To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Planowane mioty - Miot kontrolny J Happy Feet

Vaco - Pon Kwi 11, 2011 20:07

Off-Topic:
to znak, że trzeba się zapisać :P

Mika29 - Pon Kwi 11, 2011 20:10

Vaco,
Off-Topic:
ale ja już jestem na miot L :mrgreen:

Vaco - Pon Kwi 11, 2011 20:15

Off-Topic:
oj tam, jeden ogonek więcej, żadnej róznicy :DD

Mika29 - Pon Kwi 11, 2011 20:51

Off-Topic:
co prawda, Tower będzie, ale wiesz, jak będę miala więcej niż 8 ogonków to rodzice mnie wyrzucą i ... jedna osoba z forum będzie zła [nie ja] :DD

Azi - Pon Kwi 11, 2011 21:50

Neverestin, spokojnie, będziesz wybierała ze wszystkich dostepnych maluchów, w zalezności od miejsca na liście. nie jest tak, że jak black, to black i koniec ;)
Bel - Pon Kwi 11, 2011 21:58

Mika29, Ty wiesz,że ja cię przygarnę :D przydasz mi się :P
gratis - Pon Kwi 11, 2011 23:44

Zapisywac się, zapisywac. :DD

Co do zaglądania w metryczki: Saurac w momencie krycia będzie miał ukończone 20 miesięcy, także całkiem ładnie. I, jak już wspomniałam, będzie miał robione EKG, aby było jeszcze ładniej.

Dziadek miotu - Leto skończy 22 miesiące. 21 miesięcy za nim i chłopak ma się świetnie. (tfutfu)
Od strony mamy i babci miotu nie doszły do mnie złe wieści, ale będę jeszcze pisac do CHS Beris.

A chwilowo będę musiała Was przeprosic za moją ograniczoną działalnośc na forum, gdyż wyczerpałam limit transferu danych w moim mobilnym i wszystko się ładuje z tragiczną prędkością albo wcale.
Także jestem dostępna na gg, pw i tu w temacie, oraz pod telefonem. :)

Azi - Wto Kwi 12, 2011 20:11

A ja informuje, że mamy chętnych na 8 maluszków, więc miot sie odbędzie ^^
Vaco - Wto Kwi 12, 2011 20:32

suuuupeeeer :DD
trzymam kciuki za mamusię i tatusia, żeby się sobie spodobali :kciuki:

Agusia - Czw Kwi 14, 2011 09:01

A ja chce rex, burmese ;( , chce, chce , chce i co?
I aby jeszcze był dumbo, o!
Avada jest przepiękna, nie mogę oglądać jej zdjęć, bo z dnia na dzień czuję się coraz bardziej opętana.
Ratunku!
Ma taki piękny point na nosku, czy jak to sie nazywa.
Na pomoc!

gratis - Czw Kwi 14, 2011 13:14

Agusia, chyba nie wpisywałam, że to miot z burmami, rexami i dumbo. Nie tym razem.
Więc tupania to pod innym adresem, nie czaruję szczurów na zawołanie. :P

Dziękujemy za komplementy w stronę Avady. Zapraszamy na miziaki.
A co do burmów - zalecam cierpliwośc. ;)

quagmire - Czw Kwi 14, 2011 13:36

gratisku, a ja trochę poczaruję i urodzą się buremki, jeśli tylko chcesz ;P
A tak na poważnie, to matka Sauraca jest po syjamie, więc niesie syjama, a sam Saurac ma 50% szans na to, że też syjama niesie, prawda?
Będę kciukała, żeby niósł :P

Na dumbo też jakieś tam szanse są :-P

Agusia - Czw Kwi 14, 2011 13:53

Z chęcią przyszłabym na miziaki, ale boję się, że zostanę jeszcze bardziej opętana.
Ta szczurzyca mnie z tych zdjęć hipnotyzuje. Podejrzewam, że nawet jakby np mnie pogryzła, to stwierdziłabym, że to z miłości do mnie.... ech

Ja chcę mini Avada ( wersja męska :mrgreen: ) zpimpowana o dumbo :)
Ale marzyć każdy może.

gratis - Czw Kwi 14, 2011 15:11

quagmire, tam jest szansa na taki wachlarz niespodzianek, że aż strach się nastawiac.
Także wolę wersję, że jest on homozygotycznym agutem. Dziękuję. :mrgreen:

Agusia, gdyby Avada Cię chociaż złapała, to zdecydowanie byłoby to co najmniej dziwne i w jej przypadku świadczyłoby o problemach neurologicznych. Ten szczur to lizak, naramiennik. I dziecko z lękiem separacyjnym. :roll: U weta nie potrafi zostac sama w transporterku - na swoją kolej woli poczekac na moim ramieniu. Choc sam transporter jakoś wielce jej nie stresuje (tak, tu zaniedbałam magików, dzieciaki ogólnie nie potrafiły siedziec w transporterach, ale będę o tym pamiętac przy następnej okazji).
Pocieszę Cię, czy nie - ale burmy były moją miłością i obiektem westchnień od początku, na swoją doczekałam się po 2,5 roku i to całkiem przypadkiem dostała się w moje łapki.

quaguś! Czyń honory i czaruj ile sił w różdżkach. :mrgreen:

Agusia - Czw Kwi 14, 2011 15:15

Cytat:
quagmire, tam jest szansa na taki wachlarz niespodzianek, że aż strach się nastawiac.
Także wolę wersję, że jest on homozygotycznym agutem. Dziękuję. :mrgreen:

Ha, czyli jednak...... :kciuki:

A poza tym, czy ty musisz się znęcać nade mną? Musisz? Czymże ja Ci podpadłam....
JA CHCE MINI AVAD"A" ....... !!!!!!!!!!! :sirwwt: