Planowane mioty - Planowany miot A Wo de Shu
nezu - Śro Paź 28, 2009 00:52
Mnie te czekoladki kuszą strasznie, ale nie mam już miejsca na doszczurzenia na razie...
Roth - Śro Paź 28, 2009 18:11
Jutro jadę po Inline'a
Roth - Czw Paź 29, 2009 20:02
Inline jest już u mnie Jaki on ogromny Jutro wieczorem postaram się dać kilka fotek i zacznę zapoznawać naszą parę
Przyjmuję jeszcze rezerwacje na samce. Na samiczki również, ale już tylko rezerwowo
yes - Czw Paź 29, 2009 20:11
o!!! to moga być piekne malce. juz sie ślinię
Roth - Nie Lis 01, 2009 17:12
Niestety z braku czasu fotek nie zrobiłam
No a więc para od wczoraj mieszka już razem w osobnej klatce... Wczoraj cały dzień nad nimi czuwałam Są w zupełnej zgodzie ze sobą i śpią razem na hamaczku Niestety do niczego raczej nie doszło, bo rujki wciąż brak. Rozśmieszyło mnie tylko to że to Obi podporządkowuje sobie Inline'a a nie odwrotnie Biedny miś.. co on z nią ma
Obi waży 382g
Inline 772g O_O
Jedna osoba zrezygnowała z rezerwacji, w związku z czym ponownie otwieram rezerwacje na samiczki. Zapisy na samców też wciąż otwarte
Kagero - Nie Lis 01, 2009 17:35
Roth napisał/a: | Zapisy na samców też wciąż otwarte | kwiczę.. właśnie dlatego nie powinnam wchodzić na tematy hodowlane i w ogóle bezpośrednio szczurze taki czekoladek i czarnuszek, po pięknej mamie i wielkim tacie, a buu
niemniej gratuluję nowej hodowli i mantruję o radosne szczurze bzykanko
Roth - Pon Lis 02, 2009 21:17
Mamy krycie! Zrobili to chyba ze 20 razy.. i to we wannie
Była mała kłótnia w klatce, dlatego na chwilę przeniosłam ich na neutralny teren, a tu nagle Obi zaczyna trzepotać uszami
Nakota - Pon Lis 02, 2009 21:37
Aaaa, hura! Teraz tylko pozostaje kciukać za pomyślne zaciążenie
karola - Pon Lis 02, 2009 21:39
Roth napisał/a: | Zrobili to chyba ze 20 razy.. | To się nazywa mężczyzna Inline jesteś wzorem
Kciuki żeby to była owocna "kąpiel"
wuwuna - Pon Lis 02, 2009 22:47
Ja składam zażalenie, gdzie są foty !
Kagero - Wto Lis 03, 2009 14:53
Roth napisał/a: | Mamy krycie! Zrobili to chyba ze 20 razy.. i to we wannie | o jaa, winszuję to teraz mantruję o pomyślną ciążę i duży i zdrowy miot
wuwuna napisał/a: | Ja składam zażalenie, gdzie są foty ! | ano, właśnie!
madzook - Wto Lis 03, 2009 21:15
Za pomyślność akcji "wanna"
No i popieram przedmówców
Roth - Śro Lis 04, 2009 20:35
Kilka fot
Akcja w wannie
Ważenie (fotka robiona 3 dni temu)
 skapnęli się że ich podglądam
Śliczny brzusio Inline'a
Następnym razem spróbuję zrobić zdjęcia w świetle dziennym. Bo jak robię z flashem to nie dość że straszę szczury to jeszcze oszukane kolory są.
Lista na samiczki zamknięta.
wuwuna - Śro Lis 04, 2009 21:42
grzeczna Roth, grzeczna
Nakota - Śro Lis 04, 2009 21:56
Śliczna z nich parka
|
|
|