To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Koszalin/Poznań/cała Polska] 3 zakapturzonych chłopców!

barbus - Nie Lip 14, 2013 14:56

Wstępnie byłbym zainteresowany jedyneczką, razem z nim wziąłbym szczurka ze schroniska z interwencji, gdybyś go wzięłą na tymczas.
Napisałem wiadomość do Bezy, która miała do oddania szczury w Miechowie, ale się nie odzywa. Poczekam jeszcze do jutra, jak nie będzie odpowiedzi to będziemy załatwiać dalej.

Maszka napisał/a:
Trójeczka nadal czeka na transport do Katowic. Szczurek z numerem drugim dziś trafił do nowego domu w Koszalinie :)

Swojego miejsca szuka nadal kaptur z numer pierwszym, zależy nam na czasie, bo w DT został sam, nie ma z kim go połączyć.

Maszka - Nie Lip 14, 2013 15:05

W takim razie poproszę o przesłanie na PW ankiety. Szczurek z nr 1 znajduje się aktualnie w Koszalinie.

Jeśli miałabym zabrać szczura z interwencyjnego, prosiłabym o dogadanie się ze schroniskiem.

Skąd jesteś?

barbus - Nie Lip 14, 2013 20:31

Maszka napisał/a:
W takim razie poproszę o przesłanie na PW ankiety. Szczurek z nr 1 znajduje się aktualnie w Koszalinie.

Jeśli miałabym zabrać szczura z interwencyjnego, prosiłabym o dogadanie się ze schroniskiem.

Skąd jesteś?

Z Dębicy, z podkarpacia - to szczurza pustynia, do wszystkich mam daleko. Aktualnie nie mam żadnego szczura, dlatego chciałbym dwa. Nie doczytałem, że chłopak jest w Koszalinie, myslałam, że jest u Ciebie, w Poznaniu i załatwilibyśmy sprawę jednym transportem.

Maszka - Nie Lip 14, 2013 20:44

W tamtym rejonie nie mamy niestety nikogo zaufanego do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej, a jest to podstawa przy adopcji szczurów z Fundacji.
mmarcioszka - Czw Sie 08, 2013 18:34

Czy cała trójka już w nowych domach?
Maszka - Pią Sie 09, 2013 10:56

Temat można zamknąć.