Mioty urodzone - rok 2009 - Miot B Wo de Shu - rezerwacje str.3
rumcia - Sob Sty 09, 2010 15:05
są niesamowite
oj już nie mogę się doczekać kiedy kluseczka będzie ze mną
PALATINA - Sob Sty 09, 2010 15:21
Ja mam już domowe imię dla Banderasa.
Anonymous - Sob Sty 09, 2010 15:28
PALATINA, to Banderas też jest Twój ? Nie chwaliłaś sie ! jakie masz to imie ?
PALATINA - Sob Sty 09, 2010 15:50
Hera,
Tak, Banderas tez mój!
Mam nieciekawą sytuację w stadzie - 3 szczury i żaden z żadnym nie jest związany, każdy z każdym się kłóci. Jak pomyślałam, że do tego nieprzyjaznego środowiska wprowadzę maluszka, który dotychczas miał całe stadko kochanego rodzeństwa... Było mi przykro.
I choć nie planowałam brać dwóch malców, to uznałam, że to będzie najlepsze rozwiązanie - dwa zakumplowane braciszki łatwiej się tu odnajdą niż jeden samotny.
Ponieważ ostatnio mam fazę na biblijne imiona...
Dlatego Banderas będzie się nazywał Miszael... W skrócie Misza, Miszka...
Będę miała Teofila, Samuela, Barnabę i Miszaela.. Do tego Ynuś jeszcze ze starej "bajki".
Anonymous - Sob Sty 09, 2010 16:01
PALATINA, oo jak fajnie !
Miszka pięknie !
Nakota - Sob Sty 09, 2010 23:58
Wszystkie są wspaniałe!
Mogę ten filmik oglądać w kołko i w kółko...
Roth - Nie Sty 10, 2010 14:14
Ważne!
Niestety muszę was poinformować że od jutra nie będę miała dostępu do internetu aż do końca tego tygodnia Dlatego z wszystkimi chętnymi będę się kontaktować jedynie przez telefon (jeszcze dzisiaj wyślę wszystkim pw z moim tel). W sprawie ustalenia szczegółów odbioru malucha proszę dzwonić, w przeciwnym wypadku ja do was zadzwonię
Proszę również najpóźniej dzień przed odbiorem wpłacić resztę kwoty za malucha, a jak nie poproszę o zapłatę na miejscu.
Fotki maluchów dam dzisiaj wieczorem i niestety będą to ostatnie fotki przed wystawą.
Możliwe że internet odzyskam wcześniej, ale nic nie gwarantuję.
Anonymous - Nie Sty 10, 2010 14:27
ok
Anonymous - Nie Sty 10, 2010 14:59
No to czekamy na ostatnie fotki maluchów
handzia1 - Nie Sty 10, 2010 18:58
ata napisał/a: | słodkie są! moja młoda właśnie zamęcza mnie tekstami 'kiedy ja się będę mogła z nimi bawic?' |
Witam wszystkich! Przedstawię się: jestem Hania, mieszkam w Wolsztynie, jestem szczęśliwą właścicielką dwumiesięcznej Molly i przyszłą właścicielką Belli.Mam pytanko odnośnie szczurciów i dzieci:moja córka wczoraj została ugryziona przez małą.Nie wiem dlaczego ale szczurek lgnie tylko do mnie, nie byłam świadkiem zajścia ale córka ma prawie 9 lat i twierdzi że była delikatna i chciała pogłaskać małą.
Nakota - Nie Sty 10, 2010 20:42
Kasa wpłacona, transport załatwiony (Azi), więc mogę spokojnie czekać na malucha
A fotek nie mogę się doczekać!
Roth - Nie Sty 10, 2010 22:11
Foty Przepraszam za to że są nienajlepszej jakości.. tzn. niektóre jaśniejsze, inne ciemne
Beverly
Bella
Bikmina
Brira
Bralt
Baltazar
Bounty
Baldur
Banderas
Barnaba
Bafin
Banjo
Anonymous - Nie Sty 10, 2010 22:20
http://www.fotosik.pl/pok...025dd5dbde.html - jaki on ma piękny kolor ! Nie widziałam jeszcze takiego
Nakota - Nie Sty 10, 2010 22:30
Przepadłam z kretesem dla Beverly
Chociaż wszystkie są piękne
DxxMs - Pią Sty 15, 2010 22:44
A do mnie Brircia już dotarła z małymi komplikacjami. Bardzo spokojna i ciekawska
|
|
|