Archiwum - Psiaki IX
Anonymous - Pią Sie 13, 2010 19:55
sachma, padłam, jest genialny w tej radości.
satanka666 - Pią Sie 13, 2010 21:19
co za radość
sachma - Sob Sie 14, 2010 11:39
bo to pies który kocha wodę w każdej postaci ale muszę przyznać że tyle piachu jeszcze w wannie nie miałam
tak jeszcze dodam.. Lenny prawie wcale nie sika w domu - mogę go zostawić na te 6h i jak wracam nie muszę sprzątać
no i Lenny zaczął nam dorastać przed wczoraj po raz pierwszy podniósł nogę przy sikaniu
pochwaliłam się wczoraj hodowczyni jego dorastaniem i usłyszałam bardzo śmieszną historię.. otóż pani Viola wcześniej hodowała setery i miała pieska który w wieku 8 miesięcy dalej sikał jak suczka, poszła raz na spacer z sąsiadką, która miała 5letniego setera - psy bardzo się polubiły. Kiedy maluch sikał jak suczka dorosły pies patrzał na niego z wielkim zdziwieniem, wręcz szokiem.. wychodzili na spacery coraz częściej, bo psy super się bawiły i za każdym razem kiedy maluch sikał, starszy przyglądał się - pewnego razu podszedł do malucha jak ten sikał, wcisnął mu łeb pod udo i uniósł jego nogę zrobił tak jeszcze kilka razy kiedy maluch sikał i ten chyba zrozumiał i zaczął sikać z podniesioną nogą
babyduck - Sob Sie 14, 2010 14:08
Negra nauczyła się pływać Cieszy mnie to jak nie wiem co.
Jeszcze dwa tygodnie temu wchodziła do wody tylko na głębokość brzucha. Dziś wyaportowała piłeczkę z wody nie dotykając dna! Wprawdzie potrzebuje jeszcze płaskiego zejścia (z murku nie wskoczy) i zbyt daleko rzuconej piłki nie przyniesie, ale odrywa łapy od dna i pływa
I weszła na kładkę do agility, taka długą i wysoką na dwa metry, a schodząc zaliczyła strefę na komendę. A robiła to po raz pierwszy. (Wiem, że nie powinnam sama, ale nie mogłam się powstrzymać )
Koooocham ją.
edit:
wejść czy nie?
dobra, do odważnych świat należy
mokre
i głębokie
mamo! płynę!
uf, suchy ląd
rzuć jeszcze raz!
mamy nowego kumpla, tylko sztywniak z niego
pospiesz się z tą fotą
nie wstanę! tak będę leżała!
więcej entli TUTAJ
Sysa - Sob Sie 14, 2010 22:19
babyduck, chodzisz z Negrą na Pola Mokotowskie? Poznaję sztywniaka chyba W ogóle to super pływa
Zastanawiam się czy by z Yarpenem się nie wybrac nad jakąś wodę...
<edit> Hehe, zerkłąm do galerii i już widzę że Pola
AngelsDream - Sob Sie 14, 2010 23:01
Na sztywniaka Baaj kiedyś naszczekał.
Nie wiem, z kogo być bardziej dumną - z Baaja, który okazał się cudownym wujkiem, Celara, który był sobą, z małej, która nie uciekła, nie histeryzowała i zachowała się lepiej od wielu dorosłych psów?
A może z całej trójeczki? xD
babyduck - Nie Sie 15, 2010 00:18
Sysa, tak, to Pole. Ze względu na łatwy dojazd dla całej trójki i fajną wodę.
sachma - Nie Sie 15, 2010 00:36
jakby ktoś chciał zobaczyć nas jutro na ringu to będziemy w Sopocie na ringu 16 pudle zaczynają o 13 ale my będziemy od rana z uwagi na moją nerwicę
prosimy o kciuki!
Oli - Nie Sie 15, 2010 00:40
babyduck napisał/a: | fajną wodę | ja zawsze z przerażeniem patrzę na ludzi kąpiących się w tej sadzawce, właśnie dlatego, że jest taka fajna dla psów.
babyduck - Nie Sie 15, 2010 00:47
Oli napisał/a: | zawsze z przerażeniem patrzę na ludzi kąpiących się w tej sadzawce | wiem, ja też
Riggs - Nie Sie 15, 2010 09:47
Oli, w Skaryszewskim ludze kąpią się w takim bajorze gdzie tylko kaczki pływają, a psu to tej wody nie pozwalam nawet powąchać, taki tam syf.
A mamusie z dziećmi się pluskają
AngelsDream - Nie Sie 15, 2010 10:00
Riggs napisał/a: | Oli, w Skaryszewskim ludze kąpią się w takim bajorze gdzie tylko kaczki pływają, a psu to tej wody nie pozwalam nawet powąchać, taki tam syf.
A mamusie z dziećmi się pluskają |
Baaj miał po tej wodzie jakieś sensacje - teraz unikam tego parku albo jeżdżę tylko z Celarem, bo on się nie kąpie.
Oli - Nie Sie 15, 2010 10:07
Riggs napisał/a: | Oli, w Skaryszewskim | wiem co się dzieje w skaryszaku, to mój park dzieciństwa i młodości i bywam tam średnio raz w tygodniu, chociaż nie z psami.
sachma - Pon Sie 16, 2010 19:18
nowy image Lennego
Bel - Pon Sie 16, 2010 19:23
on tak na poważnie?
|
|
|