Polecani - [polecam] [Łódź] - lecznica dr Jachmana - dr Anna Tworzyańsk
AngelsDream - Pią Cze 06, 2008 10:43
Nisia, ma rację. A użytkowniczką zrażoną do Oazy jestem ja i choć pisałam, że doszło do rażących zaniedbań, zostałam nawet okłamana, to nigdy nie napisałabym o lekarzu, że jest mordercą - nawet jeżeli przyszłoby mi to do głowy. Internet wcale nie jest anonimowy, a za pewne słowa napisane w nerwach można wiele zapłacić. Rutyna gubi wielu fachowców i dlatego ostateczna decyzja jest w rekach właściciela.
kateratina - Pią Cze 06, 2008 13:11
no wiecie, ludzie.
ja ze swoimi ogoniastymi też łażę do Jachmana. i także polecam dr. Anię - uratowała jednego szczura z kamieniami. i gdyby się nie pokapowała, o co chodzi, jedna z użytkowniczek naszego forum nie miałaby Cantera...
osobiście uważam, że te kolejki o czymś świadczą - ludzie do Jachmana mają zaufanie... no i w wypadku cen też nie mogę narzekać - nie musiałam po każdej wizycie wyskakiwać z kasy...
Alexis - Pią Cze 06, 2008 17:36
tam sobie poczytałam ten temat, i podobny na innym szczurzym forum... i doszłam do wniosku (moze pochopnie), że Corvus_Niger jest tą samą osobą co aro. Wniosek motywuję tym, iż na tym drugim forum ta sama historia jest opisana przez osobę o nicku aro... Przypadek?
Anonymous - Pią Cze 06, 2008 18:13
no, dokładnie... tam historia opisana przez faceta, tu przez babę. i to jedyna różnica.
Off-Topic: |
a może aro to ten wet, którego tak zachwala? |
PALATINA - Pią Cze 06, 2008 19:20
Off-Topic: | W każdym razie od razu słowa tracą na wiarygodności, skoro nawet płeć opowiadającego jest niejasna. |
Corvus_Niger - Pią Cze 13, 2008 11:46
Proszę Państwa!
Rozwieję Państwa wątpliwości. Aro i Corvus_Niger to nie ta sama osoba. Jesteśmy narzeczeństwem i razem mieliśmi nieprzyjemność spotkać na swojej drodze Jachmana.
Za to, że jedna osoba pisze na jednym forum, a druga na innym też prześladujecie??? Bo widzę, że takie tu macie metody...
Tak więc moja opowieść wcale nie straciła na wiarygodności!
Opisaliśmy sytuację na tym forum i zrobimy to jeszcze na wielu innych, by żadnemu zwierzęciu nie stała się krzywda przez brak profesjonalizmu Jachmana i brud w lecznicy na Cieszyńskiej.
A teraz uwaga do mataforgana: Proszę nie nazywać mnie babą! Nie znamy się, więc może używałabyś troszkę delikatnejszego słownictwa...
I co, teraz Layla nie interweniuje??? Ja też zostałam obrażona! A podobno na tym forum nie wolno obrażać!
Cóż, rozumiem. Kółko wzajemnej adoracji...
Layla - Pią Cze 13, 2008 12:13
To, kiedy interweniuję, zostaw mi. Na tym forum polecamy lub nie polecamy weterynarzy, ale jeśli ktoś będzie bez dowodów oskarżał weterynarza o celowe znęcanie się nad zwierzętami, dostanie ostrzeżenie. Sprawa obu userów była podejrzana, dobrze, że zostało wyjaśnione. Nikogo tu nie prześladujemy.
PS Corvus, otrzymujesz ostrzeżenie słowne.
|
|
|