To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus

trutlen - Czw Wrz 29, 2011 20:37

Bel, to może i ja w niedzielę się wybiorę? Jak będę miał szczęście to może i zuuzuushii poznam, i osobiście kasę oddam ;)

zuuzuushii napisał/a:
A jak ktoś będzie jeszcze coś zamawiał to ja bym chciała na pewno Chipsi -granulat kukurydziany. Zapomniałam o tym, bu!

zuuzuushii,
babyduck napisał/a:
trutlen, będę zamawiać bukowe XXL, ale dopiero na koniec miesiąca. Jeśli Ci się nie spieszy, to możemy złożyć wspólne zamówienie.

babyduck, aktualne? Ja dalej reflektuję, a są jak widać inni chętni :)

Bel - Czw Wrz 29, 2011 20:50

trutlen, przepraszam ale ja do siebie w chwili obecnej nie bardzo zapraszam. M. właśnie zaczął dewastację przedpokoju i nie bardzo jest jak się przemieszczać przy porozwieszanej folii i braku tynku :P spotkanie zrobię oczywiście na które jak najbardziej możesz się czuć zaproszony ale na razie jest to nie możliwe z przyczyn technicznych ;)
mikanek - Sob Paź 01, 2011 21:31

Nie mogę się połapać czy jeszcze aktualne czy jak :P Po wypłacie 10-go zamawiać będę ucztę szczura 2.5 kg , chętnie się dołączę do zamówienia, albo może ktoś się dołączy do mojego :wink: ?
Mika29 - Pią Paź 07, 2011 19:30

Ja też będę zamawiała teraz karmy ;) Czy ktoś teraz też zamawia?
mikanek - Sob Paź 08, 2011 16:22

ja wysyłam w poniedziałek zamówienie, zebrałam trochę osób możesz do nas dołączyć ;p
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 20:54

W najbliższym czasie robie zamówienie bedzie napewno powyżej 100zł więc bez kosztów przesyłki gdyby ktoś był zainteresowany dajcie znać.
Oli - Czw Paź 27, 2011 21:18

ja podam info dla tych co są pod kreską z powodu końca miesiąca, że będę robiła spore zamówienie na początku listopada (pewnie pod koniec przyszłego tygodnia) i też na pewno będzie bez kosztów przesyłki ;)
klauduska - Czw Paź 27, 2011 21:21

I ja też będę robiła na pewno na koniec tego tyg/początek następnego bez kosztów wysyłki.
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 21:33

to zróbmy razem może uda się uzbierać 400 zł będzie 5 % taniej :mrgreen:
klauduska - Czw Paź 27, 2011 21:51

ale ja zamawiam wielką ściółkę, więc ja koniecznie chcę do siebie transport :)
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 21:55

Ja też będę zamawiac wielką ściółkę ale możemy odebrać od ciebie bez problemu teraz mieszkam przystanek metra od ciebie :mrgreen: a to nawet lepiej bo mnie nigdy nie ma jak kurier przyjeżdża i potem jade na drugi koniec Wawy po odbiór
Oli - Czw Paź 27, 2011 22:00

i ja zamawiam chipsi xxl :P a że nie posiadam samochodu, to nie wchodzi w grę odbiór od kogoś ;)
klauduska - Czw Paź 27, 2011 22:01

no to super :)
to napisz mi na PM co potrzebujecie, to podam wam potem dane do przelewu i zamówię :)

Martini - Czw Paź 27, 2011 22:05

Mogę się Wam dorzucić do tych 400 zł, bo mam ochotę na sputnik:)
Ale czy z Żoliborza chce mi się jechać?

MadziaK - Czw Paź 27, 2011 22:05

oki to idę buszować po Zooplusie :mrgreen:

niby nic nie zamówiłam a wyszło mi 250 ;( masakra muszę to jeszcze zweryfikować tak żeby w 200 się zmieścić zaraz ci naskrobie PW