To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [Cała Polska] 11 małych pełzaków

Kasik - Czw Cze 21, 2012 21:13

LalaAla, no oczywiście, że dwa ;) Nie mam zamiaru płacić alimentów :lol:
LalaAla - Czw Cze 21, 2012 21:27

Ja nie wiem czemu ja to robię.. Najpierw stawiam sobie żelazną granicę 6 szczurów, w tym koniecznie 2 z hodowli, a potem wchodzę na totalnie random temat i od tak w5 minut decyduję się na kolejnego.. To chyba jest jakieś zaburzenie psychiczne..
Kasik - Czw Cze 21, 2012 21:28

LalaAla, a muszą być 2 z hodowli? Bo jak to ma być GMR, to ja Ci szczura nie przywiozę, bo potem będzie na mnie :P
LalaAla - Czw Cze 21, 2012 21:38

Off-Topic:
Musi być i koniec ;) Skończmy już ten offtop bo dostaniemy ostrzeżenie zaraz od władzy :) Generalnie na razie zaklepuję jedną. Zobaczymy jak się sprawa rozwinie

Erthun - Czw Cze 21, 2012 21:57

Off-Topic:
LalaAla, U nas miały być 3. CHWILOWO będzie 9 :P

Seriina - Czw Cze 21, 2012 22:27

Kochani!
Prosiłabym w kwestii zaklepywania wszystko kierować na priv, bo inaczej się pogubię, kto i w jakiej kolejności. Więc jeśli ktoś zaklepuje i nie napisał - proszę o wiadomość.

smeg - Pią Cze 22, 2012 10:26

Seriina, to nie kolejność zgłoszeń powinna mieć znaczenie przy adopcji, ale jakość warunków oferowanych przez przyszły domek ;) Wypytuj dokładnie potencjalnych właścicieli i nie oddawaj szczurków tam, gdzie nie będą miały szczurzego towarzystwa tej samej płci.
natkapatka - Pią Cze 22, 2012 12:08

W razie czego mogę zaoferować transport, bo bardzo możliwe, ze w tym terminie będę w okolicach :) Na 100% będę wiedziała za jakiś czas.
Seriina - Pią Cze 22, 2012 14:55

Uwaga, jest nowy filmik!

http://youtu.be/pPj6Q6fQpCU

Kasik - Pią Cze 22, 2012 14:59

Ojesuuu, prawdziwe z nich pełzaki!!! :serducho: Rozmaśliłam się :mrgreen: Kiedy one się wybarwią, no kiedy, mam wrażenie że to będzie trwało milion lat :P
Seriina - Pią Cze 22, 2012 15:07

Właśnie też mam pytanie - kiedy małe szczurki się wybarwiają i czy od razu będzie widać znaczenia? (w sensie, czy jak są siamese czy inne podobne to od razu widać ciapki na nosie)
smeg - Pią Cze 22, 2012 15:14

Znaczenia w stylu husky czy kapturki widać prawie od razu po narodzeniu, na skórze, ale pointy u siamesków zobaczysz pewnie dopiero po ofutrzeniu albo i później ;)
quagmire - Pią Cze 22, 2012 15:16

Seriina, małe syjamki dość szybko mają kolor (który później się rozjaśnia i wybarwiają się pointy, ale na maluchach kolor widać). Obejrzyj sobie temat małych eFek: http://www.forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12481 tam są 2 syjamki.
Seriina - Pią Cze 22, 2012 15:31

quagmire napisał/a:
Seriina, małe syjamki dość szybko mają kolor (który później się rozjaśnia i wybarwiają się pointy, ale na maluchach kolor widać). Obejrzyj sobie temat małych eFek: http://www.forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12481 tam są 2 syjamki.

O jejku, jakie te małe słodkie!

Kasik - Pią Cze 22, 2012 15:37

Ja to jestem strasznie ciekawa, co wyrośnie z tego malucha z kropką na pleckach :serducho: