Mioty urodzone - rok 2016 - Miot C spod Husarskich Skrzydeł
tuśka - Śro Mar 16, 2016 19:38
Tarpatka, rozumiem, ale czy z tego powodu, że chcesz mieć koniecznie szczura z tego miotu i z tej hodowli, musisz robić takie wielkie zamieszanie w tym temacie na forum? Mao napisała: Mao napisał/a: | Jeśli będą wolne maluchy, pojawi się o tym informacja. |
Coś w tym zdaniu jest niejasne?
Magda81 - Śro Mar 16, 2016 20:00
Czy w ogóle osoby które wysłały te dane dostały już rezerwacje? Bo mi się wydaje że to jakiś kit jest. Już faktycznie szmat czasu minął obiecanki w temacie przez olus_ że rezerwacje będą po Lublinie po weekendzie i jakoś nie ma. Pisał ktoś do was że możecie sobie już wybrać?
SzczurLOVE - Śro Mar 16, 2016 20:00
Dziewczyny ja już swojego Canto wybrałam dziś bo byłam u Mao i będę za dwa tygodnie znowu więc gdyby ktoś zainteresowany transportem do Wawy był to wyślijcie mi priva Mogę zabrać chętnym szczury bądź zabrać chętnych ze sobą po szczury
Wszystkie maluszki są boskie - miziałam, wybierałam i robiłam za lampę do zdjęć
Canto wybrany został na podstawie uszu bo mega mi zależało na pięknych okrągłych jak talerze uszkach
tuśka - Śro Mar 16, 2016 20:07
SzczurLOVE, zazdroszczę
Canto..no proszę Pięknie
[ Dodano: Śro Mar 16, 2016 20:11 ]
Magda81 napisał/a: | Czy w ogóle osoby które wysłały te dane dostały już rezerwacje? Bo mi się wydaje że to jakiś kit jest. |
Magda81, wszyscy zapisani, zostali poinformowani, że urodziły się mutanty i rezerwacje odwołano. Przykro mi. Miałaś rację, to był kit....Nie ma co się dalej interesować tematem. Pozamiatane
Rusałka - Śro Mar 16, 2016 20:14
SzczurLOVE, ach
PS. Były jakieś "elfiątkowe" uszątka, takie po tatusiu?
SzczurLOVE - Śro Mar 16, 2016 20:22
Rusałka, są elfikowe uszka jak chcesz to na priv Ci podpowiem które najbardziej to sobie z tych wybierzesz elfiątka
tuśka, dzięki Będzie Canto I Wielki
Rusałka - Śro Mar 16, 2016 20:31
SzczurLOVE, oj tak, podpowiedz
tuśka - Śro Mar 16, 2016 21:04
SzczurLOVE napisał/a: | jak chcesz to na priv Ci podpowiem które najbardziej to sobie z tych wybierzesz elfiątka |
Co to za układy? Ja się tak nie bawię Haha
Rusałka - Śro Mar 16, 2016 21:08
tuśka, jeśli chcesz odstąpię Tobie jednego elfika
tuśka - Śro Mar 16, 2016 21:50
Rusałka, dziękuję, jesteś kochana Ale wiem, że Tobie bardziej na elfikach zależy Mnie w sumie bez różnicy, każdego pokocham Tak więc ciesz się swoimi uchatymi
SzczurLOVE - Śro Mar 16, 2016 22:19
tuśka, dwa są elfickie napisałam juz Rusałce priv. które wiec wiesz drugi moze byc twój
Rusałka - Śro Mar 16, 2016 22:31
tuśka, je chętnie Ci odstąpię elfiątko, jeśli bardzo chcesz i dasz mi cynka
mmarcioszka - Śro Mar 16, 2016 23:27
Mao, olus_165 pokazujcie już maluchy
SzczurLOVE - Śro Mar 16, 2016 23:28
mmarcioszka, jeden już gości w moim temacie
mmarcioszka - Śro Mar 16, 2016 23:35
SzczurLOVE, e tam, tylko jeden. Jestem ciekawa wszystkich, skoro tak się o nie zabijali
|
|
|