To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Kupię] BEW

Pyl - Sob Paź 09, 2010 16:28

quagmire, a nie wiesz jeszcze jak zrobić projekcję, aby w wieku 2 tygodni wiedzieć jak się taki wybarwi / wyjaśnienie na starość??? Mam wróżyć z fusów po... nierozmieszanej kawie zbożowej z płatkami niezapominajek??? :mrgreen:
wuwuna - Sob Paź 09, 2010 16:31

Off-Topic:
Ja mam 3 "BEWy" dwa są prawie białe a mają 7 tyg.

quagmire - Sob Paź 09, 2010 16:35

wuwuna, Ty masz szczęście, więc znalazłam Ci potencjalny domek dla nowego szczurka :mrgreen: Pyl będzie świetna.

Pyl, pyszczku, chciałam żebyś wzięła Gucia z miotu G - myślę, że byłby jak znalazł :D

Pyl - Sob Paź 09, 2010 16:36

wuwuna napisał/a:
Ja mam 3 "BEWy" dwa są prawie białe a mają 7 tyg.

Oddaj!!! :zly:

PATY$$ka - Sob Paź 09, 2010 19:35

A co to są BEW-y? :lol1:
wuwuna - Sob Paź 09, 2010 19:40

PATY$$ka napisał/a:
A co to są BEW-y
black eyed white

Pyl, nawet się nie zbliżaj kradzieju. :P :P

Devona - Sob Paź 09, 2010 19:42

PATY$$ka, black eyed white. Ja też mam takiego "BEWa", czyli wybielonego black husky. Pyl, poluj na beige lub champagne husky, one szybko robią się prawie zupełnie białe ;) .

/edit
Jak pisałam, to jeszcze nie było postu wu ;) .

wuwuna - Sob Paź 09, 2010 20:03

Devona napisał/a:
beige lub champagne husky
Jak beże husky to tylko w hodowlach szukać, ale milion lat takiego nie widziałam, więc marne szanse. Champan prędzej, ale szampany mają oczy pink, więc to jak albinos a nie bew. Zresztą beż też czarnych nie ma.
Devona - Sob Paź 09, 2010 20:33

wuwuna napisał/a:
Jak beże husky to tylko w hodowlach szukać, ale milion lat takiego nie widziałam, więc marne szanse. Champan prędzej, ale szampany mają oczy pink, więc to jak albinos a nie bew. Zresztą beż też czarnych nie ma.
W sumie jakoś tak zapomniałam, że my tutaj piszemy o szczurach z czarnymi oczami i skupiłam się na jaśnieniu, więc fakt, moja rada jest mało przydatna :P .
Pyl - Nie Paź 10, 2010 03:29

wuwuna napisał/a:
Pyl, nawet się nie zbliżaj kradzieju. :P :P

Ja się zbliżać nie będę, nawet na centymetr. Zahipnotyzuję quagmire, to mi przyniesie :mrgreen:
Albo wyciągnę Twoje raty na tymczas i gdzieś zapodzieję jednego :jezor:

H. - Wto Mar 29, 2011 10:58

Aktualne?
Pyl - Wto Mar 29, 2011 11:12

Erato, cały czas aktualne :) Niech tam hodowcy wiedzą "co produkować" :wink:
lamia - Wto Mar 29, 2011 14:59

Ja też się pod tym podpisuję, bo już od dłuższego czasu czekam na jak najjaśniejsze czarnookie szczurasy. Wszystkie moje dotychczasowe były haszczakami, ale tylko jeden wyjaśniał do prawie białego. Śliiiiiczny był.
Żaden hodowca nie planuje jakiegoś takiego jasnego miotu?

Martuha - Wto Mar 29, 2011 15:11

Ja ostatnio widziałam malucha takiego,że był bialuteńki i miał czarne oczka i żadnym huskim,himkiem nie był :roll: Ukradnę go Wam :mrgreen:
Niamey - Wto Mar 29, 2011 15:23

Póki co najjaśniejsze czarnookie są BEHy - czarnookie himalajany. Wyhodowanie BEW to jest trudna sprawa, która zajmuje dużo czasu i nie jest łatwa. Z tego, co się orientuję u nas nie ma zbyt wiele szczurów, z których połączenia można potencjalnie otrzymwać BEWa.