Zooplus.pl - [Warszawa] zamówienia Zooplus
trutlen - Czw Wrz 29, 2011 20:37
Bel, to może i ja w niedzielę się wybiorę? Jak będę miał szczęście to może i zuuzuushii poznam, i osobiście kasę oddam
zuuzuushii napisał/a: | A jak ktoś będzie jeszcze coś zamawiał to ja bym chciała na pewno Chipsi -granulat kukurydziany. Zapomniałam o tym, bu! |
zuuzuushii,
babyduck napisał/a: | trutlen, będę zamawiać bukowe XXL, ale dopiero na koniec miesiąca. Jeśli Ci się nie spieszy, to możemy złożyć wspólne zamówienie. |
babyduck, aktualne? Ja dalej reflektuję, a są jak widać inni chętni
Bel - Czw Wrz 29, 2011 20:50
trutlen, przepraszam ale ja do siebie w chwili obecnej nie bardzo zapraszam. M. właśnie zaczął dewastację przedpokoju i nie bardzo jest jak się przemieszczać przy porozwieszanej folii i braku tynku spotkanie zrobię oczywiście na które jak najbardziej możesz się czuć zaproszony ale na razie jest to nie możliwe z przyczyn technicznych
mikanek - Sob Paź 01, 2011 21:31
Nie mogę się połapać czy jeszcze aktualne czy jak Po wypłacie 10-go zamawiać będę ucztę szczura 2.5 kg , chętnie się dołączę do zamówienia, albo może ktoś się dołączy do mojego ?
Mika29 - Pią Paź 07, 2011 19:30
Ja też będę zamawiała teraz karmy Czy ktoś teraz też zamawia?
mikanek - Sob Paź 08, 2011 16:22
ja wysyłam w poniedziałek zamówienie, zebrałam trochę osób możesz do nas dołączyć ;p
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 20:54
W najbliższym czasie robie zamówienie bedzie napewno powyżej 100zł więc bez kosztów przesyłki gdyby ktoś był zainteresowany dajcie znać.
Oli - Czw Paź 27, 2011 21:18
ja podam info dla tych co są pod kreską z powodu końca miesiąca, że będę robiła spore zamówienie na początku listopada (pewnie pod koniec przyszłego tygodnia) i też na pewno będzie bez kosztów przesyłki
klauduska - Czw Paź 27, 2011 21:21
I ja też będę robiła na pewno na koniec tego tyg/początek następnego bez kosztów wysyłki.
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 21:33
to zróbmy razem może uda się uzbierać 400 zł będzie 5 % taniej
klauduska - Czw Paź 27, 2011 21:51
ale ja zamawiam wielką ściółkę, więc ja koniecznie chcę do siebie transport
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 21:55
Ja też będę zamawiac wielką ściółkę ale możemy odebrać od ciebie bez problemu teraz mieszkam przystanek metra od ciebie a to nawet lepiej bo mnie nigdy nie ma jak kurier przyjeżdża i potem jade na drugi koniec Wawy po odbiór
Oli - Czw Paź 27, 2011 22:00
i ja zamawiam chipsi xxl a że nie posiadam samochodu, to nie wchodzi w grę odbiór od kogoś
klauduska - Czw Paź 27, 2011 22:01
no to super
to napisz mi na PM co potrzebujecie, to podam wam potem dane do przelewu i zamówię
Martini - Czw Paź 27, 2011 22:05
Mogę się Wam dorzucić do tych 400 zł, bo mam ochotę na sputnik:)
Ale czy z Żoliborza chce mi się jechać?
MadziaK - Czw Paź 27, 2011 22:05
oki to idę buszować po Zooplusie
niby nic nie zamówiłam a wyszło mi 250 masakra muszę to jeszcze zweryfikować tak żeby w 200 się zmieścić zaraz ci naskrobie PW
|
|
|