Archiwum - [Warszawa] Wolna panienka husky mink oraz kapturka czarna!:)
mmarcioszka - Pon Gru 15, 2014 00:51
nimka napisał/a: | mmarcioszka napisał/a: | Jakie cudne
Idę sobie poczytać temat KnAS, tak na wszelki wypadek... |
Ale po co Możesz w zamian za to przyjść do mnie pomiziać maluchy |
O nie, to już byłby, delikatnie mówiąc, strzał w kolano
Oli, lepiej nie zaglądać do albumu maluchów na fb z czystej ciekawości (tak jak ja) a nie checi doszczurzenia, bo może się różnie skończyć
Oli - Pon Gru 15, 2014 01:23
mmarcioszka, ja o fb właśnie pisałam zobaczyłam czarne szczuraki, myślę, wejdę, z ciekawości zobaczę, bo jokada udostępniła...
jokada - Pon Gru 15, 2014 07:13
Jokada samo zło
Maluchy są przepiękne, no i mamuski też. Mamuski slodki, daja sie spokojnie na ręce brac, mimo ze się rusza ich dzieciaki.
Mi gmr się nie włacza, zwlaszcza że dwa najśliczniejsze to dziewuchy
Starsza Pani - Śro Gru 17, 2014 20:26
Na szczęście zdjęcia nie są dostępne dla niefejsbukowych .
Hanami - Śro Gru 17, 2014 20:52
Starsza Pani jak ja się cieszę, że jeszcze ktoś z tego Forum jest nie-fb Czułam się taka osamotniona. Teraz wiem, że jesteśmy przynajmniej takie dwie
nimka - Śro Gru 17, 2014 23:13
A to ja wstawię i tutaj
limomanka - Śro Gru 17, 2014 23:23
nimka, wężu-kusicielu
Hanami - Pią Gru 19, 2014 12:56
A ja tak skrótowo uzupełnię zdanie z tytułu wątku
... a wszystkie bez wyjątku słodziutkie jak miód.
Oli - Pią Gru 19, 2014 13:26
ja nie mogę mieć więcej szczurów to są samice...
Hanami - Pią Gru 19, 2014 14:07
Oli te malutkie dziewuszki mają czterech (i pół, bo bardzo drobniutki) malutkich braci.
Oli - Pią Gru 19, 2014 14:44
Hanami, problem w tym, że serce skradły mi dumbo dziewczynki. Nie mam potrzeby adopcji "po prostu", bo wtedy bym zostawiła sobie labika będącego u mnie na dt. Moje GMR obecnie działa wybiórczo, bo ja sobie ponarzekam, pomarudzę i mi przejdzie, a jak znajdą dom dzieciaki to bardzo się ucieszę.
Hanami - Pią Gru 19, 2014 15:35
Oli znajdą Nawet jest conajmniej troje chętnych na te cudowne, łagodne, miziaste matki.
Off-Topic: | Ja jeszcze w życiu nie miałam własnej dumbo i choć mi się serce rwie do... to jednak portmonetka krzyczy nie, bo w razie leczenia itp. kolejnej dziewuszki "nie udźwignę" |
nimka - Pią Gru 19, 2014 20:40
Z tym "troje" to nie przesadzajmy bo właściwie to jest jedna chętna
Hanami - Pią Gru 19, 2014 21:08
Moje serce nadal o nich myśli i spiera się z rozumem. Chwilami dochodzi między nimi do rękoczynów, tak że aż mnie głowa boli.
Chętnie bym te mamusie skradła
nimka - Nie Gru 21, 2014 08:20
Kiedy ja mogę zabrać mamuśki od dzieci i wydać je do nowego domu?
Tuż po świętach i tak większość dzieci pójdzie do nowych domów, pytanie czy bez problemu mogę im zanim małe wydam zabrać matki? Też po świętach, nie wcześniej oczywiście.
Maluchy już coraz mniej są w ogóle zainteresowane matkami. Głównie teraz matki im służą jako obiekt do przebiegania po nim
|
|
|