To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [TRÓJMIASTO] 5-miesięczny czarny szczurek Harry

Mara Narzisse - Pon Mar 11, 2013 16:32

Hejka mam chetna osobe w Augustowiena Harrego, potrzebuje informacje skad mozna go odebrac. Ja jestem w warszawie wiec moge go stad przekazac, jade samochodem.

Mam tez kolezanke w gdansku ktora jedzie pociagiem do wawy w piatek wiec to tez jest opcja.

Moj numer to 883 342 674. w razie pytan lub spraw organizacyjnych :)

Pozdrawiam Kornelia S.

smeg - Wto Mar 12, 2013 11:16

Ja jeżdżę czasem z Gdańska do Ełku, jeśli to by Wam jakoś pomogło ;)
Mara Narzisse - Wto Mar 12, 2013 16:34

Owszem, z Ełku to już blisko do nas ;)
wormtail - Pią Mar 15, 2013 13:29

Nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej od potencjalnej zainteresowanej, więc szczurek praktycznie nadal do oddania :) )
Mara Narzisse - Sob Mar 16, 2013 16:23

Wybaczcie, widocznie dziewczyna nie bierze tego na powaznie. Niech lepiej ktos dowiadczony dostanie slicznego Harrego. Az sie podburzylam z powodu ignorancji kolezanki :/
EratoTiaTuatha - Nie Mar 17, 2013 16:12

ZAKOCHAŁAM się w chłopaku ale mam w domu dwie baby, więc nikogo z jajkami nie przyjmę :( Osobiście byłabym gotowa jakoś pokombinować kasę na zabieg, ale bez sensu chyba brać szczurasa po to by go ciąć, jeśli mógłby znaleźć domek gdzie jajka by zostały...
Mara Narzisse - Pon Mar 18, 2013 10:16

Też mi się wydaję że ktoś z facetami mógłby się odezwać. Ja również mam babulki :mrgreen:

W razie potrzeby chętnie się dorzucę na kastrację ale wolałabym żeby nie trzeba było tego robić :shock:

Może jeszcze raz zamieścić zdjęcia na FB? :oops:

wormtail - Pon Mar 18, 2013 17:34

Wolałabym mu oszczędzić spotkania ze skalpelem, ale już trochę czasu szuka tego domku i mnie to niepokoi. A taki przystojny facet! :D
Dzięki @Mara Narzisse :)
Jednak wolałabym kogoś z kręgów forum, żeby mieć pewność że dana osoba będzie wiedziała ,,co i jak'', a jest przekochany więc zasługuje :p

Mara Narzisse - Śro Mar 20, 2013 13:49

wormtail, rozumiem. Nadal popytam w gronie znajomych. Kurcze szkoda że nikt nie docenia małego gentlemena..
EratoTiaTuatha - Śro Mar 20, 2013 14:46

Albo raczej - doceniają, ale tylko ci z samymi babami w stadzie ;)
wormtail - Pią Mar 29, 2013 12:41

Harry pojechał dziś do nowego, szczęśliwego i kochanego, mam nadzieję, domku. Wszystkim bardzo dziękuję i proszę o zamknięcie wątku :) pozdrawiam.
diwes - Pią Mar 29, 2013 15:36

Cześć.
Bardzo ładny szczurek i chciał bym mieć takiego niestety jest mały problem mieszkam na południu polski i raczej wycieczka po niego za dużo by mnie wyniosła wiec jeśli właściciel ma jakiś pomysł proszę napisać
Pozdrawiam Dawid

wormtail - Pią Mar 29, 2013 16:57

ten tutaj już znalazł dom :wink: