Archiwum - [WROCŁAW] Piękne pulpeciki :)
Biała - Wto Lip 10, 2012 19:47
Nikt nie pokocha naszego małego Franklina ??
Ogoniasta - Czw Lip 12, 2012 20:49
HOPS!
Ogoniasta - Nie Lip 15, 2012 11:05
Różowo
Odwiedziny cioci agaci
Kochamy babcię
Dziś może popracujemy nad indywidualnymi
Dziewuszka F1 wciąż szuka domku!! :)
PACZEK - Nie Lip 15, 2012 11:34
Zaglądam cały czas
Dzięki że fotkami oczy można nacieszyć
Ogoniasta, cały czas kciukamy za najlepsze z możliwych domków.
agacia - Nie Lip 15, 2012 19:18
Brac maluszki brać, są absolutnie cudowne. Ciocia agacia trochę straszy sobą na zdjęciach, ale nie jest dodawana w gratisie do maluszków, więc bez obaw Małe owieczki pokręcone
nimmue - Wto Lip 17, 2012 17:56
Cześć Chciałabym zaadoptować szczurka i mam trochę pytań.
Czy można "posiadać" jednego, jeśli jest się w stanie codziennie poświęcać mu uwagę, czy koniecznie minimum 2?
Obecnie mam dużą klatkę po chomiku (wymiary ok 70x55x45), czy wystarczy? Jeśli nie, to czy byłaby chociaż odpowiednia dopóki szczurek/szczurki nie podrosną? (muszę uzbierać na większą i tu kolejne pytanie, gdzie mogę dostać odpowiednią klatkę i za ile? szukałam po stronach internetowych i takie klatki, które wg mnie są ok kosztują od 500zł, musiałabym odkładać na nią kilka miesięcy...)
Ninek - Wto Lip 17, 2012 18:20
nimmue napisał/a: | Cześć Chciałabym zaadoptować szczurka i mam trochę pytań.
Czy można "posiadać" jednego, jeśli jest się w stanie codziennie poświęcać mu uwagę, czy koniecznie minimum 2? |
Absolutnie nie może być jeden. Klatek jest pełno na allegro, poszukaj na forum w dziale o klatkach, jakie są polecane - jest tego mnóstwo, wiele za 100-200zł.
PACZEK - Wto Lip 17, 2012 18:47
nimmue, witaj klatka na początek na dwa szczurki wystarczy
A samotność dla szczurka jest nieszczęściem. Zresztą poczytaj odpowiednie tematy
nimmue - Wto Lip 17, 2012 19:11
Wolałam spytać na tym forum, uzyskać info od fachowców, ponieważ spotkałam się z kilkoma opiniami "posiadaczy szczurków", że bez problemu można mieć jednego szczurka, a to sprzeczna informacja z tym co czytałam w internecie.
Czy posiadana przeze mnie klatka wystarczy dla 2 szczurków na ok 2-3miesiące, czy szybciej musiałabym zakupić nową? Nie wiem jak szybko rosną. I lepiej dwie samiczki czy samczyki? Czytałam, że samczyki znaczą teren, z czasem należy je wykastrować, tak jak w przypadku kotów, to prawda?
Chciałabym zaadoptować od sierpnia/września dwa zwierzaczki we Wrocławiu i tak szukam po Internecie, aż w końcu trafiłam tutaj Zależy mi na zakupie maleństw od "zaangażowanej" osoby, która interesuje się do kogo trafią - sama stwierdzi, czy jestem w stanie zapewnić szczurkom odpowiednie warunki, jeśli okaże się, że nie, to po prostu zrezygnuję z tego pomysłu/planu.
Kasik - Wto Lip 17, 2012 19:35
nimmue, zadawaj pytania w odpowiednich tematach. To jest temat adopcyjny. A odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania są na forum.
zimoszka - Czw Lip 19, 2012 14:03
Czy Pani nr 1 nadal wolna? Jestem z Wrocławia i byłoby to idealne rozwiazanie. Jeśli tak, proszę o rezerwacje A ja wyślę PM z reszta informacji
Biała - Czw Lip 19, 2012 14:36
zimoszka napisał/a: | Czy Pani nr 1 nadal wolna? Jestem z Wrocławia i byłoby to idealne rozwiazanie. Jeśli tak, proszę o rezerwacje A ja wyślę PM z reszta informacji |
łap pw
Frugo - Nie Lip 22, 2012 16:59
Facet jeszcze wolny ?
Biała - Nie Lip 22, 2012 17:01
Frugo, dziś pojechał do nowego domku
PACZEK - Pon Lip 23, 2012 21:46
Czy kciuki jeszcze trzeba trzymać? Czy całe towarzystwo już "u siebie"?
|
|
|