw Lip 21, 2011 21:48

Uff ja na szczęście juz w sobotę :D A Keksik może rozrusza mi towarzystwo :)
mmarcioszka - Czw Lip 21, 2011 21:58

miss kludiik napisał/a:
chłopcy są u mnie od wczoraj i muszę powiedzieć, że są naprawdę Super szkraby :D od razu wszyscy się polubili - nie było nawet jednej walki :P
Onia - Twój Keksik jest najodważniejszy :) moje dopiero biegają za nim - chociaż już się rozkręcają :D
Sysa - beżyk będzie nazywał się Bubel :] bo to mysz a nie szczur :P taki jest maluśki przy reszcie :P natomiast niebieski kapturek dalej czeka na swoje imię :mrgreen:
Bardzo dziękujemy że to nam powierzyłaś 2 chłopców :D

To kiedy mogę się wprosić na mizianie maluchów? Są cudne i mimo że już je miziałam chętnie zrobię to znowu :twisted:

Sysa - Czw Lip 21, 2011 21:59

Cieszę się :)
Vaco - Czw Lip 21, 2011 22:05

Sysa, wrzuć jakieś fotki maluchów któe jeszcze zostały, prooooszę :<
wushu - Czw Lip 21, 2011 22:28

ja tez proooosze!
valhalla - Czw Lip 21, 2011 22:35

Ja proszę jeszcze bardziej :mrgreen:
Onia - Sob Lip 23, 2011 22:33

Keks już u mnie, jest przeuroczy :serducho: