Mioty adoptowane - [Miot] Gluty - w nowych domkach. O maluchach słów kilka :)
valhalla - Czw Lip 21, 2011 09:32
Ja jednak jadę w góry (choć raczej sobie po nich nie pochodzę ), więc zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami Glusia odbiorę zaraz po powrocie (okolice 1 sierpnia) Miziaj kogo tam jeszcze masz, mam nadzieję, że maluchy rosną zdrowo
Sysa - Czw Lip 21, 2011 11:47
Ok, to świetnie!
Maluchy miziane i głaskane.
Mamusia ciągle chce się bawić z dłonią, blutka wisi na prętach diuny.. A bielutka i zygzaczek śpią w drewnianej rolce.
Piet i Gluś przyssali się do poidełka jakiś czas temu (oczywiście wszyscy naraz musza pić) i teraz się iskają.
Ostatnio jak chłopcy biegali po stole, to wszyscy weszli do torebki po chipsach w ramach kamuflażu.
valhalla - Czw Lip 21, 2011 12:17
Sysa napisał/a: |
Ostatnio jak chłopcy biegali po stole, to wszyscy weszli do torebki po chipsach w ramach kamuflażu. |
Będzie sporo radości z Glusiem, coś mi się wydaje Stęskniłam się za pomysłowością młodych szczurków
Sysa - Czw Lip 21, 2011 12:18
valhalla, Gluś to pierwszy się do niej wpakował, strasząc resztę braci szelestem!
Vaco - Czw Lip 21, 2011 12:26
Sysa napisał/a: | Piet i Gluś przyssali się do poidełka jakiś czas temu (oczywiście wszyscy naraz musza pić) i teraz się iskają. | kochani
miss kludiik - Czw Lip 21, 2011 19:29
chłopcy są u mnie od wczoraj i muszę powiedzieć, że są naprawdę Super szkraby od razu wszyscy się polubili - nie było nawet jednej walki
Onia - Twój Keksik jest najodważniejszy moje dopiero biegają za nim - chociaż już się rozkręcają
Sysa - beżyk będzie nazywał się Bubel bo to mysz a nie szczur taki jest maluśki przy reszcie natomiast niebieski kapturek dalej czeka na swoje imię
Bardzo dziękujemy że to nam powierzyłaś 2 chłopców
Sysa - Czw Lip 21, 2011 19:33
miss kludiik, cieszę się, że maluchy się super spisują, choć jak Was poznałam to się strasznie cieszyłam, ze trafią do takiego ciepłego domu!
Bubel to świetne imię! Faktycznie jest takim chucherkiem cudnym! Ale ciiii, bo się wyda, że go podrzuciłam do szczurzej mamy! On nic nie wie o tej adopcji!
Ciesze się, ze niebieski chłopczyk do Was trafił! Myślę, ze jeszcze pokaże jaki z niego mały, ciekawski łobuziak!
valhalla - Czw Lip 21, 2011 19:48
Aaaa... a ja jeszcze 10 dni Zazdroszczę wszystkim, którzy już dostali swoje maluszki... Ja chcę Glusia...
Onia - Czw Lip 21, 2011 21:48
Uff ja na szczęście juz w sobotę A Keksik może rozrusza mi towarzystwo
mmarcioszka - Czw Lip 21, 2011 21:58
miss kludiik napisał/a: | chłopcy są u mnie od wczoraj i muszę powiedzieć, że są naprawdę Super szkraby od razu wszyscy się polubili - nie było nawet jednej walki
Onia - Twój Keksik jest najodważniejszy moje dopiero biegają za nim - chociaż już się rozkręcają
Sysa - beżyk będzie nazywał się Bubel bo to mysz a nie szczur taki jest maluśki przy reszcie natomiast niebieski kapturek dalej czeka na swoje imię
Bardzo dziękujemy że to nam powierzyłaś 2 chłopców |
To kiedy mogę się wprosić na mizianie maluchów? Są cudne i mimo że już je miziałam chętnie zrobię to znowu
Sysa - Czw Lip 21, 2011 21:59
Cieszę się
Vaco - Czw Lip 21, 2011 22:05
Sysa, wrzuć jakieś fotki maluchów któe jeszcze zostały, prooooszę
wushu - Czw Lip 21, 2011 22:28
ja tez proooosze!
valhalla - Czw Lip 21, 2011 22:35
Ja proszę jeszcze bardziej
Onia - Sob Lip 23, 2011 22:33
Keks już u mnie, jest przeuroczy
|
|