Planowane mioty - Planowany miot E Wo de Shu
baradwys - Pon Sie 30, 2010 16:20
mc, jakości kochana, jakości
martunia - Pon Sie 30, 2010 16:24
kurczę, wysłałam, ale się rozpędziłam i poszło na adres podany w CV(hodowla.wodeshu@gmail.com), mam wysłać drugie na nakota16@yahoo.com?
Nakota - Pon Sie 30, 2010 16:28
mc, ano, rozwija się. Mam nadzieję, że będzie coraz więcej pięknych, wspaniałych miotów w naszym mieście
martunia, tak, prosiłabym. Nie mam możliwości sprawdzenia emaila hodowli.
mc - Pon Sie 30, 2010 17:11
Shy_Lady, jakość we Wrocławiu zawsze była świetna
Nakota, gdyby nie to, że jestem już zapisana na trzy mioty to bez wahania wysłałabym CV.
Nakota - Pon Sie 30, 2010 17:24
mc, cieszę się, że byłabyś chętna na me wnuki. Jestem pewna, że kiedyś u Ciebie zamieszkają
Lista na samiczki zdaje się być kompletna, natomiast wciąż szukamy chętnych na samce. Naprawdę nikt nie chce łaciatych dumbo miziaków?
baradwys - Pon Sie 30, 2010 17:48
Off-Topic: | mc napisał/a: | Shy_Lady, jakość we Wrocławiu zawsze była świetna
| w to nie śmiem wątpić chodziło o to by ktoś nie pomyślał, że ilość miotów w danym mieście się liczy |
cytryn007 - Śro Wrz 01, 2010 16:02
dumbo? russian blue? we wrocławiu?
ide płakać
Nakota - Śro Wrz 01, 2010 17:52
A idźcie wy. Zamiast się zapisać to te płaczą
Nakota - Czw Wrz 02, 2010 18:18
Lista na samczyki niemalże pusta, dlatego gorąco zapraszam do zapisów!
Maluszki będą naprawdę piękne, przytulaśne, z imponującym i unikatowym rodowodem ze względu na importowanych przodków z Rosji oraz Francji.
Przypomnę, że Cat jest pierwszym szczurem sprowadzonym ze Słowacji! Pochodzi z bardzo urodziwej i zdrowej linii.
Jest dużą, spokojną samicą, tatuś zresztą też, co daje duże szanse na to, iż maluchy też takie będą.
Martuha - Czw Wrz 02, 2010 18:48
No ja nie wiem co to się dzieje,samiczki szybko zarezerwowane a lista chłopaków niemalże pusta Zapisywać bo chcę mieć piękną dziewczynkę Jak tak dalej pójdzie to Lillka sama w klatce zostanie-a do tego dopuścić nie mogę,bo moje wszystkie panienki to babunie są i jedna odeszła od nas ostatnio,a druga ma guza i tak niestety pomalutku będą odchodzić
martunia - Pią Wrz 03, 2010 19:05
Popieram, zapisujcie się, bo się niecierpliwie
Nakota - Pią Wrz 03, 2010 21:01
Wszystkich niezdecydowanych jeszcze raz zapraszam do zapisów. Miejsca na samczyki wciąż są, a miot zapowiada się na naprawdę piękny.
Lista na samiczki kompletna
Kredka na baterie - Śro Wrz 08, 2010 15:15
A są jeszcze jakieś wolne miejsca na samiczki???:(
baradwys - Śro Wrz 08, 2010 17:10
Cytat: | Lista na samiczki kompletna | Kredka na baterie, przecież pisze, że nie
Nakota - Śro Wrz 08, 2010 17:41
Miejsca na samice są tylko rezerwowe, ale i tak jest sporo chętnych. Natomiast na samce wciąż są wolne miejsca.
|
|
|