Planowane mioty - planowany miot "V" Emerald Moon
quagmire - Czw Sty 21, 2010 22:39
Cudowne Gunnarkowe - od soboty to on jest moim ulubieńcem z paczki Gunnar - Charlie. Na żywo można dla niego po prostu umrzeć
L. - Śro Lut 03, 2010 15:29
Zdjęcia Sayurci z dzisiaj rana
Ona jest do nie okiełznania, to jeszcze dziecko pełną parą.
Zaczepia, biega po człowieku, wchodzi na głowę, przez rękaw próbuje wejść pod bluzkę i bawić się z nią i bawić i ganiać i bawić wiecznie pełna energii.
Przypominam, że Sayuri zdobyła na swojej pierwszej wystawie (i pierwszej w tym roku ) Best In Show Młodzieży Samic, dostała też nominacje do championa

z koleżanką Opą i ciocią Hanią

{ps. Hanka jest od niej 2 razy większa tylko usiadła na tyłku tak, że wydaje się być mała)
i stóoooojka!
olus0312 - Czw Lut 04, 2010 18:28
Urocza rozrabiara Gunnarek też mnie zachwyca. A może tak przyspieszyć krycie
L. - Czw Lut 04, 2010 18:50
olus0312, jak wychowasz i wykarmisz dwa mioty na raz, to przyśpiesz krycie
ja mam taki tryb życia, że nie dam rady nawet jakbym chciała.
olus0312 - Czw Lut 04, 2010 18:59
L. ja poprostu nie mogę się doczekać. Zadaję sobie sprawę jak wielka odpowiedzialność spoczywa na Tobie. Tylko tak się rozmarzyłam ...
baradwys - Nie Lut 28, 2010 18:30
masz miejsca na chłopów w tym miocie?
L. - Nie Lut 28, 2010 22:21
Miot stoi pod znakiem zapytania, ponieważ zmarł Gunnar.
Związku z tym na dzień dzisiejszy nie znalazłam samca, który byłby odpowiedni dla Sayuri. Miałam dwóch kandydatów, ale zostali odrzuceni ze względu na gen manxa w 2 pokoleniu, a niestety istnieje ryzyko, że gdzieś daleko przodkowie Sayuri również ten gen ponieśli. Nie chce ryzykować pojawieniem się takiego malucha.
Związku z tym zawieszam przyjmowanie rezerwacji na miot V. A o przebiegu wydarzeń będę informować na bieżąco.
L. - Nie Mar 21, 2010 16:08
Proszę o zamknięcie tematu.
Zapraszam do nowego tematu miotu. Partnerem Sayuri zostanie Bang a Boomerang
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=7242
|
|
|