Archiwum - [strona] Pomysły
Layla - Nie Mar 15, 2009 19:41
Co tu dopisać?
falka - Nie Mar 15, 2009 19:58
Layla, przy psiej karmie dopisałabym jedno zdanie o tym żeby nie była to karma wysokobiałkowa ani "popularnych marek".
Fea - Nie Mar 15, 2009 19:59
Layla, ja uważam, że powinnaś tu nasadzić więcej emotów bo mało żeś ich nasadziła i jedna niewinna emotka to stanowczo za mało.
;>
...a poza tym jeszcze to, o czym ci na gg pisałam, zwłaszcza o sałacie. Fajny art, prosty i czytelny.
[ Komentarz dodany przez: Layla: Nie Mar 15, 2009 20:01 ]
A kopa chcesz?
Komentarz dodany przez Feję
Nje szatanje, ale buzi to i owszem.
marhef - Nie Mar 15, 2009 20:02
Layla, ja bym podała jakieś przykłady dobrych karm/granulatów, żeby taki potencjalny początkujący wiedział mniej więcej co warto kupić, a co nie.
Layla - Nie Mar 15, 2009 20:03
Mhm, to też mi radziła Fea Zbiorę sugestie i poprawię
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 11:07
zabieram się za moje rozmnażanie.
zamysł mam taki, żeby artykuł był o tym dlaczego nie rozmnażać, komu wolno i jak zająć się szczurzycą, której się niestety przydarzyło. może być w ten sposób?
babyduck - Pon Mar 16, 2009 11:18
To ja załączam moje "działki". Coś dodać, coś ująć?
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 11:52
layla, ja bym na twoim miejscu dodała parę nazw szczurzych/psich karm tak jak dziewczyny pisały i napisała, że przyda się czasem coś twardego na ścieranie zębów. no i bardzo fajnie to napisałaś, prosto i przejrzyście;)
zaraz się zabieram za twoje baby.
edit. razem czy osobno
Cytat: | Opieka nad dwoma szczurami nie różni się znacząco od opieki nad dwoma |
tu masz przejęzyczenie.
a to po angielsku to też na stronę?
edit2
Cytat: | . Również znaczą teren, ale ich mocz ma słabszy zapach i nie mniej uczula |
chyba nie powinno być tego 'nie'
babyduck - Pon Mar 16, 2009 12:04
aga, dzięki, nie ma to jak "świeże oko". Poprawiłam.
To po angielsku to była ściąga. Już nie ma.
Anonymous - Pon Mar 16, 2009 16:47
mazok, na kiedy zrobisz swoje? bo mi w moim rozmnażaniu wyszedł akapit o tym żeby nie kupować w zoologu i nie wiem czy to skasować, czy zostawić.
Mangusta - Pon Mar 16, 2009 17:35
aga, już się zabieram
devilline - Pon Mar 16, 2009 20:43
aga, może napisz tak ogólnikowo i daj np. odnośnik typu "Więcej informacji znajdziesz w dziale srtutututu"?
Layla - Śro Sie 26, 2009 14:43
Słuchajcie, bo utkło Jak tam artykuliki na stronkę? Trzeba by to pozbierać i wreszcie uaktualnić, bo obciach mieć stronę z takimi pierdołami
PS Pomysły na stronę i pomysły na forum przeniosłam wreszcie do właściwego im działu
Anouk - Pią Paź 23, 2009 08:46
Hej hej To co z tymi artykułami?
babyduck - Pią Paź 23, 2009 11:30
No ja swoje napisałam, nie wiem jak reszta?
|
|
|