Archiwum - [Gdańsk i cała Polska] Dziewczynka dumbo teddy(?) rex
Devona - Śro Paź 10, 2012 22:25
Off-Topic: | Mój TŻ w takich sytuacjach mówi: "to co, bierzemy? a kiedy przyjedzie?", tak więc nie jest łatwo . |
Kasia_89 - Śro Paź 10, 2012 22:29
Devona, co się będziesz zastanawiać skoro oboje się zakochaliście.
Jak mówiłam już smeg taki stworek odwdzięczy się mega oddaniem i miłością sto razy bardziej niż rodowodowy wychuchany futrzak, nie żebym dyskryminowała te śliczności ale jednak takie bidy są bardziej wdzięczne
Kasik - Śro Paź 10, 2012 22:29
Mój mówi nie, ale ja nie słucham
Lux - Śro Paź 10, 2012 23:20
Ej, to tylko u nas jest tak, ze to ja studzę zapał lubego? Bo on by chciał przecież dla mnie tak dobrze...
A ona naprawdę ma coś w sobie, w pyszczku... Smeg, przyznaj się, czym ją wysmarowałaś, co jej zrobiłaś?
Erthun - Śro Paź 10, 2012 23:28
smeg, to może być mamuśka naszej Sygin I one to chyba mają rodzinne, jak Sygin do nas przyszła to też myśleliśmy że jest w ciąży
Myslicielka - Czw Paź 11, 2012 00:49
Cudna babeczka. Zaraz się bić o nią będą ludzie
Tak z ciekawości.. jakiej jest barwy? (no chyba, że jestem ślepa, a ktoś powiedział)
Nie widizlam szczurzynki z taka sierstką )
Oli - Czw Paź 11, 2012 00:51
na moje oko wygląda na russian blue agouti, a przejaśnienia wynikają z sierści rex
Kasik - Czw Paź 11, 2012 06:54
smeg, ja chcę ją dzisiaj albo jutro wymiziać u Ciebie... Zakochałam się
smeg - Czw Paź 11, 2012 06:57
Zapraszamy na mizianko Dzisiaj po południu wybieram się z nią do AlterVetu, może chcesz się przejechać? Wolałabym do pani Ani, bo ona zawsze świetnie wykrywa pasożyty, ale akurat ma dyżur rano, a ja jestem w pracy.
szczurowata - Czw Paź 11, 2012 18:39
Jak wyczytałam w temacie "dziewczynka dumbo rex" to miałam tu w ogóle nie wchodzić, żeby się nie nakręcać, ale jak już się tu znalazłam, to się rozpłynęłam..
Szybko znajdzie dobry domek, przecież to jest takie cudo! Jakbym mogła, to bym się nie zastanawiała nawet, ale mam tymczasowy zakaz doszczurzania się, wrr
Majszczur - Czw Paź 11, 2012 19:52
Jest tak śliczna, że muszę sobie wymyślać jakieś sztuczne "ale" żeby nie próbować starać się o nią. Teraz sobie mówię: 'gdyby nie była rexem'
Kasik - Czw Paź 11, 2012 20:22
Majszczur, ja sobie mówię "nie mam kasy na sterylkę" i to na szczęście jest prawdziwy powód, więc nie mam tego jak przeskoczyć. Bo gdyby nie to, to już bym siedziała smeg na głowie i jojczała, żeby mi ją wyadoptowała...
rudziak - Czw Paź 11, 2012 21:45
ja sobie wmawiam, że niedługo święta...
Oli - Czw Paź 11, 2012 23:50
a ja nic sobie nie wmawiam
szczurowata - Pią Paź 12, 2012 07:27
Ja sobie wmawiam, że mam za małą klatkę na kolejnego ogona, i zbieram pieniążki na większą, hehe
|
|
|