To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - ODDAM PILNIE 2 SZCZURZYCE KRAKÓW!!

Ratata - Wto Paź 23, 2012 11:53

Klaudiaaa, w takim razie jeżeli zostaną oddane razem z osprzętem mogę dać DT - ale wszystko zależy od tego, czy mojej koleżance udałoby się po nie podjechać i przechować je do weekendu.
Co to za klatka? Ma wystarczające wymiary? Jeśli nie, to klimejszyn, zaklep dla mnie swoją klatkę, ok? :)

Klaudiaaa - Wto Paź 23, 2012 12:04

klatke mam jedna taka srednia,i druga duza tylko z tej duzej wychodza bez problemu i jest pogryziona :p ta srednia jest taka ze mieszcza sie razem i maja miejsca,tylko nie ma mozliwosci zeby gonily po niej duzo :)
Ratata - Wto Paź 23, 2012 12:14

Na razie kombinujemy z klimejszyn na pw, jak już sytuacja się wyklaruje to napiszę tutaj co i jak ;)
Klaudiaaa - Wto Paź 23, 2012 12:22

Ale pozniej znajdziecie dla nich dom staly w razie czego?:)
Klaudiaaa - Wto Paź 23, 2012 13:07

To co mam robic? czekac na was? :) bo jakas Pani też sie zadeklarowala ze da im DT z tego fora i o 15 jak coś ona je wezmie jesli wy tego nie zrobicie :)
Klaudiaaa - Wto Paź 23, 2012 13:27

No nic,w takim razie jade na spotkanie z ta Pania ktora wezmie szczuraski na DT i znajdzie dla nich DS. Dziekuje wszystkim za pomoc,i tym ktorzy zrozumieli ze sprawa jest powazna.
Ratata - Wto Paź 23, 2012 13:30

Klaudiaaa, masz na myśli Joannę od klimejszyn? W razie czego ja mogę dać DT, DS też już prawdopodobnie mam załatwiony, więc czekam na info.
PACZEK - Wto Paź 23, 2012 13:33

Klaudiaaa, ja mam nadzieję że to ta osoba którą dla tych ogonków Klimejszyn znalazła :) jeśli tak to Twoje panienki są w super bezpiecznych rękach.
Jedź bezpiecznie do USA i odezwij się czasem na forum bo pewnie ogonki temat będą miały.

Anonymous - Wto Paź 23, 2012 13:35

Jeśli znajdzie się transport to chętnie pomogę DT lub DS...
klimejszyn - Wto Paź 23, 2012 13:37

wlasnie zadzwonila do mnie Joanna mowiac, ze dostala smsa, ze szczurki bierze ktos inny.
nie jest to wiec osoba ode mnie, a szkoda, bo juz mielismy pozalatwiane.

PACZEK - Wto Paź 23, 2012 13:50

klimejszyn, bardzo mi przykro z powodu wszystkich którzy poświęcili cały ten czas od rana na znalezienie DT i transport dla ogonków. Joanna po raz kolejny zorganizowała dzień pod kątem pomocy tym ogonkom a opiekunka okazała się osobą całkowicie nieodpowiedzialną i nie szanującą ludzi którzy chcieli pomóc jej ogonkom.
bubamara - Wto Paź 23, 2012 18:01

Będę mogła odebrać szczurki w niedzielę (28.10). Od dłuższego czasu planuję adopcję. Nie mam jeszcze klatki, ale z tego co widzę, to szczurki są we wszystko zaopatrzone. Jestem z Kielc, a tu trudno o adopcję. Miałam już ogonki, więc u mnie będzie im dobrze. Moje gg 8891279, proszę o kontakt osobę, która tymczasowo zajęła się szczurkami. Oczywiście, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne.
Ratata - Wto Paź 23, 2012 18:16

Niby niesmak jest, ale niech panna daje swoje zwierzęta komu chce, w końcu to jej problem, nie nasz. Ba, nawet jeden mniej dla nas. Szkoda tylko, że tyle zawracania d*** i biadolenia było, skoro jednak załatwiła wszystko sama :roll:
Kluska - Wto Paź 23, 2012 18:30

W takim razie zamykam temat. Szkoda, że szczurki nie trafiły do kogoś znajomego :(