Archiwum - [Wrocław] Pięciu chłopców szuka domu
Ocelot - Śro Paź 10, 2012 20:52
Oli, czy w przypadku DRów normalne jest łysienie "całościowe"? Bo dzieciaki jak wyłysiały, to tak, że Owsikowi tylko pupcia kudłata została, a Mini miała "getry" na łapkach i pierścionek futerka wokół ogonka, a mi się wydawało, że DRy łysieją "plamkami".
Oli - Śro Paź 10, 2012 23:58
Ocelot, dr są takie fantastyczne, bo nie ma dla nich reguły łysienia są takie, po których prawie nie widać, są takie, które łysieją plackami i właściwie zawsze jakaś część jest łysa (mam takiego w swoim stadzie), a są też takie, które łysieją "falowo" od głowy po pupę i tak potem zarastają (też mam takiego dr w stadzie - jak mu tyłek łysieje to głowa już zarasta ), więc myślę, że one są dr, skoro nie wyłysiały całe, a coś na nich zostało.
Ocelot - Czw Paź 11, 2012 09:43
No "coś" zostało - nawet Mini (która mocniej wyłysiała) miała całkiem sporą kępkę futerka na pyszczku (przy czym reszta głowy wyłysiała tak, że nawet ze skórki "zszedł" ciemny pigment między uszami).
owcuska - Czw Paź 11, 2012 19:18
Ocelot, chciałam spytać, czy ogłoszenie nadal aktualne?
Ocelot - Czw Paź 11, 2012 21:38
owcuska - póki co chłopcy maja zaklepany domek w Krk (u Rataty)... tylko teraz kwestia załatwienia formalności.
Ratata - Nie Paź 14, 2012 06:58
Tak, chłopaki jadą do mnie i już mam nawet dwie opcje transportu, musimy tylko obgadać szczegóły
owcuska - Pon Paź 15, 2012 13:26
A no to nic. Powodzenia w wychowywaniu! )
Ratata - Pon Paź 15, 2012 16:33
owcuska, dzięki
Ocelot, jak tam chłopaki? Może jakieś świeże foty?
28 października chłopaki będą już u mnie
Ocelot - Pon Paź 15, 2012 17:08
Ratata - jak chłopaki choć na sekundę usiądą w miejscu, to zrobię fotki, albo nakręcę filmik... Póki co zatrzymują się tylko na drzemkę w rękawie/kapturze, a tam ciężko ich uchwycić.
Ratata - Wto Paź 16, 2012 06:28
O, to widzę że opaki nie złe adhd mają - me gusta
Czekam niecierpliwie
Ocelot - Wto Paź 16, 2012 08:03
To już nie są "chłopaki"... to szarańcza.
Małe, ogoniaste maszynki do robienia bałaganu, z jajcami jak migdały.
No i Owsik to jednak DR, bo ma króciutkie (i dość szorstkie) futerko, a zaczyna się pojawiać mała łysinka na łopatkach (albo ja wpadam w paranoję przez to, że nie mogę mu się dokładnie przyjrzeć... mała torpeda).
Ratata - Wto Paź 16, 2012 10:34
Ocelot, fajnie Coś czuję, że będę oglądać filmiki na slow motion, inaczej nic nie zobaczę
Kluska - Czw Lis 01, 2012 11:13
Chłopcy już w nowym domku? Można zamknąć?
Ratata - Czw Lis 01, 2012 14:20
Kluska, jeszcze nie, bo nastąpiły pewne komplikacje. Jeżeli tym razem wszystko pójdzie zgodnie z planem (tfu, tfu) to opaki będą u mnie w następną sobotę
Kluska - Czw Lis 01, 2012 19:41
O, to trzymam kciuki
|
|
|