Planowane mioty - Miot kontrolny J Happy Feet
Vaco - Pon Kwi 11, 2011 20:07
Off-Topic: | to znak, że trzeba się zapisać |
Mika29 - Pon Kwi 11, 2011 20:10
Vaco, Off-Topic: | ale ja już jestem na miot L |
Vaco - Pon Kwi 11, 2011 20:15
Off-Topic: | oj tam, jeden ogonek więcej, żadnej róznicy |
Mika29 - Pon Kwi 11, 2011 20:51
Off-Topic: | co prawda, Tower będzie, ale wiesz, jak będę miala więcej niż 8 ogonków to rodzice mnie wyrzucą i ... jedna osoba z forum będzie zła [nie ja] |
Azi - Pon Kwi 11, 2011 21:50
Neverestin, spokojnie, będziesz wybierała ze wszystkich dostepnych maluchów, w zalezności od miejsca na liście. nie jest tak, że jak black, to black i koniec
Bel - Pon Kwi 11, 2011 21:58
Mika29, Ty wiesz,że ja cię przygarnę przydasz mi się
gratis - Pon Kwi 11, 2011 23:44
Zapisywac się, zapisywac.
Co do zaglądania w metryczki: Saurac w momencie krycia będzie miał ukończone 20 miesięcy, także całkiem ładnie. I, jak już wspomniałam, będzie miał robione EKG, aby było jeszcze ładniej.
Dziadek miotu - Leto skończy 22 miesiące. 21 miesięcy za nim i chłopak ma się świetnie. (tfutfu)
Od strony mamy i babci miotu nie doszły do mnie złe wieści, ale będę jeszcze pisac do CHS Beris.
A chwilowo będę musiała Was przeprosic za moją ograniczoną działalnośc na forum, gdyż wyczerpałam limit transferu danych w moim mobilnym i wszystko się ładuje z tragiczną prędkością albo wcale.
Także jestem dostępna na gg, pw i tu w temacie, oraz pod telefonem.
Azi - Wto Kwi 12, 2011 20:11
A ja informuje, że mamy chętnych na 8 maluszków, więc miot sie odbędzie
Vaco - Wto Kwi 12, 2011 20:32
suuuupeeeer
trzymam kciuki za mamusię i tatusia, żeby się sobie spodobali
Agusia - Czw Kwi 14, 2011 09:01
A ja chce rex, burmese , chce, chce , chce i co?
I aby jeszcze był dumbo, o!
Avada jest przepiękna, nie mogę oglądać jej zdjęć, bo z dnia na dzień czuję się coraz bardziej opętana.
Ratunku!
Ma taki piękny point na nosku, czy jak to sie nazywa.
Na pomoc!
gratis - Czw Kwi 14, 2011 13:14
Agusia, chyba nie wpisywałam, że to miot z burmami, rexami i dumbo. Nie tym razem.
Więc tupania to pod innym adresem, nie czaruję szczurów na zawołanie.
Dziękujemy za komplementy w stronę Avady. Zapraszamy na miziaki.
A co do burmów - zalecam cierpliwośc.
quagmire - Czw Kwi 14, 2011 13:36
gratisku, a ja trochę poczaruję i urodzą się buremki, jeśli tylko chcesz
A tak na poważnie, to matka Sauraca jest po syjamie, więc niesie syjama, a sam Saurac ma 50% szans na to, że też syjama niesie, prawda?
Będę kciukała, żeby niósł
Na dumbo też jakieś tam szanse są
Agusia - Czw Kwi 14, 2011 13:53
Z chęcią przyszłabym na miziaki, ale boję się, że zostanę jeszcze bardziej opętana.
Ta szczurzyca mnie z tych zdjęć hipnotyzuje. Podejrzewam, że nawet jakby np mnie pogryzła, to stwierdziłabym, że to z miłości do mnie.... ech
Ja chcę mini Avada ( wersja męska ) zpimpowana o dumbo
Ale marzyć każdy może.
gratis - Czw Kwi 14, 2011 15:11
quagmire, tam jest szansa na taki wachlarz niespodzianek, że aż strach się nastawiac.
Także wolę wersję, że jest on homozygotycznym agutem. Dziękuję.
Agusia, gdyby Avada Cię chociaż złapała, to zdecydowanie byłoby to co najmniej dziwne i w jej przypadku świadczyłoby o problemach neurologicznych. Ten szczur to lizak, naramiennik. I dziecko z lękiem separacyjnym. U weta nie potrafi zostac sama w transporterku - na swoją kolej woli poczekac na moim ramieniu. Choc sam transporter jakoś wielce jej nie stresuje (tak, tu zaniedbałam magików, dzieciaki ogólnie nie potrafiły siedziec w transporterach, ale będę o tym pamiętac przy następnej okazji).
Pocieszę Cię, czy nie - ale burmy były moją miłością i obiektem westchnień od początku, na swoją doczekałam się po 2,5 roku i to całkiem przypadkiem dostała się w moje łapki.
quaguś! Czyń honory i czaruj ile sił w różdżkach.
Agusia - Czw Kwi 14, 2011 15:15
Cytat: | quagmire, tam jest szansa na taki wachlarz niespodzianek, że aż strach się nastawiac.
Także wolę wersję, że jest on homozygotycznym agutem. Dziękuję. |
Ha, czyli jednak......
A poza tym, czy ty musisz się znęcać nade mną? Musisz? Czymże ja Ci podpadłam....
JA CHCE MINI AVAD"A" ....... !!!!!!!!!!!
|
|
|