Archiwum - Połączenie działów o psychice i zachowaniu szczurów w jeden
Ninek - Sob Lip 07, 2012 13:06
Wg mnie dział stadny powinien być działem indywidualnym, pozostałe dwa jak najbardziej można połączyć.
Mao - Sob Lip 07, 2012 15:32
"W kupie raźniej" niech zostanie oddzielnie, co najwyżej można go przesunąć bliżej tego o zachowaniu. Nie wiem jak Wy, ale ja mam nieraz takie wrażenie, że taki "dział w dziale" jest mniej ważny niż osobny dział. Przez to raczej tam nie zajrzę. Zwłaszcza, jak na forum jestem nowa.
Pozostałe można połączyć.
AngelsDream - Sob Lip 07, 2012 15:35
Mao, Ninek, biorę pod uwagę jeszcze jedno rozwiązanie. Opiszę je później, jest czymś pośrednim między łączeniem a tym, co jest teraz.
PACZEK - Sob Lip 07, 2012 21:43
Pomysł OK!
Tylko wydaje mi się że faktycznie temat o "stadności" powinien jednak być "samodzielnym" tematem.
Nakasha - Sob Lip 07, 2012 22:05
Moim zdaniem stadność powinna pozostać oddzielnym działem, a nie tylko subdziałem. Dla nowicjuszy może umknąć, a jest naprawdę ważna.
AngelsDream - Wto Lip 17, 2012 09:44
Po przemyśleniu sprawy sprawy związane z łączeniami zostaną w oddzielnym dziale, ale przeniesionym w drzewku pod nowy dział o zachowaniu i oswajaniu. Będę informować (po zakończeniu ankiety), kiedy prace się zaczną, bo mogą czasowo wiele namieszać.
harpoonka - Wto Lip 17, 2012 11:02
Cytat: | "W kupie raźniej" niech zostanie oddzielnie, co najwyżej można go przesunąć bliżej tego o zachowaniu. Nie wiem jak Wy, ale ja mam nieraz takie wrażenie, że taki "dział w dziale" jest mniej ważny niż osobny dział. Przez to raczej tam nie zajrzę. Zwłaszcza, jak na forum jestem nowa.
Pozostałe można połączyć |
Zagłosowałam "za", ale po przeczytaniu tego komentarza chyba bardziej skłaniam się własnie ku zostawieniu "w kupie raźniej" jako osobnego działu.
AngelsDream - Wto Lip 17, 2012 11:22
harpoonka, i tak będzie.
To zbyt ważny dział dla nowych, żeby go faktycznie chować. Tylko trochę go odkurzymy i przebudujemy.
Lowenstein - Czw Lip 19, 2012 20:43
Działy są rozległe, więc wyciągnięcie esencji z każdego i spójne wyłożenie jej na pewno będzie korzystne, mówię to z perspektywy osoby nowej na forum, która nie do końca jeszcze wie gdzie pewnych tematów szukać.
AngelsDream - Pon Wrz 17, 2012 09:27
Drzewko forum zostało przebudowane.
Zachowanie i psychika zostały połączone.
Dział o budowaniu stad jest teraz wyżej.
Rozmnażanie za to spadło na sam dół.
|
|
|