Dyskusyjni - [dyskusyjna] [Warszawa] Anima - Podleśna 57
Ewa - Nie Sty 10, 2010 18:23
Byłam u pani Ani w piątek.
Chcę zrobić jej trochę reklamy. Obejrzała całe stado. Wykryła rzeczy, z którymi nie przyszłam. Jest fachowa i bardzo dokładna. Polecam. Ja się na niej nigdy nie zawiodłam (chodziłam dwa lata do niej w Oazie) Cenowo byłam zaskoczona, tak mało zapłaciłam.
Jest to daleko, ale polecam dotarcie do autobusu 185. Z Saskiej Kępy jechałam na Podleśną 35 minut.
Oli - Czw Sty 14, 2010 00:18
Jeśli dzisiaj się ktoś wybiera do dr Ani Rzepki, to podpowiem, że dziś są jej urodziny.
Ewa - Czw Sty 14, 2010 00:36
Z tego co wiem, nie ma pani Ani do poniedziałku.
Anonymous - Czw Sty 14, 2010 09:25
Tak, p. Ania ma urlop.
Acha, do Animy dołączy też dr Wójcik (Iwona?).
babyduck - Czw Sty 14, 2010 10:12
To się zrobi druga Oaza tam Jak tam z cenami? Za przegląd techniczny bez leków ile mniej więcej może kosztować?
I cieszę się, bo będę mogła chodzić z psem i szczurami jednocześnie I nie będę musiała jechać przez całe miasto
Oli - Czw Sty 14, 2010 15:52
babyduck napisał/a: | To się zrobi druga Oaza tam | raczej się tam przeniesie personel a ceny na bank są niższe.
susurrement - Czw Sty 14, 2010 16:26
babyduck napisał/a: | To się zrobi druga Oaza tam Jak tam z cenami? Za przegląd techniczny bez leków ile mniej więcej może kosztować? |
domyślam się, że stadka szczurków?
ok 30 złotych jeśli dobrze pamiętam.
ceny są mniej więcej o połowę niższe
Ewa - Czw Sty 14, 2010 16:34
Przyznam się, ile zapłaciłam. Za przegląd czterech ogonów, doczyszczenia ropnia, którego przypadkiem wcześniej wycisnęłam i inwermektynę podaną czwórce i dwie dawki dla wszystkich na wynos, leki nasercowe, zapłaciłam 45 zł (miałam kilka ogonków interwencyjnych więc nie wiem czy nie byłam potraktowana ulgowo). Siedziałam godzinę i cały czas pani Ania coś z robiła.W poniedziałek jadę z dwoma chłopakami na operacje. Usunięcie guza małego - 100 zł; a olbrzymiego, który nie wiadomo czym jest 150 zł, aha narkoza ma być wziewna i z tego co zrozumiałam to przyjedzie fachowiec od tego.
Anonymous - Czw Sty 14, 2010 17:02
babyduck napisał/a: | Za przegląd techniczny bez leków ile mniej więcej może kosztować?
| ja zapłaciłam 35 zł, bo taka jest cena za stadko. Leki, oczywiście zależy jakie, ale w moim przypadku podniosły cenę o max 8 zł.
I jakieś urocze dziewczę asystuje Ani. Zielonookie.
Ewa - Czw Sty 14, 2010 23:58
Jeżeli to to samo dziewczę, to jest ono zaszczurzone kilkoma sczurzynkami.
Anonymous - Pią Sty 15, 2010 09:27
Ewa, to samo i z naszego forum. Ja już wiem kto.
wuwuna - Pią Sty 15, 2010 10:31
Viss, powiedz, powiedz
Anonymous - Pią Sty 15, 2010 11:02
Wunia, nie mogę, jak się dziewczę zechce ujawnić, to proszę, ja dostałam info na pw.
wuwuna - Pią Sty 15, 2010 11:08
a phi, phi, no trudno obejdę się smakiem
Oli - Pią Sty 15, 2010 12:27
to niech się przyzna, skoro jest więcej przyszłych szczurzych wetów! Viss, napisz jej to na pw.
|
|
|