Ogonowy offtopic - Co teraz robią twoje szczury?
Anonymous - Nie Cze 01, 2008 07:44
Izolda odkryła "dobrodziejstwa" przebywania pod łóżkiem
TarI - Nie Cze 01, 2008 16:30
robia to co zwykle kombinuja jak podbic swiat ha ha ale serio to cały dzien kombinuja jak cos mi ukrasc niemam juz kremu do rak bo ktos mu odgryzł konce tubki , i niemam kropli do oczu tzn były one Frajdy i były w szufladzie, a teraz je znalazłam w kocim transporterze z dziurą w denku ha ha niebyły toksyczne bo to tylko do nawilrzania spojówki, a i zalazła sie moja skarpeta tez ja zaciagneły przed sekunda do kociego transporterka
Natalia - Nie Cze 01, 2008 16:50
Śpią w pieluszce .
strup - Nie Cze 01, 2008 20:34
Myją się, jedzą.
Anonymous - Nie Cze 01, 2008 20:36
Jedzą ryż+jogurcik+gotowane jajko made by me
zasadzkas - Pon Cze 02, 2008 00:06
Lusia inwigiluje, jak zwykle, kiedy siedzę przed komputerkiem. Przegryza ziarenka z nudów.
Lucuś śpi w starych śpiochach po moim siostrzeńcu. Rysio w dżinsowej norce, razem z Szmre. Rixa gdzieś się zabunkrowała, ale nie wiem, gdzie, bo ona mała i szczupła i wszędzie wlezie.
strup - Pon Cze 02, 2008 11:07
Wszystkie śpią, jedna na drugiej. Trzy w koszyku, dwa na prętach (ale wygoda) tylko, że Mela jest cwana i położyła się na którąś z sióstr (nie jestem w stanie rozpoznać tak zgniecionego szczura, bo trzy dziewczyny prawie identyczne) z boku pełno miejsca, a ona na niej leży, jejku jak to wygląda..
annielka - Pią Cze 06, 2008 22:02
Ren napisał/a: | Izolda odkryła "dobrodziejstwa" przebywania pod łóżkiem |
O, już myślałam, że tylko moja Ąpe alias Pela ma takie skłonności mało tego - nie dość, że siedzi za łóżkiem, to jeszcze pod grzejnikiem - zupełnie nieistotne, że zupełnie zimnym.
A moja szczurzyca, skoro już o niej mowa, siedzi pewnie u siebie w klatce w pokoju brata...
idaa - Sob Cze 07, 2008 22:53
Właśnie skończyłam szorowanie klatki, więc moje chłopaki zwiedzają ją z zapałem. Obniuchują i sprawdzają, czy aby nic nie zginęło .
Anonymous - Nie Cze 08, 2008 11:23
Fiona lezy sobie w transporterku, Rysiek spi na polce, a Nadia z Lola leza na hamaku...lenie
nutaka - Nie Cze 08, 2008 12:51
zapewne gryzą kable
Anonymous - Nie Cze 08, 2008 12:55
Nezumi znudziło się zwiedzanie książek poukładanych w słupki na podłodze i śpi w klatce, Seniuś taszczy w zębach kawał biszkopta na trasie transporter-klatka, Nike próbuje wejść na szafkę, Risa grzebie w stercie papierów, Nan kradnie karmę z psiej miski, a Ori śpi zwinięta w kłębuszek za moimi plecami, na kocyku
nutaka - Sob Cze 14, 2008 15:35
domagają się miziania;p
przekochane są tylko mi juz ręka odpada;p
polegalu - Sob Cze 14, 2008 20:06
MOja wlasnie trasortuje swoje ziarna z klatki do mojej sofy - znowu czeka mnie sprzatanie
Anonymous - Nie Cze 15, 2008 08:14
jeden domaga sie wypuszczenia i gryzie kratki normalnie prison break a drugi sie dokladnie pucuje
|
|
|