To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Gdańsk i cała Polska] Dziewczynka dumbo teddy(?) rex

Devona - Śro Paź 10, 2012 22:25

Off-Topic:
Mój TŻ w takich sytuacjach mówi: "to co, bierzemy? a kiedy przyjedzie?", tak więc nie jest łatwo :P .

Kasia_89 - Śro Paź 10, 2012 22:29

Devona, co się będziesz zastanawiać skoro oboje się zakochaliście.
Jak mówiłam już smeg taki stworek odwdzięczy się mega oddaniem i miłością sto razy bardziej niż rodowodowy wychuchany futrzak, nie żebym dyskryminowała te śliczności ale jednak takie bidy są bardziej wdzięczne :)

Kasik - Śro Paź 10, 2012 22:29

Mój mówi nie, ale ja nie słucham :lol:
Lux - Śro Paź 10, 2012 23:20

Ej, to tylko u nas jest tak, ze to ja studzę zapał lubego? :P Bo on by chciał przecież dla mnie tak dobrze... :mrgreen:

A ona naprawdę ma coś w sobie, w pyszczku... Smeg, przyznaj się, czym ją wysmarowałaś, co jej zrobiłaś? :P

Erthun - Śro Paź 10, 2012 23:28

smeg, to może być mamuśka naszej Sygin :P I one to chyba mają rodzinne, jak Sygin do nas przyszła to też myśleliśmy że jest w ciąży ;)
Myslicielka - Czw Paź 11, 2012 00:49

Cudna babeczka. Zaraz się bić o nią będą ludzie :)

Tak z ciekawości.. jakiej jest barwy? (no chyba, że jestem ślepa, a ktoś powiedział)
Nie widizlam szczurzynki z taka sierstką :) )

Oli - Czw Paź 11, 2012 00:51

na moje oko wygląda na russian blue agouti, a przejaśnienia wynikają z sierści rex
Kasik - Czw Paź 11, 2012 06:54

smeg, ja chcę ją dzisiaj albo jutro wymiziać u Ciebie... Zakochałam się ;(
smeg - Czw Paź 11, 2012 06:57

Zapraszamy na mizianko :serducho: Dzisiaj po południu wybieram się z nią do AlterVetu, może chcesz się przejechać? ;) Wolałabym do pani Ani, bo ona zawsze świetnie wykrywa pasożyty, ale akurat ma dyżur rano, a ja jestem w pracy.
szczurowata - Czw Paź 11, 2012 18:39

Jak wyczytałam w temacie "dziewczynka dumbo rex" to miałam tu w ogóle nie wchodzić, żeby się nie nakręcać, ale jak już się tu znalazłam, to się rozpłynęłam.. :serducho:
Szybko znajdzie dobry domek, przecież to jest takie cudo! :mrgreen: Jakbym mogła, to bym się nie zastanawiała nawet, ale mam tymczasowy zakaz doszczurzania się, wrr ><

Majszczur - Czw Paź 11, 2012 19:52

Jest tak śliczna, że muszę sobie wymyślać jakieś sztuczne "ale" żeby nie próbować starać się o nią. Teraz sobie mówię: 'gdyby nie była rexem' :P
Kasik - Czw Paź 11, 2012 20:22

Majszczur, ja sobie mówię "nie mam kasy na sterylkę" i to na szczęście jest prawdziwy powód, więc nie mam tego jak przeskoczyć. Bo gdyby nie to, to już bym siedziała smeg na głowie i jojczała, żeby mi ją wyadoptowała... ;( :P
rudziak - Czw Paź 11, 2012 21:45

ja sobie wmawiam, że niedługo święta... :mrgreen:
Oli - Czw Paź 11, 2012 23:50

a ja nic sobie nie wmawiam :rotfl:
szczurowata - Pią Paź 12, 2012 07:27

Ja sobie wmawiam, że mam za małą klatkę na kolejnego ogona, i zbieram pieniążki na większą, hehe :lol: