Archiwum - MYSZOSKOCZKI Z KARTONU
Nikky - Wto Cze 25, 2013 22:23
Założyłam, jeszcze jutro zrobię im profesjonal seszyn, mam nadzieję że ktoś je zaadoptuje
Teraz wyglądają na troszkę zdenerwowane, mają tłuste futerko , są troszkę wychudzone, ale podtuczymy
Kos - Wto Cze 25, 2013 22:35
Nikky, jeżeli są tak malutkie, to prawdopodobieństwo, że dziewczynka jest w ciąży jest niskie. Skoczki rozdziela się wedle płci koło 7-8 tygodnia życia. Żałuję, że sama nie mogę pomóc, ale jestem w czarnej de finansowej i mam w dodatku tymczasa Życzę powodzenia w szukaniu domku.
Na tłuste futerko mogą pomóc kąpiele w pyle dla szynszyli, vitakraf, versele laga, pucek, ostatecznie jakiś inny dobry.
Nikky - Wto Cze 25, 2013 22:51
Kos, mamy pył dla koszatniczek
Na szczęście Viva zgodziła się sfinansować wizytę u weterynarza , bo ja w tym roku spłukałam się doszczętnie
Podobno myszoskoczki trudno znajdują domki
cornflakegirl - Wto Cze 25, 2013 22:58
Nikky, czy ja wiem
u nas w schronisku był skok. w ciągu dwóch tygodni załatwiłam mu dt, a po kolejnych dwóch znalazł już dom stały a nie jest młodziutki i to samczyk.
Nikky - Wto Cze 25, 2013 23:02
Dobra reklama dźwignią handlu?
Czekam tylko na ich piękne zdjęcia i ruszam do roboty z szukaniem domku
mmarcioszka - Wto Cze 25, 2013 23:11
Nikky, mało jest skoków do adopcji, więc powinny szybko znależć dom
cornflakegirl - Wto Cze 25, 2013 23:14
Nikky napisał/a: | Dobra reklama dźwignią handlu? |
wyjechałam z jego kastracją. Taka afera się zrobiła, jaka to jestem nierozważna, że popularność wątku znacznie wzrosła Sądzę, że to nie pozostało bez znaczenia.
Kos - Wto Cze 25, 2013 23:54
Szukanie domów dla skoczków jest raczej trudne, nawet hodowle i 'hodowle' mają z tym kłopoty Popytam wśród znajomych, może ktoś się zainteresuje.
Nikky - Śro Cze 26, 2013 09:56
Kos, dzięki
Postaram się je powrzucać na wszystkie mi znane strony, fejsa, gdziekolwiek się da. Najgorzej, że nie jestem pewna ich płci, ale samiec chyba ma jąderka? Bo mi się wydaje, że to są dwie urocze samiczki.
Kos - Śro Cze 26, 2013 10:08
Nikky, powinny być widoczne. Mogę się z Tobą spotkać i zobaczyć, ale moja ocena nie będzie w 100% pewna, bo nie widziałam nigdy tak młodych samczyków. Możesz napisać do Emptyline z gerbilowego, może znajdzie czas, żeby się z Tobą spotkać i pomóc w rozpoznaniu płci. Innych hodowców z Warszawy można sobie darować.
Nikky - Śro Cze 26, 2013 14:21
Kos, dziękuje za chęć pomocy, w poniedziałek mamy wizytę u Pani Ani więc myślę, że do tego czasu je potrzymam razem i zobaczymy co w poniedziałek
Karena - Pon Sie 19, 2013 10:30
Aktualne?
mmarcioszka - Pon Sie 26, 2013 23:14
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|