Klatki i wyposażenie - Nasze klatki vol. 2 

Nikky - Pią Lis 22, 2013 21:45

- Cymek&Benek

- Stuu
												 jancia - Sob Lis 23, 2013 13:04
  Nikky, super Ikeowe rozwiązania     

I naszej klateczki dawno tu nie było, a że dostaliśmy nowy komplecik od cioci majleny , to trzasnęłam fotę w nowym nie pogryzionym umeblowaniu     

majlena - Nie Lis 24, 2013 21:53
  jancia, masz super kolor ściany (jeśli pamiętasz, to prześlij mi nazwę i firmę farby na PW)

super dobrane kolory i piękna klatencja
												 Trzynastka - Pon Lis 25, 2013 21:20
  jancia, od zawsze podziwiałam Twoją klatkę, takie niespełnione marzenie  
												 jancia - Pon Lis 25, 2013 21:37

| majlena napisał/a: | 	 		  |  (jeśli pamiętasz, to prześlij mi nazwę i firmę farby na PW)  | 	   sprawdzę w piwnicy, było coś z wiosną w nazwie    od klatki nam się wytarło z lekka, ale fakt...moja zieleń i pomarańcze w sypialni uspokajają    jeszcze teraz chłopaki mają hamaczki pod kolor    

| Trzynastka napisał/a: | 	 		  jancia, od zawsze podziwiałam Twoją klatkę, takie niespełnione marzenie     | 	   oj tam oj tam    też ją uwielbiam, bo się mieści , jest łatwa w sprzątaniu i duża, ale gdyby nie promocja u gruszków to bym nie kupiła  
												 angelus - Śro Lis 27, 2013 20:32
  jancia, jak ślicznie zielono!!   
												 Noe - Pią Gru 13, 2013 13:56 Temat postu: moja klatka Po dlugich tygodniach  czytania tego tematu ( przeczytalam wszystkie strony haha )  w koncu i ja moge sie pochwalic nasza klatka . Dla moich s-corek nawet nauczylam sie szyc na maszynie   . Dziewczyny co prawda troche wystraszone powierzchnia , ale mam nadzieje, ze sie przyzwyczaja . Jesli macie jakies sugestie co by jeszcze wsadzic to chetnie wyslucham ( rury i galezie u mnie odpadaja bo moje dwie panny totalnie olewaja takie gadzety ).
												 Ninek - Pią Gru 13, 2013 14:02
  Noe, mi się bardzo podoba! A szczury się na pewno przyzwyczają. Niech tylko trochę zasikają to od razu poczują się jak w domu    

Co to za model?
												 majlena - Pią Gru 13, 2013 14:19
  super klatka! 

córki-szczurki skłaniają do poszerzania gamy umiejętności   

| Ninek napisał/a: | 	 		  | Co to za model? | 	  też mnie ciekawi
												 pszczoła - Pią Gru 13, 2013 14:27
  Na bank jakiś model z Marchioro, przypomina mi Tommy'ego    Tylko odstęp między prętami mniejszy i malutkie drzwiczki.
												 Ninek - Pią Gru 13, 2013 14:33
  Drzwiczki to największa wada ale ogólnie klatka wygląda super.
												 Noe - Pią Gru 13, 2013 14:54
  to Marchioro Samo 82 a drzwiczki... masakra , tak male , ze trzeba sie niezle nagimnastykowac  .....ale nic to dla moich kochanych  to klatke z Wloch sciagalam a narozne tarasiki z Anglii jada ...
												 jokada - Sob Gru 14, 2013 14:13
  Nasza klatucha   

chyba w sam raz zagęszczona  
												 limomanka - Sob Gru 14, 2013 14:56
  jokada, piękna  
												 Noe - Sob Gru 14, 2013 15:39
  jakada niezla wille zrobilas   .... a u mnie buntu dzien drugi, obie panny spia na pieterku na plastiku

| 

|  

|