To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Mioty urodzone - rok 2008 - Miot R Rat`s Troop - Źle się dzieje...

Anonymous - Wto Lip 29, 2008 15:40

Kciukam za piękne kupki i brzuszki. ;) :kciuki: :kciuki: :kciuki:

A czy wszystkie otworzyły już oczy?

Lavi - Wto Lip 29, 2008 19:49

Ja też przyłączę się do kciukania :kciuki: :kciuki:

Za maluszki i brak mega :kciuki:

Anonymous - Wto Lip 29, 2008 19:51

Dołączam moje :lapa: :ok:
Anonymous - Wto Lip 29, 2008 21:47

Ja też mocno kciukam :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Może i nadzieja matką głupich, ale matka dba o swoje dzieci :wink:
nezu - Wto Lip 29, 2008 23:11

Może mnie ktoś pogonić do ładowania akumulatorów?... To zajmuje cały dzień, jak tak dalej pójdzie to nie zrobię tej sesji indywidualnej, bo mi się po prostu nie chce czekać aż się bateryjki całkiem podładują. Mam parę fot wspólnych, filmiki, ale za chiny nie umiem się skupić i poczekać na te indywidualne..

A aparat ciągle siada 6 minut po włączeniu, bo mu baterie zdychają.

Ech..

L. - Wto Lip 29, 2008 23:25

nezu, bo kopa dostaniesz! ładować baterie ;]
i se kup drugie :D mieć dwie baterie to super komfort, jedna Ci siada to wkładasz drugą i wio :mrgreen: :mrgreen:

nezu - Śro Lip 30, 2008 23:36

Na razie pupcie czyste, ale jest też opcja zaparcia, a wtedy biegunki nie wypatrzysz, a z brzuszkiem i tak gorzej i gorzej... tak źle, tak niedobrze, ja się już wszystkiego u nich dopatruje. A to brzuszek za twardy, a to malec za chudy, a to ogonek i łapki za cienkie. Chcę mieć to oczekiwanie już za sobą bo wariuję...

A żeby oczekiwanie na rezerwację się tak nie dłużyło... to obiecana sesja indywidualna z otwartymi oczkami.
Każdemu malcowi nadałam już imię, nie chcę żeby były bezimienne. Poza rashadem i rei wszystkie są tymczasowe i mogą ulec zmianie na życzenie... Ilość zdjęć niestety nierówna, ale im ciężko zrobić szereg dobrych fot w tej samej ilości. Straszne wiercipupy. Cały wieczór mam przez te foty do tyłu.

Samce:

Rebus - standard, black, cap stripe, downunder, dawniej Pan T

Radar: standard, silver mink/dark pearl cap stripe varie, downunder

Remus - standard, black, spotted, variegated (DU point) - ma małą czarną krokę na brzuszku, niestety nie złapałam...

Reset - standard, black, variegated hooded, downunder (najokazalszy DU w miocie)

Ringo Starr - standard, black, cap stripe, downunder

Rashad - standard, black, variegated, spotted, downunder

Rejent - standard, black, variegated, downunder

Romulus - standard, black, spotted (kilka białych włosków), variegated (bardzo dużo białego)

No i dziewczyny...

Rei - standard, mink, variegated downunder

Ruta - standard, black, husky

I Recydywa... czyli recydywistyczny lizak naręczny ;) (standard, black, hooded)

I nie proście mnie o więcej dopóki sama się nie zbiorę w sobie. Strawiłam na te foty PÓŁ dnia... ==

Oli - Śro Lip 30, 2008 23:42

Jak dla mnie Radar nieodmiennie rządzi! :serduszka: Jednak Ringo Starr dzielnie dotrzymuje mu kroku! :serducho: Reszta też cudowna, ale... :wink:
AngelsDream - Śro Lip 30, 2008 23:46

A moja faworytka, to Recydywa :)
babyduck - Czw Lip 31, 2008 08:13

http://www.fotosik.pl/sho...1173faa6bcadaa7 - o jaaa, jaki krusio uroczy :serducho: Radar zdecydowanie wymiata! I TU jaka minka! Piękny!
Wszystkie szczurcie prześliczne. Rashad ma wyjątkowe plecki.

Anonymous - Czw Lip 31, 2008 09:24

ooch! :mrgreen: :mrgreen: czuję się ciocią! i to jakiego przystojniaka :serducho:
Natalia - Czw Lip 31, 2008 09:33

Jestem absolutnie zakochana w Rei :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: :serducho: .
Lavi - Czw Lip 31, 2008 09:41

Wszystkie szczurki wspaniałe!

Najbardziej urzekł mnie Reset :serducho:

Anonymous - Czw Lip 31, 2008 10:37

To rozumiem, że Rashad i Rei zostają u ciebie? :hyhy:
Ach, nie mogę się na nie napatrzeć, pierwszy raz nie mam jakiegoś ulubionego, bo jak można wybrać między tymi ciapkami. :roll: Choć ze względu na imiona oczywiście wspaniale byłoby mieć Remusa i Romulusa. :mrgreen: Osobiście też myślałam nad tymi imionami. Cudowne są.. i tak się tulą do ręki :falover: :falover: :falover: :falover:

Anonymous - Czw Lip 31, 2008 10:44

One są absolutnie boskie ;( Kradnę i uciekam z kraju :twisted: