Archiwum - [TRÓJMIASTO] 5-miesięczny czarny szczurek Harry
Mara Narzisse - Pon Mar 11, 2013 16:32
Hejka mam chetna osobe w Augustowiena Harrego, potrzebuje informacje skad mozna go odebrac. Ja jestem w warszawie wiec moge go stad przekazac, jade samochodem.
Mam tez kolezanke w gdansku ktora jedzie pociagiem do wawy w piatek wiec to tez jest opcja.
Moj numer to 883 342 674. w razie pytan lub spraw organizacyjnych
Pozdrawiam Kornelia S.
smeg - Wto Mar 12, 2013 11:16
Ja jeżdżę czasem z Gdańska do Ełku, jeśli to by Wam jakoś pomogło
Mara Narzisse - Wto Mar 12, 2013 16:34
Owszem, z Ełku to już blisko do nas
wormtail - Pią Mar 15, 2013 13:29
Nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej od potencjalnej zainteresowanej, więc szczurek praktycznie nadal do oddania )
Mara Narzisse - Sob Mar 16, 2013 16:23
Wybaczcie, widocznie dziewczyna nie bierze tego na powaznie. Niech lepiej ktos dowiadczony dostanie slicznego Harrego. Az sie podburzylam z powodu ignorancji kolezanki
EratoTiaTuatha - Nie Mar 17, 2013 16:12
ZAKOCHAŁAM się w chłopaku ale mam w domu dwie baby, więc nikogo z jajkami nie przyjmę Osobiście byłabym gotowa jakoś pokombinować kasę na zabieg, ale bez sensu chyba brać szczurasa po to by go ciąć, jeśli mógłby znaleźć domek gdzie jajka by zostały...
Mara Narzisse - Pon Mar 18, 2013 10:16
Też mi się wydaję że ktoś z facetami mógłby się odezwać. Ja również mam babulki
W razie potrzeby chętnie się dorzucę na kastrację ale wolałabym żeby nie trzeba było tego robić
Może jeszcze raz zamieścić zdjęcia na FB?
wormtail - Pon Mar 18, 2013 17:34
Wolałabym mu oszczędzić spotkania ze skalpelem, ale już trochę czasu szuka tego domku i mnie to niepokoi. A taki przystojny facet!
Dzięki @Mara Narzisse
Jednak wolałabym kogoś z kręgów forum, żeby mieć pewność że dana osoba będzie wiedziała ,,co i jak'', a jest przekochany więc zasługuje :p
Mara Narzisse - Śro Mar 20, 2013 13:49
wormtail, rozumiem. Nadal popytam w gronie znajomych. Kurcze szkoda że nikt nie docenia małego gentlemena..
EratoTiaTuatha - Śro Mar 20, 2013 14:46
Albo raczej - doceniają, ale tylko ci z samymi babami w stadzie
wormtail - Pią Mar 29, 2013 12:41
Harry pojechał dziś do nowego, szczęśliwego i kochanego, mam nadzieję, domku. Wszystkim bardzo dziękuję i proszę o zamknięcie wątku pozdrawiam.
diwes - Pią Mar 29, 2013 15:36
Cześć.
Bardzo ładny szczurek i chciał bym mieć takiego niestety jest mały problem mieszkam na południu polski i raczej wycieczka po niego za dużo by mnie wyniosła wiec jeśli właściciel ma jakiś pomysł proszę napisać
Pozdrawiam Dawid
wormtail - Pią Mar 29, 2013 16:57
ten tutaj już znalazł dom
|
|
|