Planowane mioty - Planowany miot Wasza Wysokość z Wuwuniarni
Nikaa - Nie Sty 27, 2013 22:40
Ponawiam pytanie Czy coś się może tutaj zadziało ?
wuwuna - Nie Sty 27, 2013 23:16
Nikaa napisał/a: | Ponawiam pytanie Czy coś się może tutaj zadziało ? | Nikaa, nie.
Samiec nie chce kryć...
Nikaa - Nie Sty 27, 2013 23:37
No trudno.. będę czekać
Mara Narzisse - Pią Lut 08, 2013 11:05
Uch, niech Ximammuui się zmobilizuje
A jest jeszcze szansa na samiczkę?
wuwuna - Nie Lut 10, 2013 19:13
Trzymajcie po prostu kciuki mocne.
Koteczka nie miała kilka dni rujki, ale nie będę nic potwierdzać.
W końcu apetyt może być spowodowany ciążą spożywczą.
I piękne koraliki, które tylko wypatrują ludzia by się nią zajął.
A w wersji ponad 411 gram jej pięknie i do pyszczka.
Mara Narzisse - Nie Lut 10, 2013 20:39
wuwuna, trzymamy kciuki!
Nikaa - Nie Lut 10, 2013 21:27
Oj tak. Kciukamy mocno mocno
Vaco - Nie Lut 10, 2013 23:00
wuwuna napisał/a: | ciążą spożywczą. |
Mara Narzisse - Czw Lut 14, 2013 10:54
wuwuna, jakieś nowe wiadomości?
nie mogę ukryć ze wszystkich miotów ten wydaję mi się najbardziej rozkoszny
wuwuna - Czw Lut 14, 2013 11:32
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, jakieś nowe wiadomości? | chyba już mogę powiedzieć, że mamy ciąże. (z tym, że w to nie wierzę nadal)
Dzień ciąży nieznany, ponieważ przez wszystkie zawirowania z samcem i moimi 3 samicami, które nie chciały zachodzić w ciąże, z utratą dziennika w telefonie i zapisków nie wiem prawie nic. Waga wskazuje na 436 gramy, czyli co najmniej 66 gram więcej, temperatura podwyższona (ponad 38).
Możliwe, że to dzień 13, ale może być i ze 3 dni więcej.
Termin porodu planowany na 19-23 lub 22-26 luty.
Ryrkotka dostała jakiś strupków na policzkach i na szyi.
Konsultowałam to z naszym lekarzem prowadzącym ciąże moich dziewczyn i mamy póki co smarować je tridermem. A jeśli do soboty nic się nie zmieni pojedziemy do lecznicy. Cóż innej opcji nie ma. Ja wykluczam przebiałczenie, ponieważ nic takiego nie dostawała, żadnych jogurtów i pochodnych. Jedynie biały ser. Hm.. Strupki minimalne miała jeszcze druga samiczka, która również może być w ciąży, ale dosłownie 3 maleńkie kropeczki.
Myślę, że pasożyty można wykluczyć wstępnie, a podejrzewać alergię pokarmową na jakiś składnik.
Kotka jest chyba w stadzie alfą/betą. Bo w ciąży zajmuje się ustawianiem dziewczyn.
Do człowieka jest maskotką.
quagmire - Czw Lut 14, 2013 11:38
wuwuna, jedna z dziewczynek u henioków też miała strupki podczas ciąży. Były związane z hormonami po prostu.
wuwuna - Czw Lut 14, 2013 11:42
quagmire napisał/a: | wuwuna, jedna z dziewczynek u henioków też miała strupki podczas ciąży. Były związane z hormonami po prostu. | quagmire, no tak to też może być prawda. Ale trzeba to monitorować po prostu. Samica w ciąży jest po prostu bardziej poddatna na takie rzeczy.
pszczoła - Czw Lut 14, 2013 13:36
ojeżujeżu
wuwuna - Pią Lut 15, 2013 10:53
455 gram
Mara Narzisse - Pią Lut 15, 2013 12:58
wuwuna, czy możemy wyprosić zdjęcie mamusi ?
|
|
|