Archiwum - (wawa) 5 chłopców rex dumbo w zoologu do oddania
MrsWetka - Nie Cze 16, 2013 08:02
Jeżeli jakiś byłby wielkim miziakiem to byłabym zainteresowana adopcją Mam ekipę składającą się z 5-ciu samiczek i oczywiście dopiero po kastracji zostałby dołączony do stadka
Dori - Nie Cze 16, 2013 10:14
Ten, który został przedstawiony jako miziak, u mnie ukazał zupełnie inne oblicze
_ogonek_ - Pon Cze 17, 2013 18:25
Oby się "miziak" nawrócił
Dori - Pon Cze 17, 2013 20:59
AdaK, dzisiejszy poranek nie przyniósł nic, co zmierzałoby ku dobremu. Puszył się, kłócił ze mną, pipczał i wyrywał. Na szczęście nie dziabnął, ale miziakiem to on nie jest, bo nawet jak go głaskałam po główce, to niebezpiecznie wodził wzrokiem za moją dłonią
Ma trzech zdecydowanie grzeczniejszych niż on kolegów, którzy nie reagują na mnie tak negatywnie.
Bardzo boją się noszenia, a na ramieniu nie potrafią usiedzieć. Biały wciskał mi się w dekolt, ale to był kiepski pomysł, bo tylko łeb się zmieścił, reszta szczura smętnie zwisała
Ach, no i niebieskiego kaptura trzeba odchudzić, to taka szczurza pompa.
_ogonek_ - Śro Cze 19, 2013 10:49
Ogoniaści z zoologów to jednak psychiczni są nieco...
Dori - Śro Cze 19, 2013 11:05
Tylko, że oni nie są zoologiczni, ktoś ich tam przyniósł, a sklep zgodził się przyjąć i przechować.
Miło byłoby, gdybym oddała ich w parach. Są ze sobą zżyci, ładnie się dogadują, nie biją, nie pipczą na siebie. Bardzo spokojni, niemalże ich nie słychać w klatce. Już to pisałam kilku osobom, ale mimo wycofania, są bardzo grzeczni. Może prócz niebieskiego, który nie odpuszcza i dalej robi się na szyszkę po wyjściu z klatki. Pozostali nie reagują w żaden negatywny sposób na obce zapachy.
Nędznej jakości fotki z kalkulatora mam tu
http://s956.photobucket.c...e?sort=2&page=1
Ale to nie jest to, o co mi chodziło w robieniu zdjęć chłopakom
Nikky - Czw Cze 20, 2013 13:49
Czy ten czarno biały nadal do adopcji? *_*
wilczek777 - Czw Cze 20, 2013 14:04
Nikky, wszystkie czekają na nowy domek
Nikky - Czw Cze 20, 2013 14:40
Ehh, boję się, że łączenie będzie ciężkie, właśnie jestem w trakcie jednego, napisałam już pw w jego sprawie
wilczek777 - Czw Cze 20, 2013 14:48
Mówię Ci tak bezproblemowych skarbów dawno nie widziałam Oczywiście mam tu na myśli tych 3 co im nie dobiło w głowie od samic
Nikky - Czw Cze 20, 2013 14:51
Tylko, że ja mam dwóch zakapiorów i właśnie leją mojego dziadzieńka
Pyl - Czw Cze 20, 2013 14:53
Off-Topic: | Nikky napisał/a: | ja mam dwóch zakapiorów | Wszystko słyszę... znaczy czytam |
wilczek777 - Czw Cze 20, 2013 15:09
Nikky, ganianie dziadków to chyba tradycja. Póki on nie ma dość to jest ok.
Nikky - Czw Cze 20, 2013 15:17
Off-Topic: | Co do męczenia, to się właśnie tak zastanawiam, bo on się od nich izoluje, podczas wybiegu i łączenia , ale z drugiej strony przecież sam też nie może biedny siedzieć.
One są takimi zakapiorami i okropniuchami, ale nadrabiają urokiem, nie można się na nie gniewać |
evanduril - Sob Cze 22, 2013 21:03
2 samców chętnie przygarnę, jeśli jest taka możliwość.
|
|
|